http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Pressikortilla sisään päässyt Ydinaktivisti poistettiin presidentinlinnasta


Donald Trumpin ja Vladimir Putinin valtiovierailun tapaamisen yhteydessä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa sattui pieni välikohtaus, kun ulkomaalainen ydinvoimaa vastustava toimittaja Sam Husseini kohtasi ensin presidentinlinnan turvamiehet, jotka pyysivät miestä poistumaan. Mutta sitten kun mies onnistui puhumaan, että hakisi vielä kannettavan tietokoneensa pois ja kaivoi samalla yhteydessä lapun, jossa vaadittiin englanniksi ydinaseiden riisuntaa. Niin tämä sai koko yleisössä istuneet toimittajat kiinnostumaan kameroimaan. Mutta myös turvamies alkoi käpelöimään tätä ulkomaalaista toimittajaa kovemmin ottein.

Lopulta Husseini heitettiin presidentinlinnasta ulos voimakeinoin ja hänet korjasi pois poliisi .

Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari kertoi medialle, että linnasta poistetun miehen tapausta selvitetään. Mutta hän ei anna tapauksesta enää lisätietoja.On hyvin irvailevaa, että kuinka HELSINGIN SANOMAT mainosti tämän valtiovierailun alla kuinka täällä on vapaa lehdistö.

Mutta tässä taas nähtiin se, että mikä tämä vapaa lehdistö oikein on. Kun yksi ydinaseita vastustava A4-plakaatti (paperi) saa linnan turvamiehet kilahtamaan näin pahasti ja koko presidentinlinnan salin huomion.

Lähde: https://www.savonsanomat.fi/ulkomaat/Ulkoministeriö-Presidentinlinnan-välikohtauksesta-Lehdistötilaisuuksia-ei-ole-tarkoitettu-mielenilmauksiin/1227751