http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 20. heinäkuuta 2018

Bill Clinton pelasti lapsikauppaa Haitilla harjoittaneen naisen vapaaksi


Kun vuonna 2010 Haitilla tapahtui tuhoisa maanjäristys ja siitä seurasi yhdysvaltalaisten avustusjärjestöjen tulva maahan, niin yksi näistä avustajajärjestöistä oli amerikkalainen The New Life Children's Refuge järjestö, jonka piirissä toimi nainen nimeltä  Laura Silsby (kuvassa).

Tällä kyseisellä lasten hyväntekeväisyysjärjestöllä oli hämärää toimintaa ulkomailla johon liittyi mm. lasten sieppaamista sekä salakuljetusta pedofiileille.

Yksi Wikileaksin vuotama Hillary Clintonin sähköposti liittyy tähän, jossa Hillary ja Laura keskustelevat ennen sitä aikaa kun Silsby jäi kiinni Haitissa lapsien salakuljetusyrityksestä.Laura Silsby pidätettiin Haitilla 29. tammikuussa 2010 yhteensä 33:n haitilaislapsen kidnappaus sekä salakuljetusyriyksestä ja vangittiin odottamaan tuomiota.

Tämä johti sitten siihen, että lapsien lapsiprostituutiota, kidnappaus- ja salakuljetusta harrastavan Clinton Foundation järjestön johtajat Hillary ja pedofiilina sekä raiskaajana myöhemmin tunnettu ex presidentti Bill Clinton matkustivat tuota pikaa paikalle ja saivat lopulta Silsbyn pois vankilasta.

Tämän lisäksi että Silsby pidätettiin osallisuudesta lapsiprostituutioon sekä kidnappaus ja salakuljetusyritykseen, niin myös hänen lakimiehensä Jorge Puello syyllistyi siihen myös vaimoineen.

Tuossa vaiheessa kun Puello pidätettiin, niin hänen vaimonsa oli jo kaltereiden takana El Salvadorissa.

Lopulta Silsby päästettiin vapaaksi Haitilta ja hän palasi Idahoon vuonna 2015 ja meni uudelleen naimisiin ja toimii nykyään amerikkalaisen AlertSense yhtiössä markkinoinnista vastaavana varapresidenttinä (Vice President of Marketing).

Vasta marraskuussa 2016 tämä tapaus sai julkisuutta Reddit-foorumilla ja 4. marraskuuta 2016 siitä kirjoitti The Daily Beast -nettijulkaisu.Monica Petersen niminen amerikkalainen nainen tutki tätä tapausta Haitilla ja siinä vaiheessa kun hän pääsi jäljille, että Clintonien säätiö liittyi tähän tapaukseen lapsiprostituutiossa, kidnappauksissa ja salakuljetuksessa, niin hän joutui henkirikoksen kohteeksi.

Lähteet: https://www.zerohedge.com/news/2017-01-25/clinton-silsby-trafficking-scandal-and-how-media-attempted-ignorecover-it

https://www.snopes.com/fact-check/monica-petersen-killed/