http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 27. heinäkuuta 2018

Tiesitkö vielä Quentin Tarantinon mieltymyksistä lapsiinEt tainnyt tietää vielä Hollywood ohjaaja Quentin Tarantinon mieltymyksistä lapsiin.

Yhdessä Tarantinosta löydetystä valokuvasta mies hyväilee jonkun n. 6-8 vuotiaan tytön jalkaa huulillaan ja sohvalla näkyy aivan kuin riisuttuja vaatteita.

Kuvamuokkaus tai photoshoppaus tuo ei ole missä mies hyväilee jonkun lapsen varpaita suullaan.Mutta ei tämä vielä tähän jäänyt. Mies puolusteli vuonna 2003 tuomittua Hollywood ohjaajaa ja pedofiili Roman Polanskia, joka pääsi huumaamaan ja raiskaamaan 70-luvulla 13-vuotiaan tytön Hollywoodissa, minkä jälkeen pakeni tuomiota Ranskaan.

Tarantino totesi tuolloin, että kuinka tämä Polanskin huumaama ja raiskaama 13-vuotias tyttö halusi seksiä, eikä tapaus ollutkaan oikea raiskaus. Eli en usko sen olevan raiskaus. En kun kyseessä on 13-vuotias "biletyttö" sanoi Tarantino tuolloin vuonna 2003 antamassaan haastattelussa.

Tästä sitten syntyi julkinen kohu vasta tänä vuonna, jota Tarantino joutui pyytelemään anteeksi Polanskin silloiselta 13 vuotiaalta uhrilta.

Jos nyt totta puhutaan, niin Polanski sekä Tarantino näyttävät jo kumpikin aivan pedofiileilta. Joten jos se toinen on jo julkisesti pedofiliasta tuomittu ja toinen vielä puolustaa julkisesti pedofiliasta tuomittua, niin jättääkö tämä enää mitään arvailujen varaan, että mitkähän mahtavat olla tämän toisen mieltymykset lapsiin.

Weinsteinin ahdistelukohu on vielä pientä tähän verrattuna


Tämä Harvey Weinsteinin naistenkähmintäkohu on vielä pientä tähän verrattuna, että nämä Hollywoodin tunnetut lapsiinsekaantujat alkavat nyt tulla pikku hiljaa julki ja vaikka CNN sekä nämä muut valemediat sensuroivat nyt näiden tunnettujen näyttelijöiden pedofiliataustat, niin ne tulevat silti julki ensin internetissä ja sitten laajemmin mediassa.Sanotaanko näin, että tämä naisten ahdistelukohukin oli Hollywood mogulien osalta aikamoisen huono esitys, koska se todellinen suurin ongelma siellä on aina ollut ja tulee olemaan lapsiin kohdistuva pedofilia, kuten ent. lapsinäyttelijä Corey Feldman asian muutama vuosi sitten totesi.

Feldmanin perään lähetettiin viime keväänä puukoilla aseistautuneet miehet, jotka hyökkäsivät miehen päälle, mutta Feldmanin turvamiehet onnistuivat pidättelemään osaa hyökkääjistä, jolloin vain yksi onnistui iskemään Feldmania puukolla.

Miehet olivat Feldmanin mukaan vaikutusvaltaisia elokuva-alalla työskenteleviä, jotka halusivat tappaa hänet kostaakseen tämän aiemmin tehdyt pedofiilipaljastukset.

Pedofilia on Hollywoodin suurin ongelma ja nyt siihen täytyisi löytyä jokin julkinen ratkaisu

Pedofilia on ollut Hollywoodin suurin vaiettu ongelma ja tätä ongelmaa kuitenkaan nämä lapsiinsekaantujat siellä eivät halua millään tavalla muuttaa, koska kuten viankaan ei tarvitse olla tarpeeksi suuri kunhan se on päässä.

Joten koska näiden Hollywood mogulien pedofilia kulkee mukana sukupolvelta toiselle ja lapsiin sekaantuminen on heidän jokaisen jokapäiväinen harrastus, johon ei saa edes USA:n korkein oikeus puuttua.  

Lapsinäyttelijöitä kun käytetään jatkuvasti seksuaalisesti hyväksi ja näitä CIA:n kidnappaamia lapsia myös koulutetaan lapsiprostituoiduksi eliitille, joiden asiakkaisiin kuuluu myös Hollywoodissa työskenteleviä kuuluisiakin näyttelijöitä. Ei Tom Hanks siellä listalla turhaan komeile...  

Mutta näitä CIA:n kidnappaamia lapsia myös murhataan näiden valtaeliitin salaisissa seksi- ja hyväksikäyttörituaalien jälkeen, jos ei niille enää löydetä parempaa käyttöä.

Näistä asioista olisi jo vihdoin aika pystyä avaamaan tässä julkisessa mediassamme, mutta jostain syystä Iltalehden, Iltasanomien tai Hesarin toimittajillakaan ei ole lupaa kirjoitella näistä lapsiprostituutio asioista, koska "lehdistönvapaus" ja Julkisen Sanan Neuvoston (JSN) "hyvä lehtimiestapa".

Se on sellainen tapa tehdä journalismia, että totuus jätetään pois lukijoiden saatavilta ja tilalle tuodaan pelkkiä aivottomia mielikuvia itse uutisessa taakse jäävistä tosiasioista.

Suomen korruptoituneen lehdistön lehtimiestapaa on muutettu viime vuosina useita kertoja mm. Tarja Halosen presidenttiyskaudella.Jos olette vielä huomanneet sellaista asiaa, että syy miksi juuri viime viikkoina korruptoituneessa valemediassa (HS, IS, IL, YLE) ollaan puhuttu pedofiliasta myönteiseen sävyyn. Niin se johtuu täysin siitä, että nyt tällä hetkellä valemediassa on käynnissä maailmanlaajuinen kampanja pedofilian laillistamiseksi ja pehmitykset on aloitettu näillä lukuisilla pedofiliaa puoltavilla uutisilla.

Joten ei TEDx tiedekonferenssi turhaan järjestänyt sitä luentoa vajaa viikko sitten, jossa puollettiin ja puolusteltiin pedofiliaa ja vaadittiin ettei siitä saisi ketään rangaista. 

Että jos joku pedofiili nyt raiskaa jonkun 1- tai 2- vuotiaan lapsen ja pilaa tämän elämän, niin se on vain tämän pedofiilin salattu ongelma, johon valtiovallan oikeuslaitos ei saisi enää puuttua. 

Tällaista viestiä ovat nämä Illuminaatit ylipappeineen suoltaneet valemediaan läpi viime aikoina ja tästä syystä täällä vastapuolen informaatiosodan kirjoituskoneiden ääressä onkin viime aikoina käynyt armottoman kova tahti, kun yöt on jouduttu tutkimaan ja kirjoittamaan näitä ajankohtaisia juttuja. 

Mutta tuumaakaan ei anneta näille eliittiroistoille periksi. Sillä mitä suuremmaksi käy meidän itsensä ajattelevien yksilöiden joukko, niin sitä ahtaammaksi käy tie näiden samojen roistojen. 

Lopulta sitten kun tämä heidän jo useita satoja vuosikymmeniään odottamansa NEW WORLD ORDER hanke kaatuu, niin se on heidän totaalinen loppunsa. 

Kun tämä salaisesti toimiva maailmaa hallitseva Illuminati- eliitti on kuin parasiitti, eli loinen, joka elää toisen eliön, isäntäeliön, kudoksissa (sisäloiset). 

Tämä isäntäeliö olet sinä ja minä... Heistä on niin mukavaa kun he voivat paimentaa tätä yli 7 miljardin ihmisen lammaslaumaa ja tehdä tämän paimentamisen heiltä salassa.Kun taas tämä heidän suunnaton ylimielisyys tulee taas heidän verilinjansa puolelta, joka ei ole alunperin ihmisestä peräisin. Koska he ovat liskorotujen verilinjaa. 

Tämän kun vielä yhdistää Luciferin kiroukseen, jonka alla tämä Tellus planeetta edelleen on ja sen, että tämä on edelleen ns. elämän kokeiluplaneetta, jossa saa riehua ja rellestää tiettyyn rajaan asti aivan vapaasti. 

Joten tarvitseeko sitten enää ihmetellä, että miksi tällä planeetalla on lähes kaikki asiat aivan hujan hajan ja valtaan ovat ylentäneet vallanhimoiset psykopaatit, joilta puuttuu täysin empatia sekä moraalin kompassista on neula katkennut. 

Vielä kun mennään muutama sata vuotta eteenpäin tässä aikalinjassa, niin uskoisin että lopulta joku uskaltaisi laatia sellaisen kansalaisadressin edes Suomeen, ettei enää yhtään liskopäättäjiä julkisiin valtion virkoihin. Ei enää yhtään Anne Bernerin kaksoisolentoa yksityistämässä silloista lentävää joukkoliikennettä jne. 

Mutta asiahan on loppupeleissä äärimmäisen hankala toteuttaa, koska elämänkokeiluplaneetta joka on Luciferin kirouksen alla, on eräällä tavalla tämän satanistisen kirouksen alaisena edelleen ja se mahdollistaa myös pahuuden ilmentymän (dualismi hyvä ja paha) jne.

Sielunsa Luciferille myynyt Illuminatin satanistien eliitti uskoo, että he saavuttavat tämän valaistumisen myymällä sielunsa pahuudelle. Mutta he ovat olleet tässä jo useita tuhansia vuosia väärässä, koska he ovat uskoneet että vain tämä heidän palvomansa raha ja valta tuo heille sen lopullisen valaistumisen ja onnen. 

Joten syystäkös sitten tälle kabbalistiselle Rothschild-suvulle on sitä mammonaa kertynyt jo aikojen saatossa niin paljon, että heidän muilta valtioilta vuosisatojen aikana ryöstämillä rahoilla sitten juonitellaan tämän meidän planeettamme geopoliittista tulevaisuutta, jossa nämä rikollisen syndikaatin elitistit haluaisivat ottaa täällä itselleen täyden totalitaristisen ylivallan. 

Tässä tavallaan nyt koko Tellus planeettamme olomuoto ja evoluutio odottaa aivan kuin sitä hetkeä jolloin täällä riittävän moni ihmisyksilö on riittävän vahva yhtenäisenä joukkona marssimaan näiden salaisten ylipappien eteen ja sanoo, että NYT RIITTÄÄ.

Mikäli tuo ihmisryhmä on riittävän suuri, niin se riittää lopulta tuon roskasakin antautumiseen. Koska eivät he ole loppupeleissä kuin vain äärimmäisen rikkaita henkilöitä, jotka ovat muuranneet itsensä lukuisiin useiden metrien muureilla suojattuihin linnoihinsa sisälle.

Siinä vaiheessa kun he paljastuvat, niin tuo heidän moraalinen tuhonsa on jo niin suuri, etteivät he löydä turvaa edes sieltä Uudesta-Seelannista, jonne he ovat suunnitelleet jo viimeiset pakopaikkansa.