http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 30. heinäkuuta 2018

USA:n lentokenttäviranomaiset alkavat vakoilemaan ulkomaille matkustavia amerikkalaisia matkustajiaYhdysvaltain lentoliikenteen turvallisuudesta vastaava TSA on ottanut käyttöön uuden amerikkalaisten matkustajien valvontaohjelman. 

Nyt TSA valvoo myös niitäkin amerikkalaisia matkustajia, jotka eivät ole millään terroristilistalla.

Kyseinen valvontaohjelma on salainen.Kuinka kansainvälisistä lentoasemista on päässyt tulemaan jo kymmenessä vuodessa tällaisia NEW WOLD ORDER -turvatoimikeskuksia. Sehän nyt vielä puuttuu, että nämä metallinpaljastimet tulevat seuraavaksi julkisiin ostoskeskuksiin.

Mikä sai muutettua lentoasemien turvallisuusjärjestelyt tälle tasolle. Se oli muuan nigerialaismies.

Nigerialainen alusvaatepommittaja muutti kaiken lainsäädännnön lentoasemilla

Kansainvälisillä lentoasemilla kaikki muuttui sen jälkeen kun CIA:n palveluksessa ollut nigerialainen mies nimeltä Umar Farouk Abdulmutallab astui lentokoneeseen Northwest Airlinesin lennolla 253 Amsterdamista Detroitiin. Tämä tapahtui vuonna 2009.

Mies oli CIA:n avustuksella onnistunut tuomaan kyseiselle lennolle muoviräjähdettä ja hänen tehtäväksi jäi esittää koneessa, että hän olisi yrittänyt räjäyttää sitä lennolla alushousuissaan. 

Rähähteen väitettiin sitten polttaneen hänen housut ja osan koneen seinämää ennen kuin yksi matkustajista riisti pommin hänen hallustaan ja henkilö kunta sammutti palon. Sitten Abdulmutallab oli hommansa tehnyt ja tämän jälkeen saatiin koko maailman kansainvälisille lentoasemille huomattavan tiukemmat turvatoimet, jonka jälkeen enää juomavesipullojakaan ei saanut enää kuljettaa maista läpivalaisimien läpi koneisiin. Vaan ne pitikin ostaa lentoasemalta ylihintaanTämän nigerialaismiehen CIA-taustan toi julki brittiläisenä valemediana tunnettu The Guardian.

Hän oli tehnyt CIA:lle yhteistyötä Saudien tiedustelupalvelun kanssa.

Nämä lentoasemien yhä kiristyvät turvatoimet ovat suora merkki siitä, että mihin suuntaan tulevat kehittymään nämä kansainväliset ihmisoikeudet.Se että pari päivää sitten mm. Saksassa, Munchenin lentoasemalla yhden naisen väitettiin pystyneen livahtaa ohi turvatarkastuksen. 

Niin sen sitten väitettiin johtaneen siihen, että koko lentoasema laitettiin seis, joka johti siihen että yli kymmenet tuhannet ihmiset myöhästyivät lennoiltaan ja joutuivat jopa nukkumaan lentoasemalla.

Tästä kaaoksesta koitui sitten n. 1 000 000 euron kustannukset.


Lähde: CBS News, The GuardianIS