http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Anthony Weinerin kannettavalla koneella oli snuff-filmi Hillary Clintonista


Jos et tiedä vielä mitä tarkoittaa snuff-elokuva, niin kyseessä on elokuvalajityyppi, jossa elokuvassa esitettävä henkilö tai henkilöt murhataan oikeasti.

Yhdysvalloissa Pizzagate -skandaalin yhteydessä FBI:n poliisitutkijat takavarikoivat n. vuosi sitten entisen demokraattien kongressiedustaja Anthony Weinerin kannettavan tietokoneen ja löysivät sieltä jotain todella järkyttävää.

Hänen kannettavalla tietokoneellaan oli oma kansio jonka hän oli nimennyt nimellä vakuutuspolitiikka. Sieltä löytyi eräs video, joka on snuff-filmi, jossa esiintyy Hillary Clinton ja se on julkaistu jo Dark Webissä

Niille jotka eivät tiedä vielä, että Dark Web on siis internetin ulkopuolinen verkko, jossa kansainvälinen rikollisuus voi kohdata. Siellä nämä rikolliset voivat hoidella päivittäisiä asioitaan kuten huumebisnestä, salamurhia, lapsien kidnappausta, pedofiilirinkejä ja kaikkea muuta laitonta. 

Mutta tämä Hillary Clintonin tähdittämä snuff-filmi oli jopa FBI:n tutkijoiden mukaan niin järkyttävä, ettei sitä pystynyt kukaan katsomaan oksentamatta tai itkemättä.Kyseisellä filmillä joka ei ole näytelty Hillary ja hänen poliittinen avustajansa Huma Abedin viipaloi elossa olevan pienen lapsen kasvot irti ja käyttävät sitä maskina jonkinlaiseen satanistiseen rituaaliin, josta he uskovat saavan itselleen elinvoimaa.

Tähän satanistiseen rituaaliin liittyy olennaisesti tämän saatanalle uhratun lapsen verenjuonti, josta nämä satanistit kokevat saavansa itselleen lisää elinvoimaa.

Jos googletat tästä aiheesta tarkemmin niin selviää, että jo 1500-luvulla silloiset aateliset kuten Erzsébet Báthory tai Gilles De Rais kiduttivat pieniä lapsia ihmishengille ja demoneille satanistisissa eliitin rituaaleissa.

Tämä Globalization and Covert Politics- nettisivuston artikkeli tästä kyseisestä aiheesta on Google:n toimesta bannattu sen julkaisusta 25.7.2017 lähtien.
Amerikkalaisomisteiselle ja jenkkien vastaavalle alkuperäiselle ns. Ylilautafoorumille oli tämän vuoden maaliskuussa ilmestynyt kuvakaappaus, jonka väitettiin olevan tuosta snuff-videosta. Kuvasta näkyy, että rituaalimurhattu lapsi on tuotu tämän Washingtonissa sijaitsevan Comet Ping Pong pizzerian sisälle pingispöydälle. Mikä estää FBI:n tutkijoita vuotamasta videota julkisuuteen ? 

Tämä Hillary Clintonista ja hänen avustajastaan kuvattu snuff-video, jolla he silpovat satanistisessa rituaalissa murhatun pikkutytön kasvot. On tämä video ollut tämän ex-kongressiedustaja Weinerin kannettavalla tietokoneella tod. vain yhdestä tarkoituksesta. 

Sillä nämä Illuminatiin kuuluvat poliitikot tai muut liike-elämän huipulla olevat henkilöt joutuvat kaikki tekemään sisäisen valan ja siihen kuuluu myös satanistiseen lapsiuhrirituaaliin osallistuminen, tai muuten ei pääse osaksi tätä salaista ja maailmanlaajuista klubia.

Jokaiselta valan tehneeltä Illuminatin yläluokan rikolliselta vaaditaan tuossa jäsen vaiheessa todisteeksi se, että he pystyvät myös valitsemaan pimeyden ja saatanan puolen ja tästä todisteena he joutuvat surmaamaan pikkulapsen näissä satanistisissa lapsiuhri rituaaleissa ja tämä rituaali kuvataan videolle kiristystä varten. Näin sitten nämä eliittirikolliset saavat ns. kanssaveljensä pitämään suunsa kiinni näistä lasten silpomisista jne. 

Eli tästä syystä FBI:n tutkijat eivät uskalla julkaista tätä Hillaryn snuff-filmiä, koska se paljastaisi muuten näiden konnien järkyttävät harrastukset maailmalla ja siitä repeäisi sellainen skandaali, että lopulta näiden muidenkin lasten silpojien päät laitettaisiin kansainvälisestikin vadille. 

Joten epäilemättä näitä FBI:n tutkijoita on uhkailtu, että jos he julkistavat videon, niin heidät tapetaan.USA:n demokraattisen puolueen johtoon kuuluvan John Podestan kohdalla rikostutkinta Pizzagatessa on edennyt hyvin hitaasti ja vaikka nettiin vuodettiin n. vuosi sitten video, jolla kuuluu selvästi kun John Podesta raiskaa alaikäistä pikkupoikaa. Kännykkäkameran epäselvän ja hämärän videon on väitetty kuvanneen juuri tuolla Washingtonissa sijaitsevassa Comet Ping Pong pitseriassa, joka on Washington DC:n pedofiiliringin suosiossa. Heidän keskinäisiin viesteihinsä ovat kuuluneet myös sähköpostien välityksellä mainita useasti sanat pasta tai pizza, joiden FBI on arvellun olevan jokin koodisana jollekin heidän harjoittamalleen toiminnalle. 

Todennäköisesti jompi kumpi tarkoittaa näitä lapsien uhraamista saatanalle ja heidän verenjuomista rituaalin ohessa.John Podesta jäi myös kiinni siitä, että hän oli sisustanut kotinsa laittamalla seinille kuvia alastomista lapsista. Mutta edelleen CIA:n diplomaattinen koskemattomuus suojelee häntä, koska hän on myös edelleen CIA:n leivissä.Podestan veljekset myös olivat se kaksikko joka kidnappasi brittiläisen pikkutytön Madeleine McCannin Portugalissa vuonna 2007. Mutta vaikka Scotland Yardin kuvat epäillystä kaksikosta on aivan lähes identtisen näköinen sekä myös tiedetään, että kaksikko oleskeli Madeleinen katoamisen aikoina juuri samaisessa kaupungissa missä Madeleine katosi.Heille oli sieltä vuokrannut huvilansa eräs brittiläinen ex-poliitikko Sir Clement Freud (kuvassa), jonka pedofiilitausta paljastettiin vasta tämän kuoleman jälkeen ja se tuli järkytyksenä eteenkin Madeleinen omaisille, koska mies oli ottanut itse heihin yhteyttä tämän katoamisen jälkeen. 
Tiedä vaikka tällä Hillary Clintonin toimeksiannosta murhatulla julkkiskokki Anthony Bourdainilla olisi ollut jotain kerrottavaa tästä Hillaryn snuff-filmistä.  

Bourdain kun sai tappouhkauksia vain viikkoja ennen kuolemaansa Hillaryn joukoilta.

Mikä olisi oikea tuomio näille lasten murhaajille 

Jos tämä skandaali repeäisi nyt maailmalla ja selviäisi, että nämä kaikki valtaeliitin sisäpiiriin kuuluvat henkilöt murhaavat lapsia sekä raiskaavat heitä ja myyvät seksiorjiksi maailmalle. 

Mikä olisi mielestänne oikea tuomio heille ? 

Luulisitteko, että heidän istuttaminen edes elinkautisen verran Haagissa lopettaisi heidän jo useita tuhansia vuosia vallinneet tapansa ? Sillä nämä lasten teurastukset ja silpomiset sekä veren juomiset satanistisen elinvoiman tavoittelun vuoksi ovat jo Babylonian ajoilta peräisin. Silloin nämä silloiset aateliset surmasivat lapsia ja uhrasivat heitä polttouhreina okkultistiselle jumalalleen Molokille.Tämä n. 8500 ihmisen muodostama eliittirikollisten syndikaatti luulee edelleen olevan täysin voittamaton, koska he luottavat omistamansa median propagandan sekä viihdeteollisuuden turruttavaan ja hypnoottiseen voimaan, jolla pidetään massat tässä valveunen kaltaisessa tilassa elämässä todeksi tätä kyseisten rikollisten elitistien kapitalistista kilpailuyhteiskuntaa.

Mutta mitä pidemmälle ajan kulku ja tämä nykyinen tietoisuuden evoluutio käy, niin sitä tukalammaksi käy näiden Illuminaattien muodostaman rikollisen syndikaatin tulevaisuus. Sillä siinä lopullisessa kehityksen vaiheessa jolloin ihmiskunnastamme löytyy heille tarpeeksi riittävä vastus, niin se tulee tekemään lopun tälle näiden kasvottomien psykopaattien johtaman uuden maailmanjärjestyksen hankkeelle, joka kaatuu lopulta kuin puhallettu korttitalo.

Mutta he ovat myös ovelia ja pyrkivät keinolla millä hyvänsä taistelemaan tätä tuhon päiväänsä vastaan ja käyttävät siihen vaikka keinoälyä jos ei muutakaan keinoa enää lopulta nähdä, jolla nämä rikolliset roistot yrittävät epätoivoissaan saada säilytettyä tämän fasistisen maailman herruuden.

Vaikka heillä on jo varastettuna yli 95 prosenttia koko maailman resursseista, rahasta sekä kullasta, niin se ei vielä riitä näille rosvoille. Vaan heidän täyty voida alistaa, orjuuttaa sekä määrätä kaikkia tämän planeetan valtioita sekä lakkauttaa niiden itsemääräämisoikeus ja tuoda tilalle fasistinen uusi maailmanjärjestys.

Satanismi liittyy voimakkaasti heidän pyrkimyksiinsä rajoittaa yksilön vapautta, koska he eivät siedä eteenkään humanistista älykkyyttä, jonka vuoksi Rockefeller Foundation aloitti jo useita kymmeniä vuosia sitten mm. länsimaalaisten yliopistojen tyhmentämishankkeen. 

Kaiken päämääränä oli tuottaa kuuliaisia veronmaksajia, jotta näiden maailman rikkaimpien yhtiöiden sekä pankkien omistajat voisivat kasvattaa pääomaa muiden valtioiden veronmaksajien kustannuksella. 

Loppupeleissä tämän rikollissyndikaatin voi kaataa parhaiten vain saada kukistettua heidät taloudellisesti ja siihen on monia eri keinoja kuten vaikkapa käteisen käytön lisääminen. Sillä ei tarvittaisi kuin yksikin pankki kuten vaikkapa Nordea. Jos sinne nyt marssisi nostamaan tilinsä tyhjäksi riittävän monta suomalaista, niin siitä seuraisi se, että Nalle Wahlroos joutuisi kutsumaan pankkivaltuustonsa kriisipalaveriin ja huoneessa lentelisi paljon ärräpäitä. Sitten Nordea joutuisi tekemään kuten Kreikka talouskriisinsä aikaan ja laittamaan tileilleen n. 80-euron päivittäisen nostorajan, koska muuten kyseinen pankki kaatuisi tällaisen talletuspaon tullen.

Eli kuulit oikein... Millään pankilla ei ole koskaan missään holveissa edes 10 prosenttia asiakkaidensa rahoista. Vaan se suurin osa on pelkkiä ykkösiä ja nollia tietokoneiden näytöllä. 

Jos luulit, että nuo ykköset ja nollat ovat olemassa olevaa rahaa niin se ei valitettavasti pidä paikkaansa. 

Mutta samoin myös nuo Euroopan keskuspankin painamat eurot... Eivät nekään ole loppupeleissä kuin vain arvotonta paperia, jolle on Euroopan keskuspankki määritellyt nimellisen arvon. 

Kun se euron seteli on todellisuudessa eräänlainen EU-maiden valtioiden velkakirja, jota vastaan valtio ottaa lisää lainaa selvitäkseen menoistaan.

Mutta jos Suomen Pankki nyt esimerkiksi painaisi jälleen markkoja omasta takaa, niin tässä ei tarvitsisi silloin maksaa näille pankkiorjuuttajille. Koska EKP:n omistajiin kuuluvat maailman rikkaimmat pankkisuvut Rothschild, Rockefeller, JP. Morgan jne. 

Nämä kaikki maailman rikkaimmat rahasuvut ovat näitä parasiitteja, joilla on pakonomainen tarve imeä verta ihmisistä. 

Mutta he ovatkin talousparasiitteja ja heidän täytyy imeä pääoma pois kaikkialta keinolla millä hyvänsä likaisia konsteja käyttäen ja se kaikista likaisin keino on heille se, että he monopolisoivat lopulta keskuspankit omien likaisten sormiensa alle mm. Yhdysvalloissa vuonna 1913, jolloin USA:n nykyinen keskuspankki (Federal Reserve) sai alkunsa.

Nyt olisi tullut aika jolloin jonkun suurvaltojen presidentin kuten vaikkapa Donald Trumpin olisi uskallettava laittaa nämä valtioilta jatkuvasti ryöstävät talousroistot kuriin ja ensimmäinen siirto tulee olemaan USA:n keskuspankin yktityisomistuksmonopolin purku. 

Sillä mikäli Trump uskaltaa tuon siirron tehdä, niin se tulee saamaan Jacob de Rothschildin ja nämä muut valtionryöstöparonit raivon valtaan.
John F. Kennedy, Abraham Lincoln, James A. Garfield ja Andrew Jackson ovat edellisistä USA:n presidenteistä uskaltaneet tehdä tuon siirron, eli lakkauttaa USA:n keskuspankin ja heistä jokainen sai lopulta luodin päähänsä, kun nämä USA:n keskuspankin yksityisomistajat lähettivät salamurhaajan heidän perään. 

Joten tästä näemme sen miten vakavaa leikkiä tämä maailman herruus näille Illuminatin okkultistisille ylipapeille on ollut vuosisadoista toiseen.

Vaikka Ranskan kuningas Filip IV 1300-luvun alussa saikin osan heistä kiinni ja laittoi roviolle palamaan, niin siitäkin huolimatta Temppeliherrain ritarikunta säilyi ja pakeni Maltalle. Joten ihmettelettekö vielä miksi Maltan ritarikunnalla on diplomaattisuhteet 102 valtion kanssa.  

Vian ei tarvitse olla suuri kunhan se on päässä ja näiden Illuminaatien kohdalla tuo sairaus on ollut aina tuo heidän suunnaton ylimielisyys kuinka he ovat jumalasta seuraava tällä planeetalla.

Mutta koska he tietävät, ettei tällainen n. 8500 aatelisen ja elitistin klaani voi alkaa näkyvästi paimentamaan tämän planeetan väestöä, niin se on tehtävä siksi edelleen salassa.

He kuitenkin ovat äärimmäisen taitavia ohjaamaan näitä geopoliittisia tapahtumia maailmalla. Kuten esimerkiksi sodat ovat näiden samojen rikollisten keino saada tehtyä riskitöntä voittoa. 

Koska ei sodissa todellisuudessa ole pelkkiä voittajia ja häviäjiä, sillä silloin jos sinä rahoitat niitä lainoittamalla kummatkin sodan osapuolet, niin silloin sinä sodan rahoittajana/lainoittajana tienaat kumppallekin sotivalle osapuolelle lainaamasi aselainat takaisin korkojen kera.

Jos tämän vertauksen esittäisi esim. uhkapeleissä ja vedonlyönnissä, niin kuvittele jos olisikin mahdollista lyödä jalkapallo-ottelulla miljoonatili sillä, että vain lainaat kummallekin seuralle miljoonia kyseiseen otteluun ja häviäjä joutuu maksamaan sen moninkertaisesti sinulle takaisin.  


Lähteet: https://samueltuominen.com/2018/04/25/pimeassa-verkossa-vaitetaan-olevan-snuff-video-hillary-clintonista-sadistisissa-veriorgioissa-lapsia-vastaan-onko-pizzagate-sittenkin-totta/

 https://isgp-studies.com/belgian-x-dossiers-of-the-dutroux-affair

http://www.brainstain.co.uk/tag/huma-abedin-and-hillary-clinton-snuff-film/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Moolok

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maltan_ritarikunta

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016061521733618_ul.shtml