http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Tiesitkö, että Illuminatilla on salainen suunnitelma maailmantalouden romahduksen varalle


Tiesitkö, että Illuminatilla on salainen varasuunnitelma maailmantalouden romahduksen varalle. Eli jos maailmantalous romahtaisi ja se romahduttaisi myös näiden maailman suurimpien monikansallisten yhtiöiden (n. 147 kpl) liikevaihdon.

Tämän talousromahduksen varalle Illuminatin eliitillä on John Toddin mukaan luotu salainen varasuunnitelma ja se olisi totaalinen vallankaappaus USA:ssa.

Todd sanoi, että Illuminati olisi kouluttanut kokonaisen yksityisen armeijan vain heidän palvelukseensa (johon kuuluu mm. vankilassa istuvia vankeja) tämän talousromahduksen varalle, jotka ottaisivat Yhdysvallat lopulta haltuunsa. Mutta mikäli tämä tapahtuisi niin tuossa suurvallankumouksessa tultaisiin surmaamaan miljoonia ihmisiä (Helter skelter/suurkaaos).  Tämän suunnitelman kertoi Phillip de Rothschild rakastajattarelleen Ayn Randille (kuvassa), joka puolestaan julkaisi siitä novellin "Kun maailma järkkyi". Myöhemmin tästä tehtiin muutama vuosi sitten Hollywood produktio.

Mutta tämän brutaalin vallankaappaussuunnitelman tiellä on ainoastaan se, että USA:ssa yksityishenkilöillä on hallussa niin pajon aseita.John Todd (1950-2007) alkoi itse Illuminati kultin entisenä sisäpiiriläisenä vuotamaan näitä asioita julkisuuteen jo 70-luvulla ja se johti lopulta siihen, että hänet lavastettiin vuonna 1987 raiskauksesta ja tuomittiin 30 vuodeksi vankilaan.

Vaikka hän vapautui vankilasta vuonna 1994, niin hänet suljettiin sen jälkeen psykiatriseen laitokseen pakkohoitoon, jossa hän menehtyi vuonna 2007.

Todd puhui myös siitä kuinka Illuminati järjestö käyttää juutalaisia julkisivuna ja saa näin käännettyä huomiosi jonnekin muualle. Joten tämän vuoksi he ovat suunnanneet mielenkiinnon sionismiin.

Todd puhui aina siitä kuinka juuri nämä ihmiset jotka olivat loikanneet Illuminati-salaseurasta ulos ja alkaneet paljastamaan näitä asioita julkisuuteen tulisi käymään lopulta huonosti. 

Tämä koitui myös Svali nimisen naisen kohtaloksi, jonka väitettiin kadonneen aika pian tunnustuksensa jälkeen.Svali syntyi hyvin varakkaaseen perheeseen, joka on osa Illuminati kulttia.  Hänet koulutettiinIlluminati kultin sisälle MK ULTRA ohjelmoijaksi.

Hän joutui myös osallistumaan salaisiin Illuminatin lapsiuhraus rituaaleihin, joista hän kertoi tässä vuonna 2006 antamassaan haastattelusta.


Rikas eliitti on varautunut tulevaan rakentamalla itselleen ns. tuomionpäivän bunkkereita

Muutama vuosi sitten New Yorker lehdessä oli juttu kuinka varakkaaseen eliittiin kuuluvat liikemiehet ovat varautuneet tulevaan rakentamalla itselleen ns. tuomiopäivän bunkkereita mm. Uuteen-Seelantiin, joka on huhujen mukaan myös Illujen pakopaikka ns. tiukan paikan tullen.

He varmaan tosi paikan tullen eristävät koko saaren ja päästävät enää vain oman klubinsa jäsenet koko Uuteen-Seelantiin.

Yksi näistä bunkkerin rakentajista on PayPal yhtiön perustaja ja Facebook sijoittaja Peter Thiel.Thiel on viime vuosina lampannut Bilderberg-kokouksissa ja pari vuotta siten WeAreChange- järjestön Luke Rudkowski kohtasi Thielin ja kysyi hänen libertaarisista arvoista, että miten ne sopii yhteen hämärä- ja salaperäisen Bilderberg-ryhmän kanssa.

Yllätykseksi Thiel antoi lyhyen kommentin koskien tätä aihetta, kun yleensä nämä julkisilla paikoilla grillatut Bilderberg-kokouksen kävijät koventavat kävelyvauhtiaan ja haistattelevat kuvaajalle. John Podesta hiiltyi jopa piilokamerakuvaajalle pari vuotta sitten. 

Lähde: http://www.heinola.org/~patato/makow95.html

https://www.newyorker.com/magazine/2017/01/30/doomsday-prep-for-the-super-rich

https://www.infowars.com/u-s-elites-buying-new-zealand-redoubts-to-escape-crackup-of-civilization/