http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Hillary Clintonin suurlahjoittaja pidätettiin eliitin lapsiseksi jutussa


Suuria lahjoituksia Hillary Clintonille tehnyt miljardööri Seagram-yhtiön pääomistaja Edgar Bronfman Sr:n tytär Clare Bronfman (39) pidätettiin muutama päivä sitten New Yorkissa epäiltynä eliitin Nxivm-nimiseen lapsiseksirinkiin osallistumisesta. Hänet kuitenkin vapautettiin miljoonan dollarin takuusummaa vastaan heti vapaalle.

Kyseisen lapsiseksiorganisaation johtajaksi väitetty Keith Raniere pidätettiin aiemmin tänä vuonna maaliskuussa Meksikossa seksikaupasta ja pakkotyöstä epäiltynä.

Raniere oli syyttäjien mukaan mm. polttomerkinnyt seksikultin naisjäseniä Ranieren nimikirjaimilla ja naiset houkuteltiin mukaan mm. vetoamalla siihen, että kyse olisi mentorointiohjelmasta.Yksi syytetyistä on Smallville-sarjasta tunnettu näyttelijä Allison Mack, joka kävi kuulemassa syytteensä jo viime toukokuussa.

Syyttäjien mukaan seksikulttiin osallistuvilta naisilta vaadittiin arkaluontoista materiaalia heidän taustastaan takuuksi siitä, etteivät he kertoisi salaisesta seksikultista muille.

Tämä on myös Hollywoodissa enemmän sääntö kuin poikkeus näillä näyttelijöillä jotka pääsevät tuohon a-luokan näyttelijöiden sarjaan ja saavat näitä miljoonapalkkaisia tähtirooleja.

Bronfman sai oikeudelta heti erikoiskohtelun

Clare Bronfman sai välittömästi oikeudelta erikoiskohtelun ja nyt häntä ei enää epäillä ihmiskaupasta, vaan kahden naisen identiteettivarkaudesta.

Valemedia sensuroi kaikki viittaukset lasten kidnappaukseen ja lapsiprostituutioon tässä casessa

Ensimmäinen huomiolle pantava merkki koko jutussa on se, että kuinka tämä sionistien mediakorporaatioiden omistuksessa ja hallinnassa oleva valemedia ei ole vieläkään maininnut sanallakaan, että tässä kyseisessä tapauksessa on kyse juuri nimenomaan lapsiprostituutiosta sekä lasten kidnappausta kansainvälisesti harrastavasta organisaatiosta.

Sen sijaan valemedia puhuu nyt vain naisia prostituutioon kansainvälisesti pakottavasta organisaatiosta. 

Lapsiprostituutio on siis tabu josta läntisellä valemedialla ei ole lupa puhua. Mutta varsinkin senkään vuoksi, että koska CIA osallistuu vuosittain satojen tuhansien lasten kidnappaukseen sekä lapsiprostituution välittämiseen eliitille.

Tästä asiasta ei edelleenkään saa puhua missään ja siksi edelleen lähes ainoat tahot jotka näistä uskaltavat puhua ovat nämä harvat internetissä vaikuttavat blogistit sekä muut vaihtoehtoisen median tutkivaa journalismia harrastavat toimittajat.


Lähteet: The Guardian, IS (Ulkomaat)