http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 27. heinäkuuta 2018

Lapsiprostituoidut ohjelmoidaan palvelemaan hyväksikäyttäjiään alttereilla (sivupersoonat)


Tämä Tom Hanksin 90-luvulla seksuaalisesti hyväksikäyttämä nainen kertoo kuinka hänen isänsä koulutettiin triggeroimaan häneen ohjelmoitu altteri (sivupersoona), joka yleensä ohjelmoidaan jonkun koodisanan avulla. 

Tätä samaa tekniikkaa CIA käytti ns. Mantsurian kandidaattien (USA:n hallinnolle tietämättään työskentelevät eliittisalamurhaajat) koulutuksessa ja ohjelmoinnissa. 

Tämä sivupersoona joka tähän naiseen ohjelmoitiin muistutti n. 4 vuotiasta pikkutyttöä ja sen alle ohjelmoitiin myös hänen lapsiprostituutionsa alter-ego, jota Tom Hanksin annettiin käyttää omiin tarpeisiinsa.

Alter-ego (sivupersoona) ei synny ohjelmoitaviin ilman mielen rikkomista

Kuitenkaan tämä sivupersoonan alle ohjelmoitava kaksoispersoona ei synny ilman mielen rikkomista ja tähän CIA:lla on monet konstit olemassa.

1950-luvulla CIA:n aloitti MK ULTRA nimisen mielentutkimis ja murtamishankkeen, jonka kaksi ensimmäistä projektia olivat Project ARTICHOKE ja Project BLUEBIRD.Vuonna 1977 maailman mediassa sitten esiteltiin hyvin riisuttu versio tästä koko MK ULTRA:sta, joka oli saavuttanut valtavan kohun jo aiemmin 70-luvulla.

Mutta kuitenkin jos nyt mennään tähän mielen rikkomistekniikkaan jonka CIA sai selville tutkimuksissaan ja kokeissaan lasten kanssa, niin se oli lopulta tämä että kun koehenkilönä ollut lapsi kiinnytetään johonkin lemmikkiin. Lopulta tämä lemmikki sitten nyljetään elävältä lapsen edessä, niin tämä sai lopulta CIA:n tutkijat vakuuttuneiksi, että tämä oli kaikista tehokkain keino rikkoa lapsen mieli.

Mutta CIA käyttää edelleen tätä samaa tekniikkaa myös aikuisten koulutettavien mielen rikkomiseen. 

Esimerkiksi CIA:lla koulutettavat eliittitappajat koulutetaan tällä samalla tavalla, paitsi heidän kohdallaan tämä elävältä nyljettävä ei ole lemmikki, vaan se on pieni lapsi. White Wolf von Atzingen nimellä esiintyvä henkilö sai 1988-1990 kolmevuotisen erikoiskoulutuksen USA:n armeijan tukikohdassa, jossa hänet koulutettiinkin hallinnolle työskenteleväksi eliittitappajaksi. 

Koulutukseen sisältyi lopulta tuo mielen rikkominen, jossa näiden miespuolisten koulutettavien tehtäväksi annettiin surmata veitsellä pieni tyttölapsi. Mutta kun White Wolf ei tähän kuitenkaan lopulta pystynyt, niin tästä seurasi se, että kouluttajat joutuivat nylkemään tämän lapsen hengiltä hänen silmiensä edessä ja tässä vaiheessa hänen mielensä saatiin rikottua, jolloin häneen onnistuttiin ohjelmoimaan tuo salamurhaajan altteri.

Hän murhasi komennustensa aikana peräti 187 henkilöä ja aina kun jokainen operaatio tapahtui, niin hän sai aina ennen toimeksiantoa puhelinsoiton jossa sanottiin häneen ohjelmoidun altterin triggeri/koodisana. Tämä sitten sai hänet tuohon transsimaiseen hypnoosiin ja päänsärkykohtauksen, jonka jälkeen mies sitten lähti hänelle määrättyyn tehtävälleen.

Tehtävät olivat yleensä aina näitä, että hänelle lähetettiin postilaatikkoon kirjekuori jossa oli eliminoitavan henkilön valokuva ja vielä selostettu erikseen mahdollisen operaation kesto. 

Yksi operaatio johon Whitewolf käskettiin oli erään korruptoituneen huumekenraalin plantaasi Etelä-Amerikassa. 

Hänen tehtävänään oli tappaa kenraali niin, että se näyttäisi siltä kuin hänen henkivartijansa olisivat hänet tappaneet. 

Joten Whitewolf tiputettiin sitten helikopterilla viidakkoon ja annettiin vain n. viikko aikaa tälle operaatiolle. 

Hän onnistui lopulta suoriutumaan operaatiosta puhtain paperein ja ei tarvinnut tuohonkaan tehtävään edes yhtään kivääriä, pistoolia tai muutakaan tuliasetta. Mukanaan hänellä oli vain tuo ns. ramboveitsi.

Eli nämäkin Rambo elokuvien tapoilla mässäilevät elokuvat ja niiden ideat ovatkin saattaneet tulla aivan jostain muualta kuin näiden Hollywood käsikirjoittajien mielikuvitusrikkaasta päästä.

Mutta tosiaankin tämä salamurhaaja ei ole Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n MK ULTRA projektin ainoa ohjelmointi, vaan tätä tekniikkaa alettiin hyödyntämään myös viihdetailteilijoiden altteroimiseen. Sillä Marilyn Monroe (oik. nimeltään Norma Jean) oli ensimmäisiä MK ULTRA projektissa ohjelmoituja naisia. Ei hänelle muuten olisi myönnetty tätä USA:n puolustusministeriön militaarista kulkulupaa.


MK ULTRA projektiin liittyi myös mukaan todella paljon LSD huume, jota CIA pudotteli vaikka kenenkä koehenkilön kuppeihin.Joan Collins kertoi muutama vuosi sitten tästä kuinka häntä varoitettiin ryhtymästä elokuva-alalle. 

Hän kertoi mm. eräistä bileistä jotka järjestettiin Hollywoodissa ja siellä oli kaksi miestä joiden nimiä hän ei voi kertoa. 

Näissä kyseisissä juhlissa hän tapasi Marilyn Monroen, joka varoitti häntä näistä likaisista susista. 

Sitten hän sanoi, että "Jos he eivät saa mitä halua, niin he lopulta pudottavat sopimuksesi... He ovat tehneet näin jo useille muille tytöille".

Collins mainitsee myös siitä kuinka hän koe-esiintyi Kleopatran rooliin kolme kertaa ja kuuli tuolloin eräältä korkea-arvoiselta Hollywood mogulilta kuinka hän ehdotti, että hän tulisi henkilökohtaisesti asunnolleni käymään käsikirjoituksen kera kolme kertaa viikossa. 

Sitten kun Collins sanoi, että "Mutta sinähän olet naimisissa".

Tähän mies sitten vain nosti kulmakarvojaan. 

Collins sitten totesi, että "Olen täällä agenttini kanssa".Mutta jos mentäisiin vielä tähän itse pääaiheeseen eli eliitin lapsiprostituutioon. Niin kyseessä on todellakin maailmanlaajuinen ongelma jota ei poisteta edes yhden tällaisen entisen hyväksikäytetyn julkisella ulostulolla. Vaan tähän ongelmaan on silloin pystyttävä puuttumaan laajemmalla väliintulolla, joka lopulta kääntää kohta koko Hollywoodin mullin mallin ja sen jälkeen tämä Hollywood elokuvilla vuosikymmenet aivopesty ihmiskunta menettää luottamuksensa tuohon elokuvia tuottavaan Pedowoodiin.