http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 26. heinäkuuta 2018

Totuus valkokypäristä


Jos seuraat Suomen valemediaa (HS, IS, IL, YLE, Aamulehti, Lapin Kansa, Turun Sanomat jne.) niin olet saattanut kuulla sanan valkokypärät.

Valkokypärät (Syrian Civil Defence/SCD) on vuonna 2013 perustettu järjestö, joka tunnetaan myös nimellä valkokypärät (White Helmets/WH). Järjestön perustaja on ent. Iso-Britannian jalkaväkiupseeri James Le Mesurier, joka työskenteli aiemmin sotatehtävissä mm. Pohjois-Irlannissa, Kosovossa ja Bosniassa.

Valkokypärät ilmoittaa virallisilla verkkosivuillaan, että se olisi pelastanut tähän mennessä yli 60 000 ihmistä.

Valemedia näyttää valkokypärät aivan erilaisena mitä ne todellisuudessa ovat

Eräs entinen valkokypäräjärjestön vapaaehtoistyöntekijä Abdulhadi Kamil toimi järjestölle vähän aikaa vapaaehtoisena työntekijänä, mutta sitten hänelle kerrottiinkin, että hänen täytyisi toimia näyttelijänä, jotta hän voisi saada palkkaa. 

Kysyimme ensin, että miksi näin täytyisi tehdä ? Sitten meille kerrottiin, että Eurooppa ja Turkki ei muuten maksa meille mitään. Eikä myöskään Persianlahden maat. 

Olin paikalla kun he lavastivat videon Salah al-Dinin alueella. Siellä oli mm. palava bussi ja rakennuksen vieressä lapsia. Mutta se oli täysin lavastettu tilanne.

Lapset odottivat meitä siellä mutta olivat muuten aivan kunnossa. Heillä oli vain meikkiä kasvoillaan ja käsillään.

Tiedän että samoja kohtauksia kuvattiin myös Bustan al-Qasrin alueella.

Olimme jatkuvasti lavastamassa kohtauksia.

Kysyimme monesti, että miksi jouduimme työskentelemään näyttelijöinä ja meille kerrottiin, että meidän täytyisi tehdä videoita ja sanoa että armeija tappaa täällä siviilejä ja että Syyrian ja Venäjän joukot pommittavat täällä siviilejä... Meitä ei tueta jos me emme tee näin. 

Toivon että maani antaa minulle anteeksi

- Abdulhadi kamil, entinen valkokypäräjärjestön vapaaehtoistyöntekijä Pink Floyd yhtyeen ent. basisti ja muusikko Roger Waters uskalsi kertoa konserttiyleisölleen tänä keväänä tämän totuuden, että kuinka nämä valkokypärät ovat täyttä propagandaa ja kuinka niitä vielä rahoittavat NATO:n jäsenet. Tuo oli varsin rohkea ulostulo vanhanliiton rock muusikolta. Jos joku Justin Bieber sanoisi näin omassa konsertissaan, niin hänet siepattaisiin sen jälkeen suljetulle osastolle pakkohoitoon, jossa sitten suoritettaisiin taiteilijan mielenohjelmointi uudelleen, jottei hän enää jatkossa ala puhumaan levyuran ulkopuolisia asioita julkisesti. Näin tehtiin jo mm. Britney Spearsille vuonna 2008.Räppäri Kanye West taas toimitettiin käsiraudoissa pari vuotta sitten pakkohoitoon, kun hän oli konsertissaan vain muutama päivä aiemmin kehunut Donald Trumppia. Mikä yhteensattuma.Faktahan on niin, että tuon luokan artisteilla kuten Kanye Westillä, Britney Spearsilla tai Justin Bieberillä on niin laaja fanikunta, että jos nämä artistit tekisivät yhtäkkiä Michael Jacksonit ja alkaisivat kertomaan heille miten pahoja ihmisiä nämä Illuminati-eliitin rikkaat hallitsijat ovat. Niin silloin Illut kirjaimellisesti paskoisivat housuunsa, koska viesti menisi niin syvästi perille miljoonille samalta seisomalta ja valemediakaan ei voisi enää olla niistä hiljaa.Israel päätti kiillottaa huonoa mainettaa valkokypärillä

Israelin hallinto päätti alle viikko sitten kiillottaa huonoa mainettaa maailmalla palestiinalaisia sortavana apartheid-valtiona, kun se lavasti tilanteen jossa Israel päästi turvaan 800 syyrialaista valkokypärää.

Koko tilanne lavastettiin 5 vuorokautta sitten Israelin Golanin kukkuloilla sijaitsevalta Syyrian raja-alueella.Mutta uskokaa tai älkää, valkokypärät oli viime vuonna ehdokkaana Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi.


Lähteet: https://vastavalkea.fi/2016/10/07/white-helmets-nobelin-rauhanpalkintoehdokas/

Sott.net

https://rayhablogi.blogspot.com/2018/07/valeuutinen-malliesimerkki.html

https://yle.fi/uutiset/3-10317014