http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 27. heinäkuuta 2018

Jussi Niinistölle luvattu varma paikka korkeammalta


Eräs kansalainen oli eilen kysynyt maamme puolustusministeri Jussi Niinistön kantaa tähän provokatiiviseen Venäjä ulostuloon, kun hän oli lähettänyt hänelle tämän Esko Seppäsen eilen tekemän Facebook päivityksen koskien samaa aihetta.Päivitys oli alunperin Seppäsen hyvän ystävän Hannu Taanilan seinältä peräisin.

No mitäs vastasi tuohon Jussi Niinistö ? Niinistön vastaus oli ylimielinen; Tyylistä päätellen ei enää tarvitse äänestäjiä kosiskella. On varma vihreä oksa tiedossa korkeammalta.

Tarkoittikohan herra puolustusministeri nyt sitä, että hänen ei enää tarvitse osallistua seuraaviin vaaleihin, koska hänelle on jo luvattu korkeammalta palkkiovirka jostain parempi palkkaisesta hommasta.

Vai tarkoittikohän tällä piilovertauksen siitä, että hän on loikkaamassa seuraavaksi Keskustaan (vihreä apila logo) ja hänen ei tarvitse edes äänestäjiä kosiskella, kun on jo tuleva Keskustan ministerinsalkku luvattu ennakkoon. Joten eihän sillä äänestyksellä niin väliä, kun ne äänet väärennetään muutenkin joka tapauksessa tyydyttämään tätä Suomessa poliittisen vallan kaapannutta USA:n suurlähetystöä / CIA:n johtoa.

Muutenkin tämän kyseisen puolustusministeri Niinistön henkilökohtaista arvomaailmaa ovat olleet lähellä toisen maailmansodan aikaiset natsi-Saksan hirmuteot sekä Hitlerin hallinto. Tämän vuoksi hän oli mukana 90-luvun alussa äärioikeistolaisessa Kansallinen Kulttuuririntama nimisessä järjestössä (KKR), jonka Valkoinen Rintama lehteen hän tuolloin kirjoitti juttuja.

Adolf Hitleriä Niinistö palvoo yhtä suurella henkilökultin vimmalla kuin kuka tahansa muukin pesunkestävä uusnatsi, mutta hän ei saa kuitenkaan valtionvirassaan tuoda ilmi näitä henkilökohtaisia fetissejään kuin vain virka-ajan ulkopuolella.

Mutta tuollaisella arvomaailmalla varustettu puolustusministeri Suomen kokoisessa maassa on jo itsessään turvallisuusuhka vaarantamaan Suomen ja Venäjän väliset suhteet. Varsinkin kun kyseessä on henkilö joka kutsuu Venäläisiä omiensa keskuudessa ryssiksi.

Mikähän tämä palkkiovirka mahtaisi olla, joka tälle Perussuomalaisten äänestäjien petturille on jo luvattu ? 

Onko se jonkun sijoituspankin varapääjohtajan virka, vai jokin muu parempi palkkainen virka kuin valtion ministerinvirat.

Se palkkiovirka ei ole kuitenkaan tullut mistään muusta kuin tästä Suomen ja Venjäjän suhteiden rikkomisesta, johon nämä CIA:n operaattorit ovat hänet täällä määränneet.

Pilasihan myös ulkoministeri Eljas Erkko Suomen ja Neuvostoliiton suhteet ennen talvisotaa 30-luvun lopulla.