http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Miljardööri George Sorosin säätiö joutuu muuttamaan Saksaan


Miljardööri George Sorosin omistama pakolais- ja maahanmuuttopropagandaan keskittynyt Open Society säätiö joutuu muuttamaan Unkarista Saksaan, koska se joutui siellä hallinnon mustalle listalle.

Päätös tehtiin sen takia koska Unkarin hallinto valmistelee lisärajoituksia tämän kaltaisille kansalaisjärjestöille. Joten uudistukset käsittäisivät 25 prosentin lisäveron ja miljardööri Soros ei tähän enää suostu. Joten näin ollen tämä Budapestissä aiemmin toiminut pakolais- ja maahanmuutttopropagandaan keskittynyt järjestö muuttaa Berliiniin.

Kyseisessä Open Society säätiössä toimii Unkarissa myös suomalaisia, joista Helsingin Sanomat kirjoitti hyvin uhriutuvan jutun. Mutta Helsingin Sanomat on selvästi puolensa valinnut ja he kirjoittavat Soroksesta pelkkänä harmittomana hyväntekijänä. Kun taas Unkarin hallinto taas edustaa oikeistolaiselle HS:lle puhdasta pahuuden irvikuvaa.


Mikä pakko Helsingin Sanomilla on arvostella Unkarin demokraattista hallintoa

Jos olette huomanneet sen, että kuinka tämä Suomen Pravda-lehti (Helsingin Sanomat) suoltaa mitä useampia negatiivisia lehtijuttuja Unkarista, Puolasta ja Tsekeistä. Kun vielä kaikki jutut on kirjoitettu vain sen takia, että koska EU:lla kuuluisi olla vain yksi näkemys ja linja mm. maahanmuuttajista ja eriäviä mielipiteitä ei sallita. 

Tällainen väärien mielipiteiden kieltäminen EU:n kokoisella alueella on puhdasta fasismia, mutta HS-lehti toimiikin CIA:n tuella ja saa myös tod. tältä Sorosin säätiöltä rahoitusta.

Unkarin hallinto on Viktor Orbánin hallintokaudella pitänyt tiukasti kiinni rajavalvonnasta, eivätkä he päästä maahan lorvimaan näitä lähi-idästä asti lomareissuille lähteviä arabi ja muslimi miehiä.
Seura-lehti kirjoitti Orbánista pari kuukautta sitten näin otsikolla "Viktor Orbán - Euroopan vaarallisin mies ?  Näin sosialismin kaatajasta tuli vallanhimoinen pomo, jonka puheluihin Angela Merkel ei enää halua vastata".

Myös Seura-lehtikään ei saisi kirjoittaa Orbánista yhtään lehtijuttua, jossa hänen maahanmuuttopolitiikkaa kehuttaisiin, tai muuten tulisi kyseiselle toimittajalle talosta lähtö.

Joten tämä kuvastaa tätä nykyajan Suomen fasistista EU-ajan henkeä, jossa nämä nykypäivän ammattitoimittajat joutuvat elämään. Sillä jos nämä toimittajat kirjoittaisivat omia poliittisia mielipiteitään näihin lehtiin ja ne olisivat väärällä linjalla, niin siitä todellakin seuraisi välittömät potkut. Näin kävi Yleisradion toimittaja Pekka Ervastille muutama vuosi sitten.Miksi EU:n komission siunaamaa maahanmuuttopolitiikkaa ei saa kritisoida

Olettekos koskaan miettineet, että miksi tätä EU:n komission siunaamaa rajat auki maahanmuuttopolitiikkaa ei saa lainkaan kritisoida, ilman että voi joutua asioimaan poliisin kanssa kansankiihotuksesta epäiltynä.

Syy on hyvin yksinkertainen... Sillä koska tämä EU:n alueelle kaavailtu maahanmuuttopolitiikka keskittyy tarkkaan suunnitelmaan siitä, että Euroopan valkoinen väestö ylikansoitetaan Afrikkalaisilla sekä lähi-idän muslimeilla ja arabeilla. 

Näin syntyy lopulta näiden rotujen sekoitus, joka tämän hankkeen takana olevan eliitin mukaan saa tuolla keinoilla hajoitettua kaikki uutta maailmanjärjestystä uhkaavat kansallisidentiteetit pois.

Kun nämä kansallisidentiteetit ovat heidän mukaansa suuri uhka uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle, koska Uusi Maailmanjärjestys ei enää sallisi mm. kansallisuuksia. Euroopan unionin liittovaltiolla tulisi myös enää olemaan yksi ja sama sinitähtilippu, joka liehuu jo nyt Brysselissä.

Lopulta sitten kun EU-maiden kansallinen identiteetti ja itsenäisyys ovat tuhottu on aika alkaa sitten rakentamaan EU:n liittovaltiolle yhteistä armeijaa.

Tämä kaikki on suunniteltu jo 40-luvulta asti, mutta pidetty kuitenkin laajemmin visusti salassa. Vaikka viime vuosina Saksan liittokansleri sekä muutamat EU:n komissiossa työskentelevät poliitikot ovat maininneet jo, että suunnitelmana on EU:lle yhteinen armeija, jonka budjettiin määrättiin jo 13 miljardia euroa sijoituksena.


Lähteet: HSHS UlkomaatSeura, Kansalainen