http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 28. heinäkuuta 2018

QAnon salaliitto vai CIA:n harhautusta (psyop) ?


Vuoden 2017 lokakuussa internettiin ilmestyi QAnon, kun 4chan-foorumille alkoi ilmestyä Q:n kirjoittamia viestejä. 

Viestit kuitenkin smäppättiin hyvin nopeasti, koska 4chan on Yhdysvalloissa vastaavan tason ylilautafoorumi mitä tämä Suomen Ylilautakin on. Eli siellä käytöstavat ovat riehuvien yläaste ja amisikäisten kauhukakaroiden tasolla. 

Tästä syystä Q siirtyi sen jälkeen kirjoittelemaan vapaampaan 8chan-foorumille. Se ei rajoita keskustelua ja siellä on enemmän rajoitteita, jotka vaikeuttavat provotrollien toimintaa huomattavasti.Kuka tämä Q on ja mistä hän saa tietonsa 

Tämän mystisen Q:n kirjoittamat jutut nousivat sitten internetin käyttäjien huomion kohteeksi ja jossain vaiheessa häntä alettiin epäilemään mm. kuuluvaksi Trumpin sisäpiiriin.

Mutta Q:n kirjoittamat viestit ovat oudon kryptisiä ja sisältävät vain sanoja kuten Immigration /child separation, IDEN talking points. Distract IG Report / hearings / Korea. Iran next jne. 

Q-narratiivin mukaan Clinton Foundation säätiö on sotkeentunut maailman valtioiden asioihin ja on yhteydessä keskuspankkeihin. Tämä pitää täysin paikkaansa ja tämän myös tietävät kaikki ne jotka ovat asiaa jo vuosia tutkineet.

Mutta ei se vielä tee tästä Q:sta todellista henkilöä, sillä hän voi aivan yhtä hyvin olla pelkkä CIA:n harhautuskeino saada pidettyä vähemmän näistä asioista tietävien ihmisten mielenkiinto muualla.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on pitkä tausta juuri tämänkaltaisten harhautusoperaatioiden (psyops) tuottamisesta, koska niillä todellakin saadaan miljoonien ihmisten mielenkiinto pidettyä apinoiden lailla muualla. Kun samalla Deep State hallinto yrittää pestä kätensä näistä kaikista rikoksista ja salata ne julkisuudesta.Se asia jota nämä Deep Staten konnat pelkäävät eniten on se, että nämä QAnon-juttuun huomionsa kiinnittävät ihmiset oppivatkin käyttämään yhä laajenevaa tietoisuuttaan apuna selvittää näitä asioita. Jolloin he lopulta eivät välttämättä enää jää vaan tällaiseen korruptoituneen lehdistön heille tarjoamaan salaliittoteoriaan jumiin useiksi kuukausiksi tai vuosiksi.

Mikäli tämä QAnon henkilö olisi vaikka Trumpin hallinnon sisällä työskentelevä, niin sen olisi jo tod. saatu selville tähän mennessä ja häntä kohtaan aloitettaisiin mittavat oikeustoimet. 

Joten kun tällaista ei ole ainakaan julkisuudessa vielä tapahtunut, niin ei ole siinä suhteessa sellaista syytä epäillä.

Mutta sen sijaan myös toinen merkillinen huomiolle pantava seikka on se, että kuinka tämä korruptoitunut valemedia on antanut näinkin paljon kallista mainosaikaa tälle QAnonille. Että jos hän kerta on se mikä väitetään... Eli USA:n Deep Staten sisäpiiriläinen, niin jos hän oikeasti sellainen olisi, niin ei hänelle silloin annettaisi juuri yhtään kallista CNN:n mainosaikaa.

Joten tässä suhteessa näissä asioissa voi myös ajatella tämän asian loogisella selityksellä, että hyötyykö Deep State tällaisen QAnon sadun kertomisesta ja jos hyötyy, niin millä tavalla.CIA:lla sekä myös NSA:lla työskentelee lukuisia virkamiehiä joiden tehtäväksi on annettu psykoprofiloida tällaisiin asioihin kiinnostuneiden ihmisten taustat ja näitä tietoja CIA sitten käyttää näiden myöhempien psyop-operaatioiden suunnitteluun. Koska sillä he saavat kattavat analyysit siitä, että minkälainen tarina näihin kohderyhmiin uppoaa helpommin jne. 

Sillä ei silti ole merkitystä, että onko tämä QAnon kirjoittelija CIA:n palveluksessa vai ei, koska jokainen joka näitä juttuja lukee muodostaa niistä aivan omat johtopäätöksensä ja uskoo ihan siihen minkälaiseksi hänen oma totuutensa sen luo.

Mutta taas laajemmassa mittakaavassa CIA:lla on aina ollut intressejä saada hallittua näitä hallintoa kritisoivia toisinajattelijoita ja siihen todella nerokas keino olisi juuri tuollaisen psyop-operaation harhautuskeino saada heidän huomionsa kääntymään muualle. Kun samalla USA:n korruptoitunut hallinto yrittää piilotella näitä lukuisia rikoksiaan.CIA:lla on myös viime vuosina toiminut ahkerasti yksi toinen ufoihin liittyvä hanke ja se on UFO DISCLOSURE nimellä toimiva psyop-operaatio. 

Vaikka sitä myös monet tunnetut henkilöt levittävät eteenpäin, niin ei se toki tarkoita sitä, että kaikki näistä tyypeistä olisivat CIA:n ostamia väärän tiedon lähettiläitä. Mutta he uskovat siihen vakaasti, että USA:n hallinto paljastaisi vielä joku aamu koko salatun historian ja veljeilyt ufojen kanssa. Vaikka tämähän on juuri se historia, jota CIA salaa viimeiseen asti ja on juuri tuosta syystä salannut ne korkeimmilla mahdollisilla turvaluokituksilla.

UFO-aihepiiri ja aineisto kun nyt vain sattuu olemaan edelleen CIA:n sisäisissä turvaluokituksissa se kaikkein korkeimmalla yhdessä mielenhallinnan (mind control) kanssa ja näihin kansioihin ei ole edes USA:n presidentillä oikeutta kajota, koska eivät riitä turvaluokitukset.

Mutta voitte luonnollisesti varmaan kuvitella, että entäs sitten jos jokin yksittäinen ihminen joka on kiinnostunut näistä ufo-jutuista onkin sitten jo mahdollisesti yli 30 vuotta sitten alkanut itse tutkimaan näitä juttuja ja saanut selville paljon näitä asioita. 

Että miten yksittäinen ihminen voi päästä lopulta syvemmälle ja syvemmälle tiedon lähteisiin ilman, että hänen täytyy lähteä yrittämään murtaa joitain USA:n armeijan korkeimpia turvaluokituksia auki.

Kun tämä ihmisen äly ja viisaus on sellainen asia jota on CIA myös tutkinut hyvin pitkään jo 50-luvulta lähtien mm. MK ULTRA projektissa ja päätynyt siihen, että valtaväestö on pidettävä valveunessa heille tarjottavan massaviihteen sekä muiden ärsykkeiden avulla. Jottei heillä enää löydy mielenkiintoa alkaa tutlkimaan näitä USA:n korruptoituneelle hallinnolle epämieluisia asioita. 

Mutta ihmistä joita kiinnostaa totuus on yleensä totuuden asialla, kun taas ihminen jota kiinnostaa joku television roskaviihde on tuon saman roskaviihteen asialla. Joten näin ollen jokainen ihminen pystyy myös tietoisesti valitsemaan, että minne osastoon hän kuuluu tällä planeetalla. Ei sillä että tuollainen humanistinen maailmanparantaminen olisi pakollista... Eihän se ole. 

Mutta sen sijaan tämä aivottoman roskaviihteen tuijottelu televisiosta tuhlaa aivan mielettömästi sitä potentiaalista työtä jota nämä monet oman sielunsa alkuperänsä unohtaneet ihmiset voisivat tehdä, jos he vain olisivat löytäneet tuon kadotetun minuutensa. Eli sen kosmisen rauhanpalvelijoiden kutsun, jonka vuoksi tälle vieraalle planeetalle silloin kauan sitten sieluina tulivat. 

Me emme ole tulleet tänne pallolle muiden haukuttavaksi, vaan olemme tulleet tekemään tämän epäterveen ja saastuneen planeetan hyväksi hommia, joita jokainen täällä hoitaa tahoillaan. Jos ymmärsit viestin niin ehkä tämä silloin sinussa herätti jotain.

Joten annatko vieläkin television päättää oman elämäsi suunnan ? 


Lähteet: http://asialinja.com/2018/07/13/q-anon-salaliittoteoria/

http://salaseurat.fi/q/q-kuka-q-on/

https://steemit.com/qanon/@shannonmccann/qanon-8chan-link-read-q-anon-posts