http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 24. heinäkuuta 2018

Tony Podestalle myönnettiin syytesuojaPizzagatessa ja monessa muussa rikostutkinnassa yksi pääepäilty Tony Podesta (Podesta Group) sai n. viikko sitten syytesuojan liittovaltion syyttäjä Robert Muellerilta, jos hän todistaa Paul Manaforttia vastaan.

Podesta työskenteli vuonna 2016 Manafortin alaisuudessa, joka taas oli Donald Trumpin kampanjassa mukana puheenjohtajana.


Tosin asiassa on myös sellainenkin puoli, että tässä kyseisessä oikeusjutussa on käytettävissä viisi todistajaa, joista yksi on Tony Podesta.

Manafort toimi Ukrainan hallinnon lobbarina, mutta toimi myös samaan aikaan Venäläiselle energiayhtiö Rosatomille lobbarina.

Häneen kohdistunut rikostutkinta liittyy USA:n hallinnon muutaman vuoden takaisiin hämäriin uraanikauppoihin. 


Washingtonin Pizzagate- skandaali ei ole vieläkään selvitetty

Mutta edelleenkään Washinton DC:n Pizzagate- skandaalin tutkinta on jäissä ja FBI ei tee julkisuudessa mitään sen eteen. Vaan jos jotain tutkitaan, niin uusia epäiltyjä ei tuoda oikeuden eteen. Sillä Podestan veljekset kumpikin nauttivat CIA:n heille tarjoamaa diplomaattista syytesuojaa ja varsinkin John Podestalla on vieläkin suurempi syytesuoja kuin veljellään.
Vaikka Scotland Yard ilmoitti jo vuosia sitten tietävänsä Madeleine McCann nimisen pikkutytön sieppaajat, niin koska pääepäiltyjen kolmikko oli Podestan veljekset ja USA:n demokraattisen puolueen ex-kongressiedustaja Anthony Weiner.

Mutta Scotland Yardilla ei enää riittänyt toimivalta edes kuulla tai pidättää epäiltyjä, koska nämä roistot nyt vain sattuvat toimimaan USA:n korruptoituneen hallinnon sisäpiirissä ja harjoittavat Washingtonissa sekä maailmalla lapsiseksirinkinsä pyörittämää pedofiliaa.


McCannin he tiettävästi sieppasivat Portgarin Praia da Luzissa sijaitsevalle brittiläisen ex-poliitikko ja pedofiili Sir Clement Freudin huvilalle. 

Freudille tuli ilmeisesti McCannin surmaamisesta sekä raiskaamisesta niin huono omatunto, että hän otti lopulta yhteyttä Madeleine McCannin vanhemiin ja kutsui heidät kylään huvilalleen.

Mutta kun sitten Freud menehtyi muutamaa vuotta myöhemmin, niin paljastettiinkin hänen pedofiili menneisyys valtamediassa, joka oli Madeleine McCannin vanhemmille suuri järkytys.

Tämän jälkeen Freudin leski Lady Freud esitti julkisen anteeksipyyntönsä miehensä kaikille uhreille ja sanoen olevansa suruissaan, sokissa ja äärettömän surullinen siitä, mitä hänen miehensä oli tehnyt niille kaikille lapsille noiden 58 vuotta kestäneen avioliiton aikana.

Britanniassa on sattunut viime vuosina olemaan jokin maan tapa, että juuri kuolleet julkkispedofiilit paljastetaan medialle. Mutta taas Yhdysvalloissa ei tällaista tapaa edelleenkään noudeteta, vaan nämä lapsiinsekaantujat salataan viimeiseen asti.Pari vuotta sitten brittilehti Mirror antoi erään Sir Clement Freudin uhriksi joutuneen naisen puhua ja tämä kertoi, että joutui 11 vuotiaana tämän lapsiin sekaantuvan ihmishirviön uhriksi.

Valemedian on helppo puhua näiden kuolleiden pedofiilien uhreista, koska ei heitä voida enää tuomita kuin vain moraalisesti. Mutta mikä parasta, etteivät nämä multien alle kuopatut lapsisaalistajat voi enää vasikoida julki pedofiili kolleegojaan.

Sillä jos yksikin Illuminatin satanistiseen sisäpiiriin kuuluva julkisuudenhenkilö alkaisi vuotamaan medialla näitä vaikutusvaltaisia pedofiilejä, niin hänet katsottaisiin välittömästi Illuminatin sisällä ns. petturiksi, jonka palkka on kuolema. 

Myös jesuiitat uhkailevat jäseniään siitä, että jos joku jäsenistä alkaa vuotamaan julki näitä jesuiittojen salaisuuksia mm. heidän satanistisista rituaaleistaan, jossa uhrataan lapsia saatanalle aina Vatikaanissa asti.

Madeleinen sieppaajat hiljensivät tapausta tutkineen yksityisetsivän aiemmin tänä vuonna

Nämä Madeleine McCannin sieppaajat saivat tämän vuoden alussa hiljennettyä Madeleinen sieppaustapausta jo vuosia tutkineen yksityisetsivän Kevin Hallingenin.

Mies löydettiin huono vointisena asunnoltaan Britannian Surreysta tämän vuoden tammikuussa, jonka jälkeen hän menehtyi tod. myrkytykseen. 

Jos sitten paikallisen poliisin mukaan kuolema oli selittämätön, niin tämä oli puhdas emävale, sillä aivan selvästi tämä Podestan veljesten kaksikko on tuntenut jo viime vuodet maan polttavan heidän jalkojensa alla tämän McCannin tapauksen johdosta ja taisivat järkätä tapausta tutkineen yksityisetsivän murhan. Joten tämä vielä viestii tod. siitä, että kenties tämä Halligen pääsi jo liian lähelle Madeleinen sieppaustapauksen tekijöitä.


Mutta nämä ihmishirviöt eivät oikein ymmärrä sitä, että elämme jo sellaisia aikoja jolloin ihmisen perussivistyksen taso on jo hieman korkeammalla kuin mitä se oli vielä noina aikoina, jolloin tämä valkoinen kirja nimeltä Raamattu määräsi kaiken mitä me ihmiset saamme tai emme saa tehdä.

Joten miksei nämä poliittisten kulissien verhojen takana piileskelevät Illuminatin ylipapit sitten painata vaikka uutta kirjaa Raamatun tilalle ja kirjan nimi olisi vaikka Illuminatin kymmenen käskyä

Ensimmäinen olisi varmaankin, että 1.) Pidä turpasi kiinni totuudesta viimeiseen asti ja vaikene 

2.) Älä ikinä lopeta tv:n katselua ja ala käyttää omia aivojasi itsenäiseen ajatteluun 

3.) Älä luovu koskaan työnteosta, koska se pitää sinut kiinni siellä köyhänä missä ei sivistys tai itsenäinen ajattelu kasva 

4.) Tuomitse aina väärinajattelevat toisinajattelijat ja puolusta julkista poliittista korrektiutta mukaan lukien maahanmuutto, joka on nykyaikana yhtä kuin jumalan ylin sana 

5.) Älä kajoa koskaan salaliittoteorioihin, noihin saastaisiin ja hörhöihin juttuihin jotka esittävät hallitsevan eliitin vihollisina, eivätkä terroristeja

6.) Syytä kaikkia maahanmuuton kritisoijia rasisteiksi ja vaadi, ettei heillä kuulu olla samoja perusoikeuksia kuin sinulla  jne. jne.

7.) Älä missään nimessä kajoa populismiin, joka myrkyttää valtiosi vapaan demokratian

8.) Älä koskaan lausu turhaan herrasi nimeä (Illuminati)

9.) Luovu perheen perustamisesta, joka liikakansoittaa planeettaamme

10.) Luovu kaikista kansallisidentiteetin säilyttämiseen ja isänmaallisuuteen pyrkivästä toiminnasta, joka ei palvele uuden maailmanjärjestyksen rauhaa.

Toisaalta tällainen okkultistiraamattu saattaa hyvinkin olla se tulevaisuuden pakollinen maailmanuskonnon oppikirja tulevalle ihmiskunnalle, jos sieltä ei löydy riittävästi väestöä laittamaan ns. kampoihin näille Illuminatin ylipapeille. 


Lähteet: http://www.foxnews.com/politics/2018/07/23/tony-podesta-offered-immunity-to-testify-against-paul-manafort.html

 https://www.newsweek.com/how-robert-mueller-connected-probe-hillary-clintons-uranium-one-deal-688548

 https://www.youtube.com/watch?v=LgnjxyA1Qv8

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016061521733618_ul.shtml

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/sir-clement-freud-predatory-paedo-8190728

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/madeleine-mccannia-etsinyt-yksityisetsiva-kuoli-syy-poliisin-mukaan-selittamaton/6731244#gs.wjF8NOA