http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 17. heinäkuuta 2018

Presidentti Niinistö lähti kaljalle nyrpeän oloisena heti Trumpin ja Putinin poistuttua Suomesta


Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö lähti välittömästi kaljalle lähimpään presidentinlinnan läheiseen Helsingin Katajanokalla sijaitsevaan baarin terassille ja näytti Seiskan paparazzien mukaan todella nyrpeältä.

Seiska -lehti väittää vielä, että yhden lehden lukijan mukaan Niinistö näytti nin pettyneeltä, ettei viitsinyt senkään puolesta käydä tervehtimässä presidenttiä.Presidentti Niinistö kun kuuluu ritarikuntaan, jonka Suomen-osaston perustaja työskenteli aikanaan natsi-Saksan proagandavirassa.  

Niinistö kuuluu myös Naton kannattajiin ja näin ollen hän ei myöskään pidä Venäjästä eikä Vladimir Putinista eikä Putin pidä myöskään näistä Nato-mielisistä valtionvirkamiehistä. 

Mutta Presidentti Niinistö joutuu kuitenkin Suomen Tasavallan presidenttinä olemaan ns. puun ja kuoren välissä, kun nämä suurvallat sekä USA:n tiedustelupalvelu CIA pyrkii vaikuttamaan koko ajan Suomen politiikkaan, vaatimalla mm. Suomea Naton täysjäsensksi jne.

Nämä Nato-globalistit eivät voi sietää sitä, että kuinka Putin ja Trump tulivat hyvin toimeen keskenään ja nyt Putin totesi eilen Venäjän ykköskanavalla, että kuinka Trump on pätevä presidentti.

Kun nuo Nato hullut virkamiehet saattavat silloin jopa mennä lähimmälle terassille vetämään pään täyteen.Sen sijaan tämä EU:n komission pääjohtaja Jean-Claude Juncker on aivan omassa viininmaistelusarjassaan ja hän kumoaa joka päivä päivälliselläkin vähintäänkin 5 lasia shampanjaa.


Suomen ent. jo eläkkeellä oleva Pariisin kirjeenvaihtaja Helena Petäistö alkoi muutama päivä sitten puolustelemaan Junckerin alkoholin käyttöä.

Hän vain sivutti tuon, että Juncker oli Brysselissä järjestetyllä Nato illallisella virkatehtävissä eikä vapaalla. Joten saisiko myös poliisi toimia virkatehtävissä tai lääkäri perskännissä. Sellaisesta kun tulisi hyvin nopea varoitus ja potkut. Mutta jos olet EU:n komission pääjohtaja, niin lärvit voi vetää vaikka töissä milloin huvittaa ja vaikka lehdet kirjoittaa mitä vaan, niin irtisanomisuhkaa ei ole. 

Mutta virkamiehen vapaa-aika on sitten eri asia, että missä nämä virkamiehet sitten mahdollisesti käyvät ryyppäämässä. Mutta yleensä he eivät juo koskaan omilla rahoillaan, koska tuo valtioneuvoston luovuttama veronmaksajien luottokortti on aina käytössä ja piikki auki. 

Tämän vuoksi nuo lukuisat valtiovallan korruptioketjun huipulla työskentelevät virkamiehet pitävät lähes aina huolen siitä, että heidän tilaisuuksissaan viinapatterien lasku on vähintäänkin useita kymmeniätuhansia euroja per ilta, oli seurue kuin seurue koolla. 

Urho Kaleva Kekkonenkin joi myös, mutta hän teki sen kansalaisilta piilossa. 

Kekkosen luottopäällikkö oli eräällä kerralla joutunut hakemaan Alkosta pikahälytyksellä skampanjaa presidentti Urho Kekkosen ja Neuvostoliiton silloisen pääministeri Aleksei Kosyginin saapuessa Svetogorskin neuvottelusaunalle. Juomia ei kuitenkaan heti tarvittu. 

Mutta illan päätteeksi presidentti Kekkosen adjutantti sanoi presidentin huoltopäällikölle, ettei presidentti Kekkoselle saa antaa enää lisää viinaa.

Tähän Kekkonen taas sanoi, että "Levo on jo juonut niin paljon, että hänelle ei saa antaa enää yhtään lisää". Saunomisen jälkeen oli kuitenkin vielä vihittävä Imatralla avattu uusi terässilta ja presidentin neuvonantajat olettivat, että nyt presidentti kyllä munaa itsensä. 

Mutta kuin ihmeen kaupalla Kekkonen kokosi itsensä muutaman kilometrin ajon aikana ja hoiti velvollisuutensa varsin ryhdikkäästi ja otti vielä vastaan seuraavana päivänä Tanskan kuningattaren Margareeta II:n.


Lähde: https://www.seiska.fi/Uutiset/Ohhoh-Sauli-Niinisto-suuntasi-heti-kaljalle-Trumpin-ja-Putinin-poistuttua-Suomesta