http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 24. heinäkuuta 2018

Helsingin Sanomat puolusteli tänään "rivien välistä" Hollywoodin pedofiileja


Helsingin Sanomat julkaisi tänään ison jutun hollywood ohjaaja James Gunnista (Tunnettu mm. Guardian of the Galaxy -elokuvasarjan ohjaajana), joka sai juuri potkut kun hänen vanhat 2008-2011 vuosina postaamansa Twiitit levisivät julkisuuteen. 

Mies oli tuolloin vitsaillut mm. Hollywoodin pedofiliasta omalla Twitter seinällään. Nyt Helsingin Sanomat niputti, että tämän Gunnin irtisanomisen syynä oli internetin alt-rightin näkyvämpiä soihdunkantajia Mike Cernovitch, jonka Helsingin Sanomat nimeää Pizzagate- skandaalin keksijäksi.

Joten näin ollen Helsingin Sanomat puolustelee "rivien välistä" näitä Hollywood julkkiksia, jotka harjoittavat pedofiliaa. 

Cernovich ei ole keksinyt Pizzagate -skandaalia koska hän itse on kyseisen skandaalin vuotanut todistaja. 

Tämä Pizzagate- skandaali on niin tulenarka, että jopa Yhdysvaltojen Wikipediassa sen kerrotaan vain olevan pelkkä keksitty salaliittoteoria.Kun 2016 joulukuussa rynnäkkökiväärin aseistautunut mies tunkeutui tuohon Pizzagate skandaalin keskiöön, eli tuonne Comet Ping Pong pitseriaan, niin Helsingin Sanomat uutisoi siitä silloin, että "Valeuutiset Hillary Clintonin lapsiseksiringistä saivat kiväärimiehen tunkeutumaan pitseriaan Washingtonissa".

Helsingin Sanomat on valinnut puolensa ja se on viimeiseen asti näyttävästi näiden Washington DC:n poliitikkojen ja Hollywoodin sisäisen pedofiiliringin puolella. Koska Hesari ei suostu edes pitkällä kepilläkään myöntämään, että Hollywoodissa ja Washingtonissa vaikuttaa poliittisen eliitin pyörittämä lapsiseksi-pedofiilirinki.

Seiska-lehti paljastaa Gunnin kohutuista Twitter päivityksiä enemmän kuin Hesari

Erityisen yllättävää on vielä se, että kuinka Allerin omistuksessa oleva Seiska-lehti paljasti Gunnin kohu Twitter päivityksistä lukuisia kohtia. 

Gunn oli kirjoittanut mm. näin; "Pidän siitä kun pienet pojat koskettavat hassua paikkaani,".

Toisessa kirjoituksessa ohjaaja oli kirjoittanut häiriintyneeksi kutsutun kirjoituksen raiskauksesta.

Kolmannessa päivityksessä hän totesi, että kuinka "Parasta raiskatuksi tulemisessa on se, kun sen päätyttyä ajattelee, että huh, tuntuupa hyvältä, kun ei raiskata!".

Miksi sitten Helsingin Sanomat suojelee James Gunnia ja kirjoittaa hänestä nyt vihakampanjan uhrina ? 

Moni voisi ihmetellä, että miksi Helsingin Sanomat uutisoi James Gunnin potkuista siitä näkökulmasta, että hän olisi nyt jonkin julkisen vihakampanjan uhri ? 

Silloin täytyy katsoa Helsingin Sanomien osakkeenomistajien suuntaan.

Helsingin Sanomien kustantajana toimii Sanoma Media Finland, joka kuuluu Sanoma konserniin (Sanoma Oyj)

Sanoman osakkeet on listattu Helsingin pörssiin ja yhtiön suurimmat omistajat ovat enää:

1. Jane ja Aatos Erkon säätiö 24,35 %
2. Antti Herlin 11,93 %
3. Robin Langenskiöld 7,50 % 
4. Rafaela Seppälä 6,28 %
5. Helsingin Sanomain säätiö 3,49 % 
6. Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen 2,18 % 

Helsingin Sanomien poliittinen agenda on kallistunut 70-luvun stallariajoilta nykypäivän ajan Venäjävastaiseen journalismiin. 

Kun vielä noina stallariaikoina Hesarilla sallittiin näiden stallaritoimittajien kirjoittavan USA:sta tiukkaan ja negatiiviseen sävyyn, niin tultaessa 90- ja 2000- luvulle tämä sääntö muuttui siihen, ettei enää USA:sta tai Israelista saa kirjoittaa mitään negatiivista. Mutta sama koskee myös näiden Hollywoodin ja Washingtonin pedofiiliskandaalin (Pizzagate) paljastuksia.

Erityisesti tästä jo 2 vuotta USA:ssa FBI:n tutkinnan alla olevasta Pizzagatesta ei saa kirjoittaa Suomen valemediassa kuin vain sen verran, että kiistetään sen olemassaolo täysin ja väitetään sitä vain tämän yhden Pizzagate skandaalin todistajan keksimäksi propagandaksi. 

Joten näin ollen tällainen uutisointi vain puolustaa rivien välistä näitä tunnettuja Hollywoodissa kohta paljastuvia pedofiileja, joiden joukossa on tunnettuja näyttelijöitä (mm. Tom Hanks, Woody Allen jne.).

Nyt eletään jo niitä aikoja jolloin näitä tunnettuja näyttelijöitä kuten Tom Hanks tullaan paljastamaan perin pohjin ja heidän pedofiilitaustansa tuodaan julki.


Lähteet: HSSeiska