http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 31. heinäkuuta 2018

Kokoomuksen oma verkkolehti järjesti Nato-gallupinKokoomuksen oma verkkolehti ja äänitorvi Verkkouutiset järjesti tuoreen Nato-gallupin.

Ilmeisesti gallupin tulos oli niin epämieluisa, että nyt sivulle ei enää pääse. 

Voi olla että sinä aikana Verkkouutiset etsii sopivan hakkerin, joka pystyy muokkaamaan Gallup tuloksen Kokoomusmyönteiseksi.Jotain myös kertoo tästä Kokoomuksen mielisairaasta Nato myönteisyydestä se, että kun n. 7 vuotta sitten eräs SUPO:llä työskennellyt virkamies sanoi Suomen mediassa, ettei Suomen ole kannattavaa hakea Nato jäsenyyttä. Niin tästä suivastuneena silloinen valtionvarainministeri Jyrki Katainen otti puhelimen käteen ja soitti SUPO:n silloiselle päällikölle Seppo Nevalalle tulenkatuisen puhelun ja raivosi puhelimen päässä kuinka SUPO:n virkamiesten ei kuulu ottaa kantaa Suomen ulkopolitiikkaan.

Että miksi tämä Suomen mahdollinen NATO-jäsenyys on erityisesti Kokoomukselle niin vakava asia. No se johtuu siitä kun se oli nimeomaan tämä CIA:n korruptoima Kokoomus puolue joka lupasi USA:n suurlähetystölle vievänsä Suomen Natoon vuonna 2006, joka kävi ilmi Wikileaksin vuotamissa sähköposteissa.