http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 17. heinäkuuta 2018

Putin Helsingissä eilen tiedotusvälineille: Hillary sai 400 miljoonaa dollaria kampanjaansa CIA:ltaEilen Helsingissä järjestetyssä USA:n presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin pitämän lehdistötilaisuuden aikana Putin kertoi hyvin polttavankuumasta asiasta. Hän kertoi, että Hillary Clinton sai 400 miljoonaa dollaria kampanjaansa laittomasti CIA:lta laittomin keinoin ja varojen siirron mahdollisti Venäjältä ulkomaille paennut oligarkki/liikemies Bill Browder.

Mutta valemediassa alkoi tämän väitteen oikominen ja nyt Kreml kuulemma veti tästä 400 000 000 dollarista kolme nollaa pois, kun Venäjän syyttäjänviraston virkamies oli korjannut lukemaa. Mutta Browder taas julistaa Twitterissä, että oikea luku on nolla dollaria.Hillary Clinton on aivan varmasti käärmeissään tästä, että nyt hänen CIA:lta saamansa 400 miljoonan dollarin lahjukset paljastuivat ja vielä Venäjä taustaisen oligarkin avustuksella.

Tuo summahan melkein kattaa koko Clinton Foundationin julkiset varat (455,7 miljoonaa USD).

Kun nämä rikkaat valtaelitistit luulivat, että he pystyivät aikaansaamaan Hillaryn valinnan USA:n presidentiksi tuolla likaisella CIA:n rahalla. 

Mutta he eivät tietäneet sitä, että kuinka Trumpilla oli paljon hyvin poliittisesti vaikutusvaltaisia ja varakkaita tukijoita. Vaikka hän rahoitti myös itse presidentinvaalikampanjansa.

Toistaiseksi kaikki poliisitutkinnan tulos joka on koskenut Clinton Foundation säätiötä ei ole johtanut yhteenkään syytteeseen, koska Hillary Clintonilla on sen verran valtaa, että hän voi helposti lahjoa poliisiviranomaisia tuolla vuosikausia saamallaan likaisella CIA:n rahalla. 

Samalla likaisella rahalla hän on myös tilannut lukuisia murhia mm. jotka ovat kohdistuneet lukuisiin entisiin Clinton Foundationin työntekijöihin sekä myös julkisuudenhenkilöihin.

Lähteet: Verkkouutiset

ZeroHedge