http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 13. heinäkuuta 2018

Mitkä tahot vakoilevat Facebook käyttäjiä


Aina kun valemediassa puhutaan vaikka Facebookin vakoilevan käyttäjiä, niin näissä uutisissa ilmoitetaan vakoilijaksi mainostajat, joilla kuulemma on Facebookissa aivan omat erityistyökalut vaikka poliittisten toisinajattelijoiden profilointiin. 

Mutta missään vaiheessa valemediassa ei olla kerrottu sitä, että nämä Facebook käyttäjien tiedot päätyvät myös halutessaan tiedustelupalveluiden kuten CIA, Mossad, MI5, MI6 haltuun ja ovatko he mainostajia ? 


EU-maiden toisinajattelijoiden Facebookissa tehdyt tilapäivitykset sekä tykkäykset kulkeutuvat kaikki Facebookin sisäisten algoritmien kautta ja ne voi kuka tahansa näiden käyttäjien vakoilijoista löytää hyvin helposti Facebookin sisään rakennetulla erityistyökalulla (Facebook vakoiluohjelma).

Nyt tänään kohistiin ulkomailla kuinka Facebook oli antanut Venäläiselle internetjätti Mail.ru:lle luvan kopioida yli 65 000 Venäläisen Facebook käyttäjien käyttäjätietoja.

Eli tämä asia käännettiin nyt vain VENÄJÄ, VENÄJÄ sitä ja VENÄJÄ tätä.

Tällainen ei ole enää mitään aitoa journalismia, vaan se on tätä Israelissa kehitettyä hasbaraa. Eli puhdasta puoliprogandista potaskaa, jota kutsutaan edelleen journalismiksi. 

Mutta tämän läntisen uutispropagandan tarkoitushan ei ole koskaan ollut auttaa kriittistä ajattelijaa, vaan sen sijaan sen tarkoitus on aina ollut antaa näille moraalittomille pelkureille tekosyyn olla ajattelematta lainkaan.

Tiedeuskovainen esim. ei itse tutki mitä tiede on tutkinut, vaan hän vain lukee jostain tiedejulkaisusta, että mitä tiedemiehet ovat nyt löytäneet tai mitä he ovat julistaneet. Kun taas tämä peruskoulussa opetettu auktoriteettiusko mahdollistaa sen, että nämä valtaeliitille hyödylliset idiootit eivät kykene kyseenalaistamaan enää totuutta, jolloin he eivät näe mikä on totta ja ei ole.

Mutta tämän läntistä mediakorporaatioiden kenttää hallitsevaa eliittiä kuitenkin pelottaa moni asia, joista yksi on yksilöiden massaherääminen. Se kun luo suuren joukon omilla aivoillaan ajattelevia yksilöitä, joita ei enää korruptoituneet hallinnot pysty komentamaan entiseen malliin. 

Lähteet: https://www.aamulehti.fi/ulkomaat/facebook-mokasi-jalleen-kymmenien-tuhansien-toisinajattelijoiden-nimet-vuotivat-venajan-hallitukselle-201073631

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131750-hasbara-mielipiteen-muokkauksen-taide