http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Euroopassa kuoli terrori-iskuissa 62 ihmistä vuonna 2017


Euroopan parlamentti ilmoitti muutama päivä sitten, että viime vuonna 2017 kuoli Euroopassa yhteensä 62 ihmistä terrori-iskuissa.

Europol julkaisi samalla raportin, jonka mukaan muita nykyterrorismin trendejä ovat esim. iskujen kohdistuminen ihmisiin, eikä esimerkiksi omaisuuteen tai kiinteistöihin.

Tällaiset europolin raportit on tehty kuin idiooteille ihmisille, jotka eivät kykene ajattelemaan edes sen vertaa pidemmälle, että näkisivät mikä tämän "terrorismin" päämotiivi on.Sillä tämän viime vuosina Euroopassa esiintyvän terrorismin tarkoituksena ei ole vain tappaa viattomia siviilejä. Vaan niiden päätavoite on aiheuttaa miljoonissa ihmisissä massiivista pelkoa, jolloin syntyy se pankkiirien haluama vastavoima josta Nalle Wahlrooskin puhui vuosi sitten.

Kyllä jokainen Wall Streetin pankkirikollinen tietää mistä puhuu jos he puhuvat jostain pelotteesta joka täytyy maailmalla olla, jottei tämä sen vastavoima (rakkaus) pääse kasvamaan täällä liian suureksi ja siksi he rahoittavat ISIS-terroristijärjestön terrori-iskuja.

Mutta näiden Euroopassa järjestettyjen terrori-iskujen tilausmotiivi on nimenomaan voimakkaan pelon aiheuttaminen, jotta Euroopan väestö saadaan tuon pelolla hallinnan avulla pysymään kurissa.

Terrori-iskut siis ovat tämän salaisen maailmanhallinnon (Deep State) voimannäyte siitä, että he täällä pitävät valtaa ja vaativat kansojen pelkäävän heitä. Sillä mistään muusta ei tässä maailmanlaajuisessa false-flag valtionterrorismissa ole kyse.

Ampuma-aseisiin kuolee Yhdysvalloissa vuosittain n. 30 000 ihmistä 

Yhdysvalloissa taas pelkästään jo vuodesta 1968 vuoteen 2015 mennessä kyseisessä maassa oli kuollut yhteensä 1,53 miljoonaa ihmistä ampumavammoihin. Johon on tietenkin luettu mukaan myös kaikki USA:n armeijan loputtomat sodat maailmalla.

Onko aitoa terrorismin uhkaa olemassa ? 

Aina kun nämä korruptoituneet vallanpitäjämme puhuvat terrorismin uhkasta sekä kohonneesta turvatasosta, niin voisi heti ensimmäisenä selvittää sen, että onko tällaista todellista terrorin uhkaa oikeasti edes olemassa. Sillä jos ISIS-terroristeja rahoittaa mm. Wall Streetillä toimiva sijoituspankki Goldman Sachs. Niin jos tuo likainen raha pyöritetään pääosin maailman rikkaimman pankkisuvun Rothschildien pohjattomasta kukkarosta.

Eli jos tämä terrorismi on koko ajan ollut näiden maailman rikkaimpien rahasukujen rahoittamaa, niin se on kuitenkin aina naamioitu joidenkin islamislaisterroristien orgaaniseksi toiminnaksi, vaikka se ei sitä koskaan ole ollut. 

Se on kyllä totta, että Ruotsin pääkaupunkiin tilattiin vuosi sitten terrori-isku ja myös toteutettiin Tukholman keskustassa, kun uzbekistanilaismies ajoi rekka-autolla päin väkijoukkoa. 

Mutta hän ei kuitenkaan ollut mikään yksittäinen hullu jolla vaan alkoi yhtäkkiä sumeta päässä ja sitten yks kaks päätti vain tappaa monta ruotsalaista. Koska tuo vuodentakainen Tukholman isku oli sinne ihan poliittisilla motiiveilla tilattu ja syynä siihen olivat Ruotsin puolustusministeriön vastahangoittelu Naton kanssa.

Sitten Naton sotajohto määräsi toteutettavaksi terrori-iskun Tukholman keskustaan ja se tilattiin toimeksiantona ISIS-terroristisolun kautta. Mutta rahoituksesta taas vastasi nämä New Yorkissa toimivat rikolliset sijoituspankit, joissa tällä likaisella Rothschildien rahasuvun miljardeilla rahoitetaan näitä terrori-iskuja.

Näin ollen Natoakin todellisuudessa komentaa tämän saman äärimmäisen korruptoituneen rahasuvun paronit. 

Tämä Illuminatin satanistinen salaseura toimii ja käyttäytyy kuin pahamaineinen mafia. Mutta jos mafiat uhkailivat yrittäjiä, niin taas nämä Illuminaatit uhkailevat valtioita.

Siinä vain on tämä mafian valtahierarkia-aste sekä valtapeli viety jo valtiolliselle tasolle ja koska näiden Illuminaatien alkuperäinen tavoitehan oli nimenomaan poistaa Euroopan kuninkaallisten valta ja lahjoa heidät osaksi tätä globaalia salaliittoa. Mutta muutamat kuningashuoneet Euroopassa vastustivat tätä hanketta joihin kuului mm. Suomen kuningaskunta. Joten Vatikaani joutui sitten lopulta hankkiutumaan heistä eroon.USA:n hallinto rahoittaa ISIS terroristeja

Muutama vuosi sitten USA:n puolustusministeriön raportti paljasti suoraan sen, että Yhdysvaltain hallinto rahoittaa ISIS-terroristeja. Joten eikö luulisi jo tuollaisen uutisen jälkeen amerikkalaisten pelkäävän hallintoaan, joka rahoittaa näitä Eurooppalaisten siviilien murhaajia.Mutta näille jotka näitä asioita ovat tutkineet jo vuosia ei ole yhtään epäselvää, että USA:n hallinto on jo vuosikausia tappanut oman maansa kansalaisia mm. poliisin sekä tiedustelupalveluiden toimesta. Suurin USA:n tiedustelupalvelu CIA:n sekä Israelin tiedustelupalvelu Mossadin yhteisoperaatiolla tehty joukkomurha oli nämä 11 syyskuuta vuonna 2001 toteutetut 9/11 terrori-iskut.

Toisin kuin näissä rekka-autolla toteutetuissa terrori-iskuissa kuljettajan rattiin päästetään nämä ISIS-terroristijärjestölle hommissa olevat muslimit. Mutta tuolloin 9/11 terrori-iskujen aamuna näihin Jumbojetteihin ei päästetty ohjaamoon yhä ensimmäistäkään arabia tai muslimia, sillä heistä ei moni osannut lentää edes pienkonetta välttävästi. 

Vaan nämä suihkukoneet kauko-ohjattiin törmäämään World Trade Centeriin.

Sitten on tietenkin olemassa vielä se koulukunta joiden mielestä WTC-torneihin ei törmännyt lentokone ollenkaan. Mutta World Trade Centerin kaksoistornit panostettiin räjähteillä alle viikkoa etukäteen. Tuolla kerralla pommikoirat vietiin pois rakennuksesta ja yllättäen rakennuksen turvajärjestelyistä vastasi vielä George W. Bushin veli. Tämä 9/11 terrori-iskujen operaatio oli pääosin suunniteltu USA:n rikollisen eliitin neokonservatiivien sisäpiirissä, jotka käynnistivät 90-luvun lopulla vuonna 1997 Project for the New American Century (PNAC) nimisen ajatushautomon.

Se oli juurikin tässä kyseisessä ajatushautomossa, jossa päästettiin ilmoille tämä geopoliittinen neronleimaus "ME TARVITSEMME UUDEN PEARL HARBORIN" (WE NEED ANOTHER PEARL HARBOR). 

Sittenhän sellainen pian järjestettiin Yhdysvaltoihin (9/11) ja murhattiin sillä yli 2700 amerikkalaista tuona päivänä ja saatiin se vielä näyttämään siltä, että iskun takana olivatkin mm. Pakistanista kotoisin olevat muslimi ja arabimiehet.

Mutta tämä satu meni läpi heti seuraavana päivänä iskuista, jolloin jo kaikkien 12:sta pääepäillyn valokuvat henkilöllisyys sekä taustat ja historiat olivat kaikki jo lehdissä. Eli mitään poliisitutkintaakaan ei enää tarvinnut tehdä kun koko paketti oli jo tutkittu yhdessä yössä.

Joten jos tällainen silmänkääntötemppu voidaan tehdä yhdessä yössä, että mitään esitutkintaa ei tarvitse tehdä kun syyllisten kuvat ovat jo huomisen lehdissä. Niin eikö tämä jo todista sen, että silloin vedetään ihmisiä linssiin 100-0.

Pankkiirit siis räjäyttivät WTC tornit ajas ja murhasivat yli 2700 amerikkalaista ja se hyödytti suunnattomasti eräitä tahoja joihin menemme seuraavaksi.

Ja kyllähän se sitten oli mm. maailman suurimmalle asealan yhtiö Lockheed Martinille varsinainen suuri siunaus kun ensin CIA ja Mossadin avustuksella Deep State hallinto murhasi yli 2700 amerikkalaista ja saivat USA:n armeijan sodat maailmalla tuottamaan useita miljardeja dollareita enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja Lockheed Martinin kassakone kilisi ja kilisee edelleen.


Lähteet: https://www.verkkouutiset.fi/terrori-iskut-vaativat-yli-60-uhria-euroopassa-vuonna-2017/

 http://nwohavaintoja.blogspot.com/2017/05/nalle-wahlroos-ilman-vastavoimaa-mika.html

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005400953.html

http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195702-usan-puolustusministerion-raportti-yhdysvallat-rahoittavat-isis-terroristeja