http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 30. heinäkuuta 2018

Tom Hanks pedofiilikohu päätyi brittimediaan


Kun n. viikko sitten Twitter-viestistä lähtenyt kohu näyttlijä Tom Hanksin pedofilia taustasta levisi netissä, niin olin jo silloin varma, että tämä vielä päätyy valemediaan. 

Nyt brittiläinen The Guardian julkaisi tästä jutun ja kertoi taas siitä hieman erilaisemman version, kuinka tämä kohu olisi saanut alkunsa Youtubesta viime viikolla ja laittoi sen myös Q-salaliittoteorian syyksi. 

Mutta kyseisessä lehtijutussa mainittiin myös tämän Tom Hanksin lapsena hyväksikäyttämän naisen nimi kokonaan. 

Tämä kohu on vasta alussa

Nyt kun Tom Hanks pääsi jo hieman kyseenalaiseen julkisuuteen ja seuraavilla viikoilla myös muut valemedian tiedotusvälineet saattavat alkaa julkaista näitä hänestä netissä levitettyjä juttuja, niin samalla näiden isojen elokuvayhtiöiden osakkeenomistajat eivät pidä tuollaisesta kohu uutisoinnista.

Se kun tietää heidän osakkeidensa laskua ja mikäli tämä Tom Hanks pedofilia kohu etenee vielä siihen pisteeseen, että tämä 13-vuotiaana hänen seksuaalisesti hyväksikäyttämä nainen kutsutaan johonkin USA:n uutiskanavan tv-ohjelmaan vieraaksi, niin se on se tietää Tom Hanksin uran loppua.

Sen jälkeen Hollywood elokuvatuottajat vetävät maton hänen jalkojensa alta ja häneltä palaa kaikki tähtiroolit alta.   Tosin Tom Hanksilla on Los Angelesissa lukuisia vaikutusvaltaisia ystäviä joihin kuuluu mm. elokuva- ja musiikkituottaja David Geffen.

Tuossa ylempänä olevalla kuvalla Hanks poseeraa kameralle Geffenin ökyjahdilla muiden ystäviensä kanssa.


Lähteet: The Guardian

NBC News