http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 16. heinäkuuta 2018

MI5:n Novitshok-operaatio Salisburyssa voi saada jatkoa


Britannian tiedustelupalvelu MI5:n ajama hermomyrkky Novitshok-operaatio voi saada jatkoa ja varsinkin sen takia koska Trumpin ja Putinin kohtaaminen Helsingissä sai USA:n ja Venäjän diplomaattiset välit parempaan suuntaan.

Britanniassa niiden ei toivota elpyvän ja juuri sen takia MI5 aloitti alkujaankin tämän Novitshok-operaation Englannin, Salisburyssa. MI5:n johtaja Anderw Parker varoitti tämän vuoden toukokuussa myös eurooppaan kohdistuvasta terroriuhasta Berliinissä tuolloin järjestetyssä eurooppalaisten turvallisuusjohtajien konferenssissa.

Samalla kertaa hän myös syytti Venäjää Salisburyn myrkkyiskusta, vaikka minkäänlaista näyttöä Venäjän osuudesta ei löydetty, kun Sergei Skripal ja hänen Julija-tyttärensä altistuivat kyseiselle hermomyrkylle.

Tämän jälkeen MI5 myrkytti 44-vuotiaan naisen, joka menehtyi muutama päivä sitten sairaalassa. 

Naisen 45-vuotias puoliso Charlie Rowley on edelleen kriittisessä tilassa. 

Tässä näette sen, että miten britannian tiedustelupalvelulle on yhdentekevää sen kanssa, että kuinka monta britannian kansalaista he joutuvat murhaamaan kun ylhäältä käsketään. Ja vain sen takia, että saataisiin Venäjän ja Euroopan välit kiristettyä keinolla millä hyvänsä.

Britannian poliisi ei ole tätä aiempaakaan Skripalin juttua onnistunut tutkimaan julkisuuteen esitettyjen juttujen perusteella juuri ollenkaan. Sillä jos tämä britannian tiedustelupalvelun osuus koko tämän myrkkyisku-operaation taustalla paljastuisi, niin se olisi varmasti brittiläisille suuri järkytys.

Skripalien myrkytys sai aikaan lähes kylmänsodan kaltaisen skandaalin ja kaikkiaan 150 venäläisdiplomaattia karkoitettiin Yhdysvalloista sekä EU- ja Nato-maista. Vaikka Venäjän osuutta koko myrkkyiskuun ei tutkittu missään vaiheessa. Vaan Venäjä esitettiin välittömästi syylliseksi.

Mutta mistäs ylipäänsä tunnistaa aidot ja pesunkestävät false-flag iskut ? 

No nimenomaan juuri siitä, että niissä aina syylliset esitetään välittömästi iskujen jälkeen ilman minkäänlaista poliisitutkintaa. Koska eihän silloin voisi olla kyse lavastetusta iskusta, jollei syyllisetkin olisi lavastettu.

Nämä hyvin korkealta operoivat poliittiset tahot jotka haluavat saada USA:n ja Venäjän välit risaisiksi sekä Euroopan ja Venäjän välit huonoksi, edustavat juuri tätä sotateollisuuden monikansallisten aseyhtiöiden suurimpia osakkeenomistajia. 

Se on juuri tätä likaista sakkia, jonka tavoitteena on saada näiden monikansallisten asetehtaiden liikevaihto nousuun ja se ei käy ilman aitoa kylmän sodan henkeä. Joten tämän vuoksi he vihaavat Donald Trumppia, koska hän käytännössä sylki tämän Venäjävastaisen käytännön päälle nyt Helsingin vierailunsa aikana.Trump ei vielä suostunut kumartumaan Englannin kuningatar Elisabethin II:n eteen, koska hän varmastu tietää millainen Illuminatin sisällä hyvin korea-arvoinen valtaeliittirikollinen hän todellisuudessa.Englannin kuningasperhekin on tarkasti säilyttänyt alkuperäiset liskogeeninsä, joista nämä kaikki monarkit ovat hyvin tarkkoja.Yksi näistä Tellukselle aikanaan eksyneistä liskoroduista on lähtöisin Zeta Reticulilta ja Kuningatar Elisabeth II on juurikin kyseistä liskorotua.Liskojen alkuperäinen muoto sekä mm. silmät muistuttavat hyvin paljon liskoja, josta tämä heidän avaruusrotunsakin nimi tulee.

Tämä liskojen avaruusrotu on käytännössä kokonaan luonut tämän maanpäällisen salaseurojen johtaman Deep State hallinnon ja ydinvallan. Mutta tämän historia juontaa hyvin kauas aina Sumerilaisille ajoille asti.

Anunnakit olivat joukko muinaiten sumerilaisten jumalia ja he olivat tämä hyvin kookas avaruusrotu, joita sumerilaiset palvoivat jumalina. 

Mutta Anunnakien jälkeen he kuitenkin risteyttivät oman liskogeeniperimänsä ja jättivät sitten heidän perillisilleen täällä kaiken vallan, joka johti luonnollisesti hyvin voimakkaaseen korruptioon.

Joten kun kerta myös Atlantiksen ja Lemurian aikoina ei myöskään onnistunut tällä planeetalla yhteiselo ilman, että oli taas jälleen joku hyvin pieni porukka korottanut itsensä ylipapeiksi jne. 

Sillä tämän nykyisen maailmamme rakenne ei juuri eroa tuostakaan Atlantiksen aikaisesta ylipappien salaseuratouhusta. Vaan nykypäivänä nämä ylipapit ovat nyt näitä mm. jesuiittakoulutuksen saaneita katolilaisen salaseuran jäseniä sekä näitä muita korruptoituneita vapaamuurareita, jotka juonivat aina jotain meidän muiden päänmenoiksi.

Ja tämän vuoksi koska tuo heidän harjoittamansa politiikka ei kestä julkista päivänvaloa, on se juuri sen vuoksi tätä salattujen ovien takana harrastettua kabinettipolitiikkaa, josta myös tämä Bilderberg-klubi on tunnettu.

Mutta meidän älykköjen kuuluisi verkostoitua keskenämme ja koota rivit yhteen, jotta lopulta muodostuu riittävän tehokas oppositio tätä globalistista salaseurojen hirmuhallintoa vastaan. 

Sillä siinä vaiheessa kun tällainen todellinen oppositiovoima heitä vastaan toteutuu, niin silloin nämä kaikki paljastuneet salaseuralaiset juoksevat maanpakoon maan alle hädissään. Koska he pelkäävät ihmiskunnan reaktiota ja julkista tuomiota näistä lukuisista rikoksista ihmiskuntaa vastaan, johon he ovat syyllistyneet näin kaikkina viime vuosisatoina.

Ranskan kuningas Filip IV otti 1300-luvulla kiinni jokaisen Temppeliritarin jonka sai ja laittoi roviolle palamaan tunnustuksen kera. 

Mutta tänä nykyaikana tämä Illuminaattien tuomio olisi vieläkin pahempi, koska se olisi näiden salaseuralaisten julkinen häpäisy. Koska siinä menisi näiden rikollisten maine samalla ja sitä he yrittävät vaalia viimeiseen asti. Siksi ei vapaamuurariksikaan hyväksytä ketään jolla ei ole puhdas maine.