http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 24. heinäkuuta 2018

Tom Hanks käytti aikanaan seksuaalisesti hyväksi 13 vuotiasta tyttöä


Amerikkalainen nainen nimeltä Sarah Ashcraft kirjoitti muutama päivä sitten omalle Twitter seinälleen, että hän joutui 13 vuotiaana seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi ja hyväksikäyttäjä oli tunnettu Hollywood näyttelijä Tom Hanks.


Ashcraft väittää, että hänen isänsä myi hänet Tom Hanksille lapsiprostituoiduksi rahaa vastaan. Mutta kertoo vielä olleensa mielenhajoittamisen uhri, joka on hyvin yleistä MK ULTRA kaltaisten sivupersoonien ohjelmoinnissa ja yksi näistä sivupersoonista on juurikin tuollainen lapsiprostituoidun sivupersoona.


Aschraft on kertonut Twitterissä myös kuinka hänet raahattiin mukaan eliitin mielenhajoittamis/hallinta (mindcontrol) uhrirituaaleihin Tom Hanksin ja näiden muiden hyväksikäyttäjien toimesta 80-luvulla.

Hän kertoo myös tavanneensa noissa riennoissa tulevan presidentin Barack Obaman, joka osallistui näihin rientoihin Oaklandissa, johon osallistuivat sikäläiset demokraatit Michiganissa (MI).

 Ashcraft kirjoitti viime vuoden joulukuussa Twitteriin näin; "Kaikki rakastavat Tom Hanksia. En siedä häntä enää sen jälkeen mitä hän teki minulle. Hän on hyvin huolissaan Donald Trumpista (@realDonaldTrump) hyvästä syystä. Koska Trump on jo lähtenyt pedofiilien perään.
Tähän on vielä perään hyvä laittaa Donald Trumpin vanha Twiitti, jonka hän vuonna 2012 lokakuussa kirjoitti pedofiileista toteamalla, että "Täytyy tehdä jotain näille kadonneille lapsille, jotka ovat tarttuneet näiden perverssien matkaan. Liian monta tapausta--nopea oikeudenkäynti, kuolemanrangaistus.

Jos vielä joku kehtaa väittää, että Trump puolustelisi näitä Hollywoodin tunnettuja pedofiileja niin ei pidä paikkaansa. Tämän Sarah Aschraftin pitäisi nyt saada äänensä kuuluviin jossain Yhdysvaltojen mediassa, jonka seurauksena Tom Hanksin pedofiilihistoria tulee viimein julki. Se myös tulee pudottamaan hänet tämän jälkeen kaikista vakavista ja miljoonapalkkaisista rooleista.

Lähteet:  Twitter (Sarah Ashcraft)

Donald Trumpin twiitti vuodelta 2012