http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 13. heinäkuuta 2018

Suomen puolustusvoimat hankki 2250 kpl ruumispusseja


Puolustusvoimat hankki 2250 kpl ruumispusseja, jonka se oli varannut edellisvuonna tämän 2018 vuoden varautumissuunitelmaan. 

Viime vuonna ruumispusseja tilattiin vain 500 kpl.

Päätöksen ruumispussien tilaamisesta teki pääesikunta.Majuri Juha Karjalainen pääesikunnasta kertoi viime vuonna Aamulehdelle, että jos näitä tilattuja ruumispusseja aiotaan käyttää, niin ne tulevat kaatuneista huolehtimiseen erikoistuneiden joukkojen käyttöön.

Valmistautuuko Suomi sotaan ? 

Mihinkä pääesikunta oikein valmistautuu kun se puhui viime vuonna Aamulehdenkin otsikossa termillä "Olemme päättäneet nostaa varautumisastetta".

NATO-kiimaiset kenraalit ovat koko viime vuodet juonitelleet Suomen esivallan seläntakana tulevaa etupiirijakoa.

NATO:n tarkoitus on laajentua lopulta niin pitkälle, että NATO hyökkää lopulta Suomen kautta Venäjälle ja EU:n yhteinen armeija mobilisoidaan lopulta näiden NATO:n joukkojen yhteyteen.

NATO on valmis käymään sotaa Venäjää vastaan viimeiseen Suomalaiseen ja tämä ei juuri eroa vanhan Ruotsin vallan aikoja, jolloin Ruotsin armeija soti lukuisissa sodissaan viimeiseen Suomalaiseen.
NATO-kenraali: Suomi joutuisi väkisin mukaan itämeren konfliktiin

Naton kenraaleihin kuuluva Petr Pavel (kuvassa keskellä), totesi vuonna 2016 näin, että kuinka Suomi joutui väkisin mukaan itämeren konfliktiin Venäjän kanssa, jolloin Ruotsi ja Suomi olisivat osa samaa tilannetta, halusivatpa ne sitä tai eivät. 

Tämä kyseisen Nato-kenraalin ylimielinen lausahdus taisi jo paljastaa senkin, että mitä nämä NATO:n sotilasliiton johdon sotarikolliset ovat oikein suunnitelleet lähivuosille. 

Sillä mitään itämeren konfliktia ei ole vielä syntynyt, mutta sellainen on selvästi jo suuniteltu toteutettavaksi ja tällöin kyseisen konfliktin laukaiseva false-flag iskukin on jo tod. suunniteltu ennalta NATO:n puolelta ja liittyy tod. jonkun matkustajakoneen tai risteilyaluksen tuhoamiseen, josta sitten syytetään välittömästi Venäjää ilman minkäänlaisia todisteita.

Suomi ja Ruotsi joutuivat vain tämän vuoksi pakkorakoon ja allekirjoittamaan nämä pakolla sanellut isäntämaasopimuksen Naton kanssa, joka on näiltä mailta hiljainen hyväksyntä Naton haluamaan konfliktiin itämerellä, johon Ruotsin ja Suomen armeijat tullaan vetämään väkisin mukaan.

Miksi Suomi ja Ruotsi vedetääm väkisin mukaan NATO:n ja Venäjän väliseen konfliktiin ?

Joku voisi kyseenalaistaa tämän, että miksi Suomi sekä Ruotsi vedetään väkisin mukaan tähän NATO:n ja Venäjän välille suunniteltuun itämeren konfliktiin ? 

No ylipäänsä jos tämä ennaltasuunniteltu konflikti ei tapahtuisi itämerellä, niin se ensinnäkään ei olisi itämeren konflikti. 

Suomella nyt sattuu olemaan rajalinjaa ylivoimaisesti eniten näistä  Euroopan maista ja tästä syystä Suomi aiotaan vetää NATO:n artiklan mandaatilla mukaan tähän juoniteltuun itämeren konfliktiin.

Ruotsi taas on myös pakotettu osallistumaan tähän itämeren konfliktiin mm. merivoimiensa sekä muun armeijansa voimin, jonka vuoksi hekin joutuivat allekirjoittamaan NATO:n kanssa isäntämaasopimuksen kuten Suomikin.


 Lähde: https://www.aamulehti.fi/uutiset/puolustusvoimat-hankkii-lahes-3-000-ruumispussia-olemme-paattaneet-nostaa-varautumisastetta-200401220/


http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/863352/Natokenraali+Suomi+joutuisi+vakisin+mukaan+Itameren+konfliktiin