http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 19. heinäkuuta 2018

EU:n komissio otti kovat keinot käyttöön Unkarin suhteen


EU-komissio on ottanut voimakeinot käyttöön Unkarin suhteen, haastamalla Unkarin oikeuteen, koska sen mielestä Unkari on loukannut useita EU-lakeja estäessään siirtolaisia hakemasta maasta turvapaikkaa.

Unkari vetäytyi viime keskiviikkona suunnitteilla olevasta YK:n pakolaissopimuksesta ja kutsui sitä "uhkaksi maailmalle".Mikä on globalistien seuraava liike Unkarin suhteen ? 

Nämä konnien keinot tuntien, että minkälaisia keinoja he käyttävät poliittisten päämääriensä saavuttamiseen. Kun näiden rikollisten globalistien tavoitteiden saavuttamiseksi he käyttävät hyväkseen mm. poliittisia murhia, terrori-iskuja, kiristystä, lahjontaa sekä uhkailua. 

Unkarin kohdalla pääministeri Orban on taatusti ollut jo kiristyksenkin kuin uhkailun kohteena, mutta hänen päästään on saatettu jo pyytää palkkio. Mutta toisaalta nämä sionistipelurit kyllä myös tietävät sen, että hallituksia voidaan vaihtaa kuten Ukrainassa. Joten silloin Unkariin olisi mahdollisesti jo suunnitteilla joku Ukrainan, Maidanin aukion kaltainen vallankaappausoperaatio, jolla olisi tavoite syöstää Orban pois vallasta.   

CIA:lla kun on näistä EU-maiden pakolaisiin niskuroivasti suhtautuvista maista (Tsekki, Puola, Unkari) omat vallankaappaussuunitelmat.

Se on silti uskomatonta, että vaikka Viktor Orbán on pääministerinä pitänyt huolta siitä, että Unkarin rajat pysyvät pakolaisilta ja muilta sosiaaliturvaturisteilta kiinni. Niin miksi maa kuitenkin aikanaan liittyi Euroopan unionin jäseneksi vuonna 2004.

YK:n pakolaissopimus on osa Agenda 21:stä ja 2020 hanketta

YK:n tuleva pakolaissopimus on osa YK:n vuonna 1992 solmimaa Agenda 21 toimintaohjelmaa sekä tätä 2020 pakolaishanketta, jonka tarkoituksena on lisätä maahanmuuttoväestöä Euroopassa tuntuvasti vuoteen 2020 mennessä.

Koko tämä lähi-idän ja Afrikan maahanmuuttoliike Eurooppaan on näiden Illuminatin globalistien suunnitelma Eurooppalaisen kansallisidentiteetin tuhoamiseksi. Joten näin ollen tämä kansainvälinen maahanmuutto ja pakolaisagenda ei ole millään tapaa humanitaarinen hanke. 

Vaan sen tarkoituksena on yksinkertaisesti tuhota Eurooppalainen valkoinen väestö ja vielä saada nämä lisääntymään keskenään, jotta tilalle syntyisi vieläkin vähempiälyisempää rotia, jota olisi eliitin helpompi hallita.

EU:n liittovaltion agenda on hävittää kansallisidentiteetit

Kuitenkin ehkä julmin ja brutaalein hanke Euroopan unionin tulevaisuudessa on tämän yhteisen liittovaltion perustaminen, joka lakkauttaisi myös samalla jokaisen EU-maan liput sekä kansallisuuden. 

Sillä tämän jälkeen olisimme vain enää EU:n Saksan johtaman liittovaltion kansalaisia tämän yhden ja saman siniristi- kommunistilipun alla. Joten näin ollen tämä natsi-Saksan 40-luvulla juonima suunnitelma EU:n supervaltiosta toteutuisi.

Sitten alettaisiin aseistaa EU:n yhteistä armeijaa ja valmistelemaan sen armeijan hyökkäystä Venäjälle yhteisrintamana. EU:n lipussa on Kiinan kommunistisen tasavallan lipun tähdet kommunistisymboleina, mutta tiesitkö että kyseessä on aina ollut okkultistinen pentagrammi

EU:n lipusta tosiaankin löytyvät nämä samanlaiset tähdet kuin mitkä löytyvät Kiinan kommunistitasavallan lipusta. Mutta tämän tähtikuviosymbolin taustalla on kuitenkin okkultistinen pentagrammi, joka on tämän kommunismin luoneiden okkultistien piiloviesti.  Tämä Kiinan kuin myös EU:n kommunistilipun tähdissä löytyvä pentagrammi on piiloviesti tämän kommunismin luoneen eliitin satanismista, koska he ovat kaikki satanisteja.Mutta niin ikään myös tämä ns. Davidin tähti on myös satanistinen ja okkultistinen symboli, joka tarkoittaa myös sitä että joulu onkin ollut itseasiassa aina okkultistinen juhla.Israelin lippuunkaan tämä okkultistinen symboli ei ole sattumalta päätynyt.Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10313751

https://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-hungary-un/hungary-to-quit-un-migration-pact-shunned-by-washington-idUSKBN1K81BS