http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Pedofilien ja TEDx tiedekonferenssin kritisointi on arka aihe Facebookissa


Nähtävästi tämä pedofiilien ja TEDx tiedekonferenssin pedofiilejä puoltavan luennon kritisointi on liian arka aihe Facebookissa.

Olin ehtinyt vasta pari kertaa linkittää tuon blogikirjoituksen Facebookkiin, kunnes ruudulle ilmestyi ilmoitus useiden päivien bannista (kirjoituskielto).

Vielä hyvin töykeä puoli näissä Facebookin langettamissa banneissa on se, ettei niitä perustella koskaan erikseen millään tavalla. Vaikka bannien syy olisi poliittinen, niin sensuroijien ei tarvitse koskaan niitä alkaa henkilökohtaisesti avaamaan bannattaville erikseen.

Tässä bannissa on vaan se puoli, että nämä sensorit pystyvät nyt estämään vain Facebookissa levityksen. Mutta eivät pysty estämään näitä ns. orgaanisia päivittäisiä lukijoita, koska tämä alkuperäinen blogiosoite http://www.nwohavaintoja.blogspot.com sensuroitiin Facebookista html upotteiden kautta jo vuoden 2014 alussa.

Jos ette usko niin kokeilkaas vaikka huviksenne linkata mitä tahansa tämän blogin juttuja tuolla osoitteella että poistatte osoitteesta tuon varjoblogin http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com sanoista tuon promo pois, niin ette voi mitään blogijuttuja postata facebookkiin niin, että sinne upottuu kaikki html kuvat jne. Tämä johtuu siitä koska Facebook sensuroi tämän blogin vuoden 2014 alusta Facebook alustoilla.