http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Amerikkalainen nainen kertoo olleensa 14 vuotiaana lapsiprostituoituna Meryl StreepilleJos ette tätä vielä tiennyt, että Hollywood näyttelijä Meryl Streep on osa kansainvälistä pedofiiliverkostoa.Amerikkalainen FOX-kanava uutisoi vuosi sitten näyttävästi kuinka Streep kritisoi julkisesti vastavalittua USA:n presidentti Donald Trumppia, mutta aploodeerasi pedofiili Roman Polanskille. Tästä myös Infowarsin Alex Jones uutisoi ja sanoi tuolloin suoraan sen kuinka Streep on osa kansainvälistä pedofiiliverkostoa. 


Meryl Streep käytti seksuaalisesti hyväksi 14 vuotiasta tyttöä yksityisissä juhlissa

Eräs nainen kertoo, että hän joutui 14 vuotiaana seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi Meryl Streepin ja muiden juhliin osallistuneiden toimesta Hollywoodissa järjestetyissä yksityisjuhlissa.  


Tämä näyttelijä Tom Hanksin seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi 13 vuotiaana joutunut nainen Sarah Ashcraft kertoo, että häntä hyväksikäytti myös monet muut tahot ja henkilöt jotka eivät tästä syystä haasta häntä oikeuteen koska hän puhuu totta.

Yksi näistä tahoista on Fragomen niminen New Yorkilainen lakiasiaintoimisto sekä Michiganin demokraattinen puolue. Michiganilainen demokraattisen puolueen poliitikko John Conyers, Jonathan Freeman  (Disneyn ääninäyttelijä), Michiganissa sijaitseva yksityinen koulu The Roeper School, Hillary Clinton, Tom Hanks.


Tässä ovat lasten hyväksikäyttäjät yhteiskuvassa (Tom Hanks, Meryl Streep ja Steven Spielberg).

Eräs bloggaaja väittää tuntevansa erään australialaisen miehen (Dean Henry), joka toimi 14 vuotiaana lapsiprostituoituna näiden Hollywood pedofiilien juhlissa ja tuotiin Hollywoodiin vain tätä tarkoitusta varten australiasta asti kuten hänetkin aikanaan.