http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Tom Hanksin hyväksikäytön kohteeksi joutunut puhuuNäyttelijä Tom Hanksin seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi 13 vuotiaana joutunut Sarah Ashcraft kertoi jotuneensa näyttelijän hyväksikäytön kohteeksi vuonna 1994. 

Hänen isänsä oli myynyt hänet USA:n tiedustelupalvelu CIA:lle, jotka kouluttivat hänet lapsiprostituoiduksi.Ashcraft muistaa joitain muistikuvia ajalta jolloin häntä koulutettiin lapsiprostituoiduksi CIA:n toimesta.

Tänä vuonna eräs CIA veteraani John Kiriakou paljasti tämän kuinka CIA välittää lapsiprostituoituja eliitin pedofiileille.

Kiriakoulla on myös tiiviit suhteet Hollywoodiin ja on aiemmin työskennellyt elokuva-alalla neuvonantajana.

Hän kertoi, että kuinka CIA välittää eliitille näitä lapsiprostituoituja, jotka yleensä raiskataan ja surmataan. Joten heitä ei enää tämän jälkeen nähdä missään. Tällä myös selittyy se miksi nämä CIA:n operoimat tapaukset ovat juurikin lasten katoamistapauksiin liittyviä sieppauksia.

Ilmeisesti Kiriakou on alkanut laulamaan näitä juttuja sen jälkeen kun hänet vuona 2014  tuomittiin 30 kuukaudeksi vankeuteen CIA:n salaisen kidutusraportin vuotamisesta julkisuuteen.

Lapsiprostituutio rehottaa maailmalla edelleen

Esimerkiksi Madeiralla sijaitsee tämän Portugalille kuuuvan Madeiran autonomisen alueen pääkaupunki Funhal, joka tunnetaan myös kansainvälisen lapsiprostituution keskuksena, jonne rikkaat turistit matkustavat yksityisillä aluksillaan ostamaan lapsia omia perverssejä tarkoituksiaan varten.2007 vuonna Portugalissa kadonneen Madeleine McCannin tapauksessa tutkijat epäilivät tutkinnan aikana, että hänet saatettiin ehkä viedä sinne.

Missä vaiheessa reagoi valemedia

Tässä Tom Hanks pedofiili- skandaalissa on tällä hetkellä käynnissä sellainen vaihe, ettei asiaa olla vielä edes otettu käsittelyyn esim. Infowarsin toimituksessa. Mutta siinä vaiheessa kun se sinne päätyy tai laajemmin julkisuuteen, niin se tulee pudottamaan Tom Hanksin pois kaikista ykkösrooleista Hollywoodista.

Hollywoodissa vallitsee tällä hetkellä laaja pelko elokuva-alalla vaikuttavien pedofiilien keskuudessa joista varsinkin nämä tunnetut pedofiilit (Steven Spielberg, Woody Allen, Tom Hanks jne.) pelkäävät, että heidän uransa tulee loppumaan silloin kun heidän pedofiliansa tuodaan julki. Tähän mennessä viime vuosina muutamat entiset lapsinäyttelijät ovat yrittäneet kertoa näitä tunnettujen Hollywood pedofiilien taustoja toimittajille. Mutta he eivät ehtineet julkisuuteen ennen kuin heidät murhattiin. Näin kävi mm. tälle entiselle lapsinäyttelijä Anton Yelchinille (kuvassa), jonka ylitse ajettiin autolla ja lavastettiin se lopulta onnettomuudeksi, että hän olisi itse ajanut omalla autollaan vahingossa itsensä yli.Eliah Wood uskalsi myös sivuta tätä aihetta muutama vuosi sitten. Mutta hän taas kertoi, ettei hän koskaan joutunut näiden lapsisaalistajien kohteeksi, koska hänen äitinsä vaistosi heidät kaukaa eikä siksi päästänyt poikaansa näiden perverssien lapsiinsekaantujien juhliin mukaan.

Lähteet: topsecretwriters.com

Steemit