http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 28. heinäkuuta 2018

"Saksanpähkinä" on koodinimi Washington DC:n eliitin käyttämälle adrenokromille


Washington DC:n vaikutusvaltaisen poliitikkojen pedofiiliverkoston suosikkihuumeista numero yksi on kokaiinin jälkeen adrenokromi, joka on adrenaliinin hapetustuote.

Mutta kun tämä Washington DC:n pedofiilirinki John Podestan johdolla suosivat vain murhattujen lapsien adrenokromia, niin siitä he käyttävät omaa sisäistä koodinimeään saksanpähkinäsoosi.

Tämän vuoksi John Podesta tiedusteli 2015 vuonna veljeltään Tonylta saksanpähkinäsoosin reseptiä, joka selviää tästä Wikileaksin vuotamasta sähköpostista. 

Eihän mitään saksanpähkinäkokkailuja tuolloin tehnyt, vaan häneltä oli adrenokromit loppu jota mies adrenaliininarkkarina imppaa itseensä nistin lailla ja tarvitsi lisää annoksia.


Toisin kuin Wikipediassa niin kovasti väitettään, ettei tämä adrenokromi ole hallusinogeeninen päihde, niin se nimenomaan on adrenaliinin kaltainen päihde joka saa adrenaliinitasot aivan koholle ja tästä syystä nämä eräät lapsia satanistisissa rituaaleissa surmaavat Deep State -eliittiin kuuluvat jäävät tähän surmatuista lapsista eristettyyn aineeseen koukkuun kuin pahimmatkin heroinistit konsanaan.