http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 14. heinäkuuta 2018

Jesuiitat salaisina EU:n taustavaikuttajina


Jos et vielä tiennyt, että EU:n taustalla vaikuttaa voimakas Jesuiittojen lahko joihin kuuluu jopa tunnettuja EU-poliitikoita.


Euroopan neuvostoon vuonna 2012 puheenjohtajaksi valittu Herman van Rompuy lausui virkaanastujaisten alla seuraavasti; "Olemme kaikki jesuiittoja". 

Mitä hän sillä tarkoitti ? Kun hän tarkoitti tuolla näitä Euroopan neuvoston merkittäviin vallankäyttäjiin joita ovat hänen lisäkseen Jose Manuel Barroso, Jean-Claude Juncker, Mario Monti ja Mariano Rajoy.

Mitenköhän Junckerin julkiseen juopotteluun suhtauduttaisiin, jos hän olisikin vain pelkkä rivi meppi. Mutta jesuiitta taustaisena EU:n komission puheenjohtajana mies voi aivan vapaasti vetää työajalla kulaus ja kippis, eli perseet olalle virka-ajalla.Mutta Junckerin kännitoilailuista ei tässä jutussa nyt puhuta, vaan mennään hieman ajassa taaksepäin niinkin kauas kuin vuoteen 1534, jolloin espanjalainen baski Ignatius Loyola perusti tämän jesuiittojen välisen veljeskunnan.

Loyola oli temppeliritareihin kuulunut okkultisti, jonka muiden tempperiritarien tapaan väitettiin jopa levitoineen meditoidessa jne. Jesuiitoista muodostui lopulta 1500-luvulla Paavin salainen armeija ja lopulta he saivat koko Vatikaanin valtaansa. Mutta vaikka tämä jesuiittajärjestö virallisesti lakkautettiin 1700-luvun loppupuolella, niin jesuiitta Adam Weishaupt (kuvassa) perusti kuitenkin salaisen Illuminatin salaseuran 1. toukokuuta vuonna 1776.

Tämän Illuminatin salaseuran tavoite oli saada riisuttua monarkioiden, valtioiden valta sekä kansallisidentiteetti, jotta nämä salaseuralaiset pääsisivät kaappaamaan heiltä vallan. Mutta suunnitelmana oli myös kaikkien perheinstituutioiden lakkauttaminen, yksityisomistamisen keskittäminen rikkaiden instituutioiden sekä pankkien haltuun jne. 


Lopulta sitten toteutuisi tämä Illuminaattien ajaman Novus Ordo Seclorum (joka on myös USA:n dollarin setelissä mainittu) suunnitelma yhdestä maailmanhallituksesta sekä maailmanjärjestyksestä, jonka valta keskitettäisiin vain tämän pienen eliitin käsiin totalitaristisella valtaopilla.

Jesuiittojen ensimmäinen vallankaappausoperaatio alkoi Ranskan vallankumouksella vuonna 1789 ja vapaamuurareihin kuulunut Napoleon Bonaparte vangitsi tuolloin Pius VII:n ja pakotti myöhemmin Loyolan perustamaan uudelleen tämän veljeskunnan uudelleen.

Itävallan arkiherttua Maximilian Franz (1756-1801) totesi jesuiitoista aikanaan näin; "He ovat niin jatkuvasti sekaantuneet hovin ja valtion juonitteluihin, että heitä voisi oikeudenmukaisesti syyttää maailmanvaltaan pyrkimisestä. 

He aiheuttavat kuninkaille kuoleman, ei mestauslavalla, vaan salamurhan kautta, ja yhtä vahingollisina kuin Illuminati-seura: he olivat ensimmäisenä joukossa kaikissa tapahtumissa ylistämässä murhanäytöksiä Pariisissa Ranskan vallankumouksen aikoihin.

He ryöstivät valtioilta niiden kyvykkäimmät nuoret, jotka he houkuttelivat instituutioihinsa ja hankkivat itselleen koulutusmonopolin kautta katolilaissa maissa suhteettoman suuren vaikutusvallan kaikkiin mielipiteisiin. 

Heillä oli käsissään kaikki työkalut ihmiskunnan hyväksi toimimiseksi, rahaa, suojelusta, rippituoleja ja muita keinoja oli yllin kyllin heidän käytettävissään.

He voisivat siten tehdä hyvää, jos niin tahtoisivat, mutta he toimivat vain esimiestensä tahdon mukaisesti omaksi hyväkseen välittämättä tippaakaan ihmiskunnan hyvinvoinnista, ja siten on mahdotonta tulla vakuuttuneeksi siitä, että jesuiittaveljeskunnan uudelleen perustaminen voisi olla hedelmällistä tai millään tavalla hyödyksi"

Tämä Itävallan ent. arkiherttuan kommentti Illuminatin jesuiitoista on edelleen hyvin arkipäiväinen, koska näiden eliittirikollisten tavat eivät ole kadonneet minnekään. Jesuiitat ei ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö

Tällä Vatikaaniin asti vaikuttavalla jesuiittaveljeskunnalla ei ole mitään tekemistä hyväntekeväisyyden kanssa. Sillä koska kyseessä on okkultistinen liike, jolla ei ole edes katolilaisen uskon kanssa juuri mitään tekemistä.

Oletteko sitten miettineet, että onko se sattumaa että nämä kaiken maailman lasten seksuaalista hyväksikäyttöä harrastavat katolilaiset papit päätyvät juuri Vatikaaniin töihin. Mutta heitä ei silti eroteta virasta, koska näiden okkultististen jesuiittojen keskuudessa pedofilia on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Tämän koko maailman kokonaisen salaseuran sisällä poliittisella sionismillakaan ei ole niin paljon valtaa mitä näillä jesuiitoilla, koska jesuiitat ne nimenomaan tämän Illuminatin perustivat Adam Heisphauptin johdolla vuonna 1776. 

Mutta tämä heidän valtarakenteensa on näiden viimeisten vuosisatojen aikana kuitenkin laajentunut ja muuttunut. 

Kuitenkin tämän Suomenkin pitkän historian aikana täältä juuri Vatikaani murhasi kuninkaan ja Ruotsin vallan aikoina nämä Suomen kuningaskunnan aikaiset historiatiedot tuhottiin Kuusiston linnan tuhopolton yhteydessä.

Mutta kuinka sitten Suomessa on Satakunnasta löytyvä kuninkaanhauta niminen muinaisjäännös, jota museovirasto suojelee.


Tästä näkee sen miten typerinä ne meitä siellä Vatikaanissa oikein pitävät, että voisi Porilainen tai Raumalainenkin jo todeta, että "Kai siäl jottai on". 


Mutta lähdeppäs vaikka kaivamaan kiviröykkiötä, niin jo on virkavalta tai peräti yksityinen armeija paikalla alta aikayksikön. Koska tuon Satakunnan Euran Panelian kylässä sijaitsevan kiviröykkiön alla makaa Suomen viimeisimmäksi jääneen kuninkaan hauta.


Miksi Vatikaani murhasi Suomen kuninkaan ja lakkautti kuningaskunnan ?

Suomen viimeisimmän kuninkaan murha sekä tämän maan kuningaskunnan lakkauttaminen liittyi Vatikaanin ajamien ristiretkien aikoihin, jolloin Paavi yritti mm. lahjomalla saada taipumaan Euroopan kuningashuoneita laittamaan maansa verolle Vatikaanin toimesta. Mutta Suomen kuningashuone uskalsi laittaa Vatikaanille ja Paaville kampoihin. 

Paavin joukkojen ristiretketkin epäonnistuivat monia useita kertoja ja Vatikaanin joukkojen ruumiita löytyy edelleen mm. Hämeestä löytyneistä joukkohaudoista. Mutta eräästä joukkohaudasta kun löytyi Saksalaisen pronssisoturin sormus. Paavi kun joutui lopulta lähettämään tänne saksalaiset pronssisoturit verotusoikeudella ja vasta näin saatiin Suomi kukistettua ja alistettua Vatikaanin verojen sekä kristinuskon alle ja näin Suomi suomettui Vatikaanin toimesta.

Kun tämä nykyinen Suomen valtionjohto on läpi voideltu mm. yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n taholta, jotka työskentelevät vain toimeksiantajiensa monikansallisten yhtiöiden sekä pankkien nimiin. On tämän maan nykyinen hallinto antanut vaarantaa koko valtiollisen itsemääräämisoikeuden sekä kansallisidentiteetin tämän räikeän kansainvälisen lahjonnan edessä. ja nämä ovat juuri näitä virkamiehiä, jotka eivät välitä kuin vain omista palkkioviroistaan. Viis siitä jos tämän Suomen valtion hyvinvointivaltio tuhoutuu, kun saavathan kuitenkin nämä konnien lahjomat poliitikot ne palkkiovirat mm. ulkomaalaisista sijoituspankeista.

Jesuiitat ovat kansainvälinen turvallisuusuhka

Jos nämä harvat päättäjät jotka eivät ole taipuneet tämän kansainvälisen korruption ja lahjonnan edessä tajuaisivat sen, että miten suuri kansainvälinen turvallisuusuhka nämä jesuiitat ovat ihmiskunnalle. Niin he silloin voisivat valtionjohtajina suojella omia kansojaan näiden vallanhimoisten hirmuhallitsijoiden aikeita tuhota koko maailma tällä heidän suuruudenhullulla ja järjettömällä suunnitelmalla lakkauttaa ydinperheet, tappaa yli 95 % nykyisestä maailman väestöstä ja jättää enää loput vajaa 500 miljoonaa jäljelle.


Mutta koska nämä Illuminatin vapaamuurariveljeskunnan jesuiitat ovat niin hulluja, niin he kaiversivat tämän tekstin yhdysvalloissa Georgian osavaltiossa sijaitsevaan Georgia Guidestonen kivimonumenttiin; "Älkää antako maapallon väkiluvun kasvaa yli 500 miljoonan, ja pitäkää se jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa".

Vuonna 1999 maailmanväkiluvun sanottiin ylittäneen 6 miljardia.

Nyt se on n. 7,6 miljardia ja kasvaa vaan ylöspäin. 

YK on ennustanut, että maailman väkiluku kasvaa vuoteen 2050 mennessä 9,8 miljardiin.Lähteet: https://beltsassar.com/jesuiittojen-euroopan-unioni/

http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits 

http://en.wikipedia.org/wiki/Jesuit_reduction