http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Trump tapasin New York Timesin kustantajan ja kutsui valeuutisia kansan viholliseksi


Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tapasi The New York Times- lehden kustantaja Arthur Sulzbergerin Valkoisessa talossa 20. heinäkuuta. Tapaamiseen osallistui myös lehden vastaava päällikkö James Bennet.


Mutta viimein sunnuntaina Trump kommentoi tapaamista julkisuuteen Twitterissä ja totesi kuinka he keskustelivat pitkään siitä miten valeuutiset ovat kansan vihollisia.

CIA ohjaa ja rahoittaa Yhdysvaltain mediaa

Todellisuudessa CIA ohjaaja rahoittaa Yhdysvaltain mediakenttää ja tästä ei silti puhuta juuri missään.

CIA:lla pyöri jo useita kymmeniä vuosia sitten sellainen projekti kuin Operation MOCKINGBIRD, jonka tarkoituksena oli saada kartoitettua psykologisen sodankännin taktiikat mm. sotapropagandan suhteen, jotta mm. sodat saatiin näyttämään kansoille kannatettuina hankkeina.


CIA:lla on myös oma aiemmin salaiseksi luokiteltu opas, jossa neuvotaan myös miten työilmapiiri myrkytetään.Tunnettu Saksalainen toimittaja Udo Ulfkotte totesi muutama vuosi sitten julkisesti Venäläisellä RT-kanavalla tämän mistä taas niin moni muu toimittaja vaikenee. Eli tämän että kuinka Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA lahjoo eurooppalaisia toimittajia.

Hän kertoi tuossa RT-kanavan ulostulossaan myös sen kuinka hänet koulutettiin toimittajana kertomaan valheita kansalle.

Ulfkotte menehtyi viime vuonna sairaskohtaukseen ja oli kuollessaan vain 56 vuotias.


Lähteet: https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005773816.html

GlobalResearch