http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 19. heinäkuuta 2018

Trump kutsumassa Putinin Washingtoniin syksyllä - Deep State panikoi


USA:n presidentti Donald Trump on kutsumassa Putinin Washingtoniin syksyllä. Tämä sai samantien Deep Staten eliitin paniikkiin ja nyt demokraattien Chuck Schumerin mukaan Trumpin ja Putinin ei tulisi enää tavata kahden kesken. Kun hänen mielestään tämä voitaisiin sallia vasta sen jälkeen kun selviää mitä Putin ja Trump keskustelivat kahden kesken Helsingissä maanantaina.


Valkoinen talo ilmoitti torstai-iltana Suomen aikaa Trumpin torjuneen presidentti Putinin ehdottaman vaihtokaupan, jossa venäläiset pääsisivät kuulustelemaan Yhdysvaltain kansalaisia.

Putinin ehdotuksen mukaan Yhdysvaltain viranomaiset voisivat kuulustella 12:sta venäläistä tiedutelu-upseeria, joita epäillään vaalihakkeroinnista Yhdysvalloissa.Syy tähän miksi nämä maailman salaisen valtaeliitin globalistit vihaavat Donald Trumppia johtuu siitä, että koska Trump ei edusta näiden globalistien sotaan perustuvia tavotteita ja ihanteita.

Kun taas nämä sotaa ihannoivat ja palvovat globalistit käärivät koko ajan USA:n armeijankin sotavarusteluilla ja sodilla useita miljardeja vuosittain. Joten koska kyseessä on sellainen liiketoimintamalli, jota ei saa vaarantaa. Mutta Trump voisi käyttää USA:n presidenttinä toimivaltaansa hyväkseen ja antaa vaikka USA:n armeijan joukkojen vetämisen pois lähi-idästä. Tällainen siirto saisi aikaan Deep State sotahaukoissa suuren raivon, joka johtaisi jo tod. Trumpin eliminointisuunnitelmiin. Näinhän kävi lopulta John F. Kennedylle, joka uskalsi antaa jo Vietnamin sodan joukkojen vetäytymiskäskyn ja paljastaa vielä tämän globaalin salaliiton julkisesti.

Puhe meni suurinpiirtein näin; "Salailu on ikävä sana vapaassa ja avoimessa yhteiskunnassa. Olemme kansana perinteisesti ja historiallisesti vastustaneet salaisia järjestöjä, salaisia valoja ja salaisia menoja. 

Mutta maailmalla meitä vastustetaan suureellisena ja häikäilemättömänä salaliittona, joka käyttää lähinnä kyseenalaisia keinoja vaikutuspiirinsä laajentamiseen; soluttautumista, ennemmin kuin maihinnousua. 

Harhauttamista eikä vaaleja. Pakottamista, eikä valinnanvapautta. Se on järjestelmä, joka on laittanut suuret määrät ihmisiä ja luonnonvaroja erittäin tehokkaan koneen rakentamiseen, joka yhdistää armeijan, diplomatian, tiedustelun, talouden, tieteen ja politiikan käyttöönsä. Sen suunnitelmat piilotetaan, eikä julkisteta. Sen virheet haudataan, eikä otsikoida. Sen seurauksista vaietaan, eikä riemuita. 

Ei vastattua kysymystä, ei paljastettua salaisuutta. Meidät saadaan tuntemaan itsemme niin mitättömiksi, luomalla rikos, jonka rinnalla jokainen kalpenee. 

Pyydän teiltä apua suunnattomassa urakassa tiedottaa ja varoittaa amerikkalaisia ihmisiä. Luottavaisena, että teidän avullanne me vielä olemme sitä, mitä ihminen on syntynyt olemaan: VAPAA JA ITSENÄINEN"

Tämä Kennedyn puhe tuolloin vuonna 1961 sai lopulta Deep Staten eliitin antamaan toimeksianto Kennedyn murhasta, josta CIA:n silloinen johtaja Lyndon B. Johnson antoi määräyksen toteutettavaksi.

Lähteet: https://yle.fi/uutiset/3-10314162

http://thehill.com/opinion/national-security/397253-lewandowski-trump-putin-meeting-advances-goal-of-world-peace