http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 26. heinäkuuta 2018

Paljastiko Andrew Breitbartin viimeisin twiitti Pizzagaten ?Breitbart News median perustaja Andrew Breitbart kuoli 1. maaliskuuta 2012 äkillisesti myrkytyksestä aiheutuneisiin komplikaatioihin.

Hänellä oli paljon poliittisia vihollista joista yksi oli USA:n demokraattien Anthony Weiner, jonka seksiviestiskandaalin paljastamisella Breitbartilla oli keskeinen osa.
Mutta mies ei voinut sietää jostain syystä USA:n demokraattisen puolueen johtoon kuuluvaa John Podestaa ja tämä hänen viimeisimmäksi jäänyt Twiitti paljastaa, että miksi.

Suomennettuna tuo on suurinpiirtein näin, että; 
"Kuinka pro-guru John Podesta ei ole minkään kodinhoitajan nimi, maailmanlaajuisten alaikäisten seksiorjien operoijasta (op), jotka sanoikuvaamattomasti ovat pohjasakkaa ja pakenevat minua."

Breitbart tiesi aivan tasan tarkkaan kuinka Podesta raiskasi jo tuolloin ja myös murhasi pikkulapsia pitkin Washingtonia.

Vain päivä myöhemmin tuon Twiitin julkaisusta Breitbart kuoli myrkytyksestä seuranneisiin komplikaatioihin ja hänen salamurhansa toimeksiantajassa enää lienee tuskin mitään epäselvää, koska hän tuossa Twiitissä paljasti jo Washington DC:n poliittisen pedofiiliringin johtajan John Podestan.

Joten CIA laitettiin sitten asialle hoitamaan Breitbart hengiltä ja operaation toimeksiantaja oli Podesta itse. 

Tästä Breitbartin kuolemasta seurannut kuolinsyytutkimus tehtiin nopeasti ja se ilmeisesti tehtiin väärin, kun kuolinsyytutkimuksen tehnyt patologi Michael Cormier kuoli muutamaa kuukautta myöhemmin arsenikkimyrkytykseen.

Tällä John Podesta halusi varmaan varmistaa, ettei Andrew Breitbartin kuolinsyytutkinnan alkuperäinen tulos myrkytyksen jäämistä ollut enää virallista tietoa. Vaan nämä kaikki tiedot poistettiin lopulta Breitbartin kuolinsyytutkinnan pöytäkirjoista.Toisaalta tuolloin juuri kun Breitbart salamurhattiin, niin hän oli vain n. 48 tuntia aikaisemmin esiintynyt julkisesti C-SPAN:nin poliittisessa tilaisuudessa ja kertonut, että hänellä olisi hallussaan silloisesta Presidentti Obamasta, joka voisi aiheuttaa hänenlle ongelmia, paljastamalla hänen historiastaan jotain arkaluontoista.
Kuitenkin internetistä löytyy monia hänen Twiittejään, mutta valitettavasti tämä hänen viimeisimmäksi jäänyttä Twiittiä ei enää löydä Twitterin historiasta. Vaan se on jäänyt kuvakaappauksiin talteen. Mutta näitä muita miehen twiittejä löytyy edelleen netistä mm. kuvakaappauksina ja niissä hän toistaa monta kertaa mm. tuon kuvauksen jostain 14 vuotiaasta seksiorjasta.En tiedä miten tämä Washington DC:n lapsiseksi/pedofiilikultin johtaja John Podesta nukkuu yönsä. Mutta hän varmasti tietää sen, että jonain päivänä hänet tullaan viemään käsiraudoissa USA:n oikeuden eteen ja tuomitaan mm. kansainvälisen lapsiprostituution ja Washington DC:ssä vaikuttavan salaisen pedofiiliringin johtamisesta. 

Clintonien tukisäätiö (Clinton Foundation) on toiminut tämän saman poliittisen pedofiiliringin sisällä vaikuttavana tekijänä ja todennäköisesti juuri tästä syystä näitä entisiä Clinton Foundationin työntekijöitä on löytynyt monia kuolleena vain muutamia päivä ennen, kun heidän on ollut määrä todistaa entistä työnantajaansa Clintonien säätiötä vastaan USA:n oikeudessa.Clintonien tukisäätiön jo toimeenpantu tappolista on jo näin suuri. Mutta isonee edelleen ja mikäköhän mahtaisi olla se asia jota Clintonien tukisäätiön pyörittäjät yrittävät salata viimeiseen asti ?

Ettei vain sattuisi liittymään niiden pienten lasten sieppaamiseen ympäri maailman ja myymiseen mm. seksiorjiksi rikkaille öljymiljonääri Saudeille jne. Sekä kansainvälisen pedofiiliringin ja lapsiprostituution harjoittaminen ja CIA:n kouluttaminen lapsi/eliittiprostituution harjoittaminen kansainvälisesti.

Australiassahan oli pari vuotta sitten pedofiili skandaali, jonka yhteydessä Fiona Barret niminen nainen astui julkisuuteen ja kertoi, että hänet koulutettiin aikanaan hyvin poliittisesti vaikutusvaltaisen pedofiiliverkoston palvelukseen työskentelemään ns. VIP-lapsiprostituoituna poliittisesti vaikutusvaltaiselle pedofiilien eliitille.


Fiona kertoo, että hänen varhaisin muistonsa on kun hän oli n. kahden vuoden ikäinen. Hän oli tuolloin vain pieni tyttö, joka tuotiin keskelle tämän VIP pedofiili ringin bileisiin. Sitten tämä 2-vuotias tyttö näki, kuinka siellä nämä tunnetut poliitikot, näyttelijät sekä muut julkisuuden henkilöt imuroivat nenän kautta kokaiinia nenäänsä ja raiskasivat samalla alaikäisiä pikkulapsia. He jopa leikkimielellä hukuttivat osaa näistä hyväksikäytetyistä lapsista altaaseen, aivan kuin olisivat hukuttamassa heitä (tällä pyritään saamaan lapsiuhreihin pysyvä trauma, jotta uhrit unohtaivat nämä pedofilian aiheuttamat traumaattiset muistijäljet. Tunnetaan myös CIA:n kansainvälisesti käyttämänä vesikidutuksena). 


Yksi joka tähän kyseiseen pedofiiliverkostoon kuului oli näyttlijä Nicole Kidmanin isä Antony Kidman. Mutta hän ehti "yllättäen" kuolla vuonna 2014, kun häneen kohdistettiin rikostutkinta tähän pedofiiliverkostoon liittyvistä asioista. 

Muita tähän samaiseen pedofiilirinkiin kuuluvia tunnettuja henkilöitä olivat mm. ent. USA:n presidentti Richard Nixon, Liettualainen ent. natsien keskitysleirien vartija ja johtaja sekä myöhemmin pitkän uran CIA:n palveluksessa tehnyt Dr. John Gittinger, Australian ent. pääministerit Gouth Whitlam, Paul Keating, Bob Hawke sekä Australialainen oppositiojohtaja Kim Beazley.   

Barrett mainitsi myös kuinka eräs australialainen poliitikko Franca Arena oli uskaltanut ottaa tämän koko asian esille ja maininnut, kuinka australiassa toimii laaja julkkisten pyörittämä pedofiili-verkosto, johon kuuluu poliitikkoja, lääkäreitä, lakimiehiä skä mediamoguleita. 

Hän toi jo silloin näitä pedofiilien nimiä esiin Kerry Packer, Bob Carr, Bob Hawke, Paul Keating, Robert Menzies, Alan Jones, Bernard King, Molly Meldrum, John Kerr, Lionel Murphy jne. 

Fiona kertoi myös kuinka hänet oli kerran viety San Franciscossa heinäkuussa järjestettävään poliittisen eliitin salaiseen Bohemian Groveen, jossa hänet oli raiskattu vaaleanpunaisessa huoneessa. 


Bohemian Grovesta hän vielä kertoi sellaista, että siellä tapahtuva lapsien hyväksikäyttö tapahtui Teddy Bear's Picnic (Teddykarhun Picnic) nimisen tapahtuman varjolla. 


Tämä nimi kun mainitaan Simpsoneistakin tutun ääninäyttelijän Harry Shearerin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Bohemian Grovea parodioivassa elokuvassa nimeltään Teddy Bear's Picnic (Teddykarhujen Picnic).  


Shearer on itse ollut aikanaan myös vieraana Bohemian Grove tapahtumassa (joka muuten on parhaillaan San Fransiscossa tämän kirjoituksen hetkellä... alkanut siellä n. viikko sitten. Tästä on myös tuoretta videokuvamateriaalia paikan päältä).

Fiona joutui tuolloin vuonna 2105 tapahtuneen julkitulonsa aikaan selittelemään useasti lehdistölle, että miten satanismi liittyi tähän pedofiiliverkoston toimintaan. 


Fiona kertoi, että satanistisen eliitin sisällä on tarkka hierarkia jonne kuuluu kaikki aina mafiasta asti. 

Pedofiiliverkosto kuuluu taas näiden ns. poliittisesti vaikutusvaltaisten sakkiin. 

Mutta jos lukuun ottaa tavallisia pedofiilejä, joilla ei ole näitä yhteyksiä VIP-pedofiiliverkostoihin, niin nämä yksittäiset pedofiilit eivät harjoita tietoisesti tätä satanismia, mitä illuminatiin kuuluva eliitti harjoittaa aivan tietoisesti.

Fiona varoitti vielä siitä, kuinka jokainen australiassa toimivalla VIP-pedofiiliverkostolla on syvät yhteydet Australiassa toimiviin psykiatrisiin sairaaloihin. 

Joten he voivat sitten tarpeen tullen passittaa entiset uhrinsa näihin psykiatrisiin sairaaloihin, joissa heidän muistiaan yritetään saada pyyhittyä. Jotteivat he enää pystyisi kunnolla muistamaan, että olivatkin joutuneet poliittisesti tunnettujen ja vaikutusvaltaisten julkkispedofiilien uhreiksi. 

Tunnetusti näissä psykiatrisissa sairaaloissa työskentelevät lääkärit ovat ammattilaisia kiistämään kaikki pedofiilin kynsiin joutuneiden uhrien kertomukset, ja leimaamaan ne lopulta vain psykoottisiksi harhoiksi.


Vaikuttaako myös Suomessa poliitikkojen pedofiilirinki

Mutta uskoppa tai älä, että vaikuttaako Suomessa myös poliitikkojen ja vaikutusvaltaisten yritysjohtajien johtama pedofiilirinki. 

Kyllä vaikuttaa ja yllättäen tästä sivuaiheesta ei olla puhuttu Suomen lehdistössä sanallakaan, vaan kaikki huomio pedofiliasta ollaan keskitetty vain näiden tavallisten pedofiilien saamiin tuomioihin, joissa heidän nimensä julkistetaan.

Sen sijaan joku tunnettu yritysjohtaja saa vapaasti painaa 7 ja 11-  vuotiaita sukulaistyttöjään rauhassa, ilman että yksikään lehti puuttuu näihin tekoihin ja tämä on rikkaissa insestisuvuissa enemmän sääntö kuin poikkeus.

Tästä on myös olemassa todisteita kun n. vuosi sitten eräs poliitikkopiireihin kuuluva herra isoherra tuomittiin pedofiliasta, niin tämän kyseisen 83-vuotiaan pedofiilin nimi jätettiin kuitenkin julkaisematta valemediassa, kunnes se vasta paljastettiin MV-lehdessä julkisuuteen.

Eli sosiaalidemokraatteihin kuuluvien pedofiilien nimet jätetään valtamediassa paljastamatta, koska heitä suojelee ketkä ? 

Heitä suojelee näiden samojen Suomen poliittisesti korruptoituneen eliitin pedofiiliverkoston HYVÄ VELI- ja pedofiiliverkosto. Kun nykyisen Suomen lain mukaan jokaisen oikeuden tuomitseman pedofiilinkin nimi kuuluisi julkistaa lehdissä. 

Mutta demarit eivät ole ainoa puolue Suomessa jonka ympärillä esiintyy tämän Suomen poliittisen eliitin pedofiliaa. Pedofiilejä vaikuttaa myös erityisesti Kokoomuksen sekä Keskustan puoluejohdon sisällä ja nämä jutut olisivat muutenkin jo sen luokan Seiska-lehti kamaa, että jos niistä tehtäisiin kohujuttuja, niin siinä palaisi yksi jos toinenkin ministerinvirka.

Mutta toisia poliitikkoja saattavat kiinnostaa eliittiprostituoidut enemmän kuin lapset ja karuin puolihan tässä on se, että puoluejohto maksaa kaikki höyläys/käyntikerrat ja sen maksat sinä Suomalaisena veronmaksajana.

Kokoomuksen kuin Keskustankin ministerit käyvät huorissa veronmaksajien piikkiin ja näihin matkoihin sisältyy vielä ilmainen kuljetus valtioneuvoston autonkuljettajila. Yllättäen näitä menoja ei varsinkaan puolueiden julkisessa ohjelmassa luetella koskaan.


Lähteet: https://hangthebankers.com/john-podesta-pedophile-andrew-breitbart-tweet/

https://steemit.com/pizzagate/@ausbitbank/andrew-breitbart-was-he-murdered-for-investigating-pizzagate-back-in-2012-compilation-in-progress

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2016/04/australiassa-suuri-vip-pedofiili.html

https://mvlehti.net/2016/10/31/sdp-ja-spr-pedofiili-asa-korhonen-toimi-varapappana-koulukiusatulle-tytolle-ja-raiskasi/