http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 19. heinäkuuta 2018

Pentagon suunnitteli valeuutisten tuottamista jo 2000-luvun alussa


New York Times -lehdessä oli vuoden 2002 alussa James Dao ja Eric Schmitt nimisen toimittajan kirjoittama juttu Pentagonista, joka jo tuolloin suunnitteli valeuutisten tuottamista kansallisesti.

Valeuutisten tuottamisen suunnitelmana oli alusta saakka pyrkimys vaikuttaa USA:n kansalaisten julkiseen poliittiseen mielipiteeseen.

Nyt valtamedia syyttää toisinajattelijoita valeuutisten tuottamisesta

Nyt kun tuosta New York Timesin jutusta on kulunut jo reilut parikymmentä vuotta, niin nyt valtamedia on viime vuosina syyttänyt valeuutisten tuottamisesta mm. netissä vaikuttavia toisinajattelijoita, jotka kirjoittavat vaikka tällaisia blogeja tai ylläpitävät jotain MV-lehden kaltaisia nettisivuja.Tämä on nyt sitten johtanut siihen, että Helsingin Sanomat on palkannut vasemmistolaisen faktantarkistajan palvelukseensa, joka ajoittain kertoo oman ahdasmielisen totuutensa Hesarin lukijoille tutkittuina faktoina. Mutta nyt myös Facebook on ilmoittanut aloittavansa taistelun valeuutisia vastaan ja on jo testannut tätä tulevaa "sanavapauden esto sovellusta".Amerikkalaisella FOX:n uutiskanavalla hyökättiin äsken jälleen amerikkalaista Infowars sivustoa vastaan ja syytettiin sitä salaliittoteoriasivustoksi.Aivan kuin salaliittoja ei saisi koskaan olla olemassa, vaikka niitä on aina ollut olemassa. Mutta ei pidä koskaan unohtaa sitä, että kuinka vuonna 1967 CIA lanseerasi tämän sanan "salaliittoteoria", jonka tarkoituksena oli leimata ja sivuttaa kaikki silloin John F. Kennedyn murhaa epäilevät ihmiset mm. hulluiksi, jottei heidän juttujaan kukaan ottaisi vakavasti. Mutta myöhemmin tätä sanaa alettiin myös käyttämään kaikkien toisinajattelijoiden diskreditointiin, eli saattamiseen huonoon maineeseen.

Eli tästä "salaliittoteoria" sanasta tuli sitten kansainvälisestikin hyvin yleinen triggerisana, jonka tarkoituksena on edelleenkin sivuttaa kaikki kriittinen ajattelu ja keskustelu sekä diskreditoida näistä monista edellämainituista asioista puhuvat ihmiset.

Vaikka salaliitto tarkoittaa jonkin vaikutusvaltaisen tahon juonittelua valta-asemansa saavuttamiseksi, niin tästä salaliitto-sanasta tehtiinkin vain toisinajattelijoiden pilkkanimi, joten tästä näette miten nämä amerikkalaiset tiedustelupalvelut voivat vaikuttaa näinkin voimakkaasti koko maailman ihmisten tietoisuuteen tällä tavalla.Alex Jonesin pyörittämä Infowars -sivusto on Deep Staten eliitille suuri uhka amerikassa ja tästä syystä Jonesin kimppuun on toistuvasti hyökätty ja häntä mustamaalataan CIA:n toimesta jatkuvasti mm. sionistien kätyriksi jne. Mutta näihin propagandajuttuihin myös osa alkaa uskomaan ilman, että ottaisi itse asiasta selvää. Kun näihin herkkäuskoisiin ihmisiin menee melkein jokainen tällainen mustamaalausjuttu läpi kuin väärä raha ja valtaosa heistä ovat uusnatsitaustaisia juutalaisvastaisia ryhmiä. Jones on itsekin kertonut kuinka tämä juutalaisvastainen porukka maailmalla vihaa häntä koska hän on ollut naimisissa puoliksi juutalaistaustaisen naisen kanssa.Sionismi ei ole juutalaisuutta

Näitä juutalaisuuden vastustajia yleensä yhdistää se, että he eivät näe enää tuon juutalaisvastaisuuden jälkeen jälkeen ns. metsää puilta. Jopa Magneettimedian sisällöstä miltei 90 prosenttia on vain näitä juttuja, että kuinka joku on juutalainen ja hän on paha ihminen koska hän on juutalainen. 
Sionismi on todellinen poliittinen hanke, mutta sillä ei ole alunperin mitään muuta tekemistä juutalaisuuden kanssa, että nämä juutalaiseen käännynnäiset kasaarit kääntyivät juutalaisiksi 700-luvulla.  

Israel on todellisuudessa vain poliittisesti hyvin vaikutusvaltaisten sionistien perustama valtio, jonka takana on Rothschildien pankkisuku.  Tämän Jacob de Rothschild on itsekin myöntänyt miten suuri rooli hänen suvullaan oli Israelin valtion perustamisessa.Lähde: New York Times