http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Presidentti Macronin turvallisuuskonsultin väkivaltaisesta käytöksestä rikostutkinta


Ranskan presidentti Emmanuel Macronin turvallisuuskonsultin Alexandra Benalla pahoinpiteli viime keväänä kahta mielenosoittajaa Pariisissa ja tapauksesta on nyt käynnistynyt rikostutkinta.Paikalla olleen silminnäkijän kuvaamalla videolla näkyy kuinka Benalla pahoinpitelee lyömällä sekä retuuttamalla kahta mielenosoittajaa ja polkee toista heistä maahan kengillään.

Benallaa epäillään tällä hetkellä useista eri rikoksista, jotka liittyvät tuohon kyseisessä mielenosoituksessa käytettyyn väkivaltaan ja salassapitovelvollisuuden rikkomiseen.

Macron kertoi viime perjantaina erottavansa Benallan, jonka käytöksestä on noussut Ranskassa viime aikoina valtava kohu.

Yleensä vain väkivallan tuottamisesta nautintoa saavat psykopaatit ajautuvat mm. poliiseiksi

Yleensä vain psykopaatit ajautuvat poliiseiksi sen vuoksi, että voivat siinä pienipalkkaisen työn ohella hakata oman maansa kansalaisia nyrkein sekä pampulla. Vielä tähän väkivaltaan liittyvä piirre on adrenaliiniriippuvuus, joka löytyy myös usein näiltä väkivaltarikoksiin ajautuvilla öykkäreiltä.

Sen adrenaliiniryöpyn tuottama annos on heille kuin narkkarin säännöllinen heroiiniannos, jonka he haluavat aina uudellen ja uudelleen. Joten tämän vuoksi he myös haastavat riitaa eteenkin viikonloppuisin kun ovat juoneet itsensä ensin sopivaan räyhäämiskuntoon.

Mutta taas nämä vastaavat väkivaltaiset poliisit eivät tarvitse edes räyhäviinaa siihen tilaan, jossa he saavat tuon tarvittavan  adrenaliiniannoksensa, sillä siihen nämä psykopaatit pääsevät ihan tässä pienipalkkaisessa poliisin tai vartijan työssäänkin hakkaamaan asiakkaitaan.

Lähteet: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807222201090050_ul.shtml