http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 26. heinäkuuta 2018

Nato on tilannut terrori-iskun Tukholmaan


Sotilasliitto Nato on tilannut uuden terrori-iskun Tukholmaan ja antanut siitä toimeksiannon ISIS terroristijärjestölle. 

Syynä iskun tilaamiselle ovat Ruotsin hallinnon ja Naton väliset erimielisyydet monista eri asioista joita ovat mm. mahdollinen konfliktin etupiirijako. Kun Ruotsi haluaisi jälleen jäädä oikeista sotaleikeistä ulos kuten II-mailmansodan aikana.Tämä kiistatilanne johti jo tämän vuoden alussa siihen, että Nato alkoi uhkailemaan Ruotsin valtionhallintoa, josta Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström totesi tammikuussa tänä vuonna, että Naton on turha alkaa sekaantumaan Ruotsin sisäisiin asioihin.

Tämä sitten sai Naton johdon tilaamaan terrori-iskun Ruotsin pääkaupunkiin Tukholmaan, jotta Ruotsin valtionjohtoa ja kansalaisia saataisiin peloteltua kuriin Naton komentoon.

Nato tilasi jo aiemmin vuonna 2017 Tukholmaan terrori-iskun, joka toteutettiin 7. huhtikuuta 2017, jolloin kuorma-autoa kuljettanut muslimi ajoi ihmisen yli Tukholman keskustassa. 5 ihmistä kuoli ja 15 haavoittui. Tukholman 2017 keväällä toteutetun terrori-iskun pääepäilty oli Uzbekistanikauben Rakhmat Akilov, joka  väitti saaneensa iskuun toimeksiannon ISIS terroristijärjestöltä. Vaikka ISIS sai tämän toimeksiannon alunperin kuitenkin Natolta.

Tämä tuolloin Tukholmassa järjestetty terrori-isku oli myös Naton toimeksiannosta tehty ja motiivina vain saada Ruotsin hallitus Nato myönteiseksi ja kuriin Naton määräyksien johdosta. Mutta Ruotsin hallinto ei ole edelleenkään suostunut näiden Naton sotarikollisten kanssa yhteistyöhön tulevasta Venäjän konfliktin etupiirijaosta, jonka seurauksena Nato tilasi Tukholmaan jälleen uuden terrori-iskun toteutettavaksi.Mutta tällä kerralla nyt väitetään, että Yhdysvaltojen johtama liittouma tappoi kevän ja kesän aikana Syyriassa kuusi Isisin jäsentä, jotka olivat korkeassa asemassa kyseisessä terrorijärjestösä tai suunnittelivat terrori-iskuja eri maihin. 

Suunnitellut iskut olisivat Centcomin mukaan kohdistuneet Yhdysvaltoihin, Ruotsiin ja Saudi-Arabiaan.

Neljä tapetuista oli kuulemma suoraan mukaan Ruotsia vastaan aiotun iskun suunnittelussa.

Heidät tapettiin kesäkuun 12. ja 26. päivän välisenä aikana.

Yksi kuudesta tapetusta oli Isisin korkea-arvoinen tiedustelu-upseeri ja toinen taas belgialainen vierastaistelija.

Centcom (Yhdysvaltojen asevoimien päämaja) ei kerro tarkemmin, missä tai miten terrori-iskut oli tarkoitus tehdä.

Mutta jos on seurannut viime vuosina näitä Naton tilaamien valtionterrori-iskujen toteutusta, niin tällä hetkellä trendinä on kuorma-auton ajaminen päin väkijoukkoa, joka olisi ollut hyvin tod. myös tälläkin kerralla listalla ja kaupunkina mikäs muu kuin Ruotsin suurin kaupunki ja pääkaupunki Tukholma.

Tämä että Centcom ilmoittaa, että iskun suunnittelijoita on tapettu Syyriassa ei vielä tarkoita sitä, etteikö tällainen kuorma-autolla yliajo tapahtuisi jälleen Tukholmassa. Sillä aivan varmasti Natolla on edelleen tämä Tukholman keskustaan tilattu kuorma-autolla yliajon uusinta tilattuna ISIS-terroristijärjestöltä ja he yrittävät sen toteuttaa myöhemmin keinolla millä hyvänsä.

Miksi Suomi on säästynyt näiltä suuremmilta ISIS terrori-iskuilta ? 

Moni voisi ihmetellä, että miten Suomi on onnistunut välttämään kaikki nämä Scania rekalla yliajot viime vuosina. Kun taas Natossa on ollut 2011 hyvin brutaali joukkomurha (77 kuollutta), Ruotsissa useita terrori-iskuja Tukholmassa 2010 (pommi-isku), Tukholman isku 2017

Suomi on säästynyt näiltä laajemmilta terrori-iskuilta vain sen takia, että koska tämän maan korruptoitunut hallinto on kumartanut Natolle koko ajan ja suostunut kaikkiin USA:n tiedustelupalvelu CIA:n määräyksiin tämän maan entisen puolueettoman linjan postamisesta ja liittymisestä Naton etupiirilinjaan.

Jos Suomen hallinto olisi taas vääntänyt vastaan näiden Nato-kenraalien edessä kuten Ruotsi, niin tänne olisi aivan varmasti tilattu kostoksi tällainen Scania rekka-isku Isisiltä vauhdittamaan hallinnon Nato-linjaa.Muuten Suomen sisäinen turvallisuus on ollut varsin stabiili, vaikka tässä maassa on ollut vuosi sitten tämän yhden marokkolaismiehen ääri-islamistin toteuttama joukkomurha Turussa elokuussa 2017, joka oli ensimmäinen islamilainen terroriteko Suomessa. Tämänkin iskun toimeksianto saattoi tulla ISIS-järjestöltä, mutta poliisin esitutkinnan mukaan sellaisen todennäköisyys ei kuitenkaan ole todennäköistä.

Mutta tässä läntisessä valemediassa ei vieläkään suostuta kertomaan sitä salattua tosiasiaa tästä ISIS-terroristijärjestöstä, että kyseessä ei todellakaan ole mikään yksityinen terroristijärjestö, joka vain huvikseen järjestää terrori-iskuja eri puolille Eurooppaa.

Ei todellakaan tällaisesta ole missään vaiheessa ollut kyse. Vaan kyseessä on lähi-idässä perustettu terroristijärjestö, joka toimii kuin CIA, että se saa ulkoisia toimeksiantoja terrori-iskuista joita se sitten toteuttaa maksuja vastaan. 

Kun nämä Tukholmankin terrori-iskujen tilaajat eivät ole mitään ääri-islamilaisia Muslimeja, vaan jos niiden rahoittajia alettaisiin tutkimaan, niin todelliset rahoittajat johtaisivat lopulta mm. New Yorkissa sijaitsevien yksityisomisteisiin sijopituspankkeihin.

Nämä yksityiset sijoituspankit kun vain sattuvat olemaan juuri niitä pankkeja, joissa nämä Illuminati-eliitin roistot pitävät rahojaan ja pelaavat tätä globalistista geopoliittista peliään maailman rikkaimman Rothschild- suvun rahoilla ja näillä samoilla likaisilla rahoilla rahoitetaan myös ISIS-terroristijärjestön terrori-iskut pääosin kaikkialla Euroopassa.

Ja tätä asiaa ei uskalla yksikään Iltalehden, Iltasanomien, Helsingin-Sanomien, Ylen, Suomen Kuvalehden, Apun, Seuran, Hymyn, Seiskan tai minkään muun valemedialehtien toimittaja sanoa julkisesti. 


Lähde: MTV3 UutisetMTV3 Uutiset