http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 20. heinäkuuta 2018

Brittiläiset teinipojat saivat tuomion kouluampumisen suunnittelusta


Kaksi 15-vuotiasta brittiläistä teinipoikaa on saanut 10 ja 12 vuoden vankeusrangaistuksen Yorkshiressa.

Syyttäjän mukaan pojista vanhempi oli mm. ihaillut Columbinen lukiossa vuonna 1999 tapahtunutta koulusurmaa sekä sen tekijöitä, jotka olivat Eric Harris ja Dylan Kleobold.

Pojan päiväkirjassa oli lukenut, kuinka hän aikoo toteuttaa yhden Britannian historian pahimmista hirmuteoista. 

Hän oli kuvaillut oman elämänsä olevan surkeaa ja täynnä kärsimystä. Mutta hän kertoi ihailevansa myös Charles Mansonia.

Pojat olivat suunnitelleet tekoa jo yli vuoden ja suunnitelma alkoi edetä viime kesänä, kun vanhempi pojista tapasi tyttöystävänsä ja keksi voivansa varastaa tämän isän lailliset aseet.

Lopulta tytön vanhemmat kielsivät heitä tapaamasta toisiaan ja tästä suuttuneena poika meni tytön talolle pukeutuneena Eric Harrisin näköiseksi, joka oli toinen Columbinen koulusurmaajista ja kaiversi nimensä silloisen tyttöystävänsä selkään, mistä hänet tuomittin.

Suunnitelma paljastui viime syksynä

Koulusurma paljastui viime syyskuussa, kun nuorempi pojista tunnusti suunnitelman samaa koulua käyvälle tytölle Snapchatissa. Tyttö kysyi, että vitsailetko. Tähän poika vastasi, että en.


Tämän jälkeen poika kertoi suunnitelmat ensin koulun rehtorille ja sitten poliisille.

Kuukausi myöhemmin poliisi takavarikoi toisen pojan päiväkirjan, josta löytyi todisteaineistoa koulusurman suunnittelusta.

Nuorempi poika antautui poliisille tämän jälkeen ja väitti, että toinen poika olisi manipuloinut häntä.

Suomessa parikymppinen nainen sai muutaman vuosi sitten 3-vuoden tuomion koulusurman suunnittelusta

Muutama vuosi sitten suomalainen parikymppinen nainen sai tuomion koulusurman suunnittelusta. Kohteena olisi ollut Kokkolassa sijainnut koulu, jota hän aikanaan kävi nuorempana.

Hän kertoi poliisille myös, että hänellä oli suorastaan pakkomielle tutustua Columbinen, Kauhajoen ja Jokelan koulusurmiin sekä myös Helsingin yliopistolle suunnitellun joukkosurman suunnitteluun.Kuitenkin suurin pakkomielle tälle 21-vuotiaalle naiselle oli Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvinen, jonka haudalla hän myös kävi viiltelemässä itseään.

Lopulta tämä nainen sitten hankki ysimillisen pistoolin ja kävi harjoittelemassa ampumista helsinkiläisellä ampumaradalla ja vieraili Jokelan koulusurmaajan haudalla 20 kertaa.

Mutta koulusurmasuunnitelma paljastui kuitenkin viranomaisille, kun nainen kertoi suunnitelmasta erääle 42-vuotiaalle eläkeläismiehelle, joka vuoti naisen suunnitelman poliisille.

Yhden todistajan mukaan tämä 21-vuotias nainen halusi olla ensimmäinen koulusurman tehnyt nainen.

Vaikka syyttäjä vaati naiselle 3 vuoden ja 6 kk vankeustuomiota, niin lopulta oikeus totesi naisen syyntakeettomaksi mielentilatuskimuksen jälkeen ja määräsi hänet Kellolosken mielisairaalaan pakkohoitoon.Mikä saa nämä tietyt ihmiset triggeroitumaan Columbinen koulusurmista ? 

Maailmalla tapahtuvia koulusurmia on Columbinen verilöylyn ja joukkosurmien jälkeen yhdistänyt se, että miltei kaikki sen jälkeen iskeneet koulusurmaajat ovat miltei kaikki ihailleet Columbinen koulusurmaajia Eric Harrista ja Dylan Kleoboldia.

Nämä Columbinen koulusurmien jälkeen iskeneet koulusurmaajat eivät vaan tiedä, että myös Eric Harris sekä Dylan Kleobold olivat kumpikin USA:n hallinnon tiedustelupalvelu CIA:n MK ULTRA:n uhreja ja heidät oli otettu mukaan ohjelmaan, jolloin lopuksi heistä tehtiin joukkosurmaajia.Tavallisen ihmisen korvaan tällainen tietenkin saattaa kuullostaa aivan hullun puheilta, mutta CIA:lla on todellakin pyörinyt MK ULTRA mielenhajoittamisprojekti jo sen alkamisesta lähtien, joka sai alkunsa vuonna 1953 CIA:n aloittamana ja he aloittivat silloin laajat kokeilut ihmismielen hypnoosilla sekä muulla traumapohjaisen personallisuuden hajoittamisellta mm. LSD:llä.

Lopulta kun MK ULTRA -hanke edistyi siihen pisteeseen, että USA:n armeija sai aivan omat tilat mm. salamurhaajien kouluttamiseen, niin he alkoivat ihan rektytoimaan salamurhaajiksi sopivia ihmisiä kolmen vuoden erikoiskoulutukseen.Vuonna 2013 sain tilaisuuden haastatella entistä CIA:n kouluttamaa salamurhaajaa, jonka mieli rikottiin tämän 3 vuotisen koulutuksen aikana. Hän kirjoitti lopulta kirjan kokemuksistaan USA:n hallinnon tappajana ja muisti listineensä peräti 186 ihmistä hengiltä ja kaikki murha-operaatiot tapahtui rikotun kaksoisminän (ns. Mantsurian kandidaattiohjelmointi) alaisuudessa ja näiden jokaisen murhan toimeksiannot tulivat aina CIA:lta. Mutta Whitewolf ei kuitenkaan tuolloin tiennyt, että missä hän oikein kävi reissuilla. 

Koska hänet aktivoitiin aina puhelinsoitolla, jossa luurin päässä hänelle aktivoitiin koodisana, joka aktivoi hänen rikotun minänsä persoonan, jonka varaan tuo murhaaja persoona oli aktivoitu. Sitten tuli postilokeroon lentoliput ja mies kävi muutaman viikon tai vuorokauden reissulla jossain päin amerikkaa ja tuli takaisin kotiin ja jatkoi entistä elämäänsä jatkaen päivätöitään kuten muutkin ihmiset, kunnes sitten lopulta hänen rikottu minänsä ja muistinsa alkoi palailemaan ja lopulta palasi takaisin ja hän muisti myös tuon kolmevuotisen erikoiskoulutuksen ja nuo kaikki 186 murhaa, jotka hän suoritti CIA:n toimeksiannoista kaikkina noina vuosina. 

Nämä maailmalla operoivat koulusurmaajat eivät taas ole saaneet mitään kolmen vuoden erikoiskoulutusta, vaan heillä vaan löytyy jo lapsuudessa rikottu mieli, joka on CIA:n helppo ohjelmoida.

Tämä Whitewolf von Atzingen sai vuonna 1988 kolmevuotisen erikoiskoulutuksen, joka sisälsi pääasiassa lähitaistelukoulutusta, eli hänet opetettiin tappamaan paljain käsin. Tuona aikana hänen mielensä lopulta rikottiin tuossa koulutuksessa ja se tapahtui sillä tavalla, että kouluttajat vaativat koulutettavia lopulta tappamaan pikkutytön paljain käsin. 

Mutta lopulta kun Whitewolf ei tähän kuitenkaan itse kyennyt, joten kouluttajat joutuivat sitten murhaamaan tämän pikkutytön hänen silmiensä alla ja tällä sitten CIA sitten sai rikottua Whitewolfin mielen ja loi tällä hänelle ns. Mantsurian kandidaatti kaltaisen ohjelmoinnin, joka saatiin myöhemmin aktivoitua pelkällä puhelinsoitolla ja koodisanalla. Yllättäen tästä on sitten myös Hollywoodista tehty elokuvia, jotta CIA voisi saada muut uskomaan että tämä on pelkkää näytelmää ja agenttijännäri kirjallisuutta.Mutta nämä koulusurmaajat taas pystytään nykyisellä CIA:n teknologialla aktivoimaan jo pelkillä ELF-taajuuksilla, joka on huippusalainen mielenohjelmoimiskeino suurvalloille ja heidän tiedustelupalveluilleen, jonka aktivointi saadaan aikaan valemastoista, jotka näyttävät telemastoilta, mutta ovatkin ELF-aaltoihin erikoistuneita mastoja.

Nämä ELF-taajuudet ovat sellaisia taajuuksia, että niitä voidaan heijastaa näiden potentiaalisten koulusurmaajien tajuntaan ja he kuulevat sen kautta myös puhetta. 

USA:n armeija on tätä samaa God-weapon teknologiaksi kutsuttua teknologiaa hyödyntänyt myös lähi-idässä, jossa USA:n armeijan joukot ovat joskus saaneet mm. uskonnollisia ISIS-taistelijoita antautumaan, kun nämä ISIS-taistelijat ovat luulleet että Allah käskeekin heitä antautumaan. Siihen ei tarvita kuin vain arabiankielen taitoinen puhuja USA:n armeijalle. 

Mutta taas nämä kouluampujat aktivoidaan samoilla keinoilla, jossa ääni puhuu heille että heidän täytyy toteuttaa tämä koulusurma. Jopa tämä Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvinen kuuli päässään puhetta, joka kehoitti häntä toteuttamaan lukiossaan koulusurman ja hän luuli tätä vielä, että jumala puhui hänelle. Tiedän tämän nimettömän lähteen kautta, koska eräs tuttuni oli Auvisen nettituttava ja tunsi hänet sitä kautta. Kun Auvinen oli hänelle kertonut kuulevansa ääniä jumalalta.

Vaikka Auvinen toteutti jo Jokelan koulusurman ja poliisin tutkinta on jo tehty, niin Suomen poliisin pitäisi pystyä tutkimaan nämä tapaukset niin läpikotaisin, että siellä selviää tämä CIA:n Suomessa harjoittama ELF-mielenhallinta potentiaalisten koulusurmaajien aktivoinnissa. Myös samalla teknologialla he voivat aktivoida muitakin murhia sekä väkivallantekoja, jos vain kohdehenkilö triggeroituu näistä ELF-aalloista.Tiedän vielä senkin, että silloin kun tapahtui tämä Hyvinkään joukkosurma keväällä 2012, niin ennen tuota joukkosurmaaja Eero Hiltunen huusi baarissa, että jos hänellä olisi ase niin hän ampuisi kaikki. 

Kuulin tuolloin eräällä nettifoorumilla, että eräässä Helsinkiläisessä baarissa oli joku mieshenkilö huutanut miltei saman lauseen juuri miltei tuolla samalla hetkellä ja tämä ei ollut suinkaan sattumaa, vaan tuossa kohdistettiin jo tämä CIA:n lähettämä ELF-signaali, jolla aktivoitiin joukkosurmaaja ja lopulta Hyvinkääläinen Eero Hiltunen triggeroitui tuosta signaalista ja hänellä oli vielä mahdollista tehdä tuo veriteko, koska hänen isällään oli lailliset metsästysaseet lukkojen takana, jonne Hiltusella oli pääsy luvatta.

CIA:n johtajat luulevat edelleen, etteivät he joudu koskaan vastuuseen God-weapon teknologiastaan

Vaikka tämä CIA:n God-weapon teknologia on edelleen huippusalainen ja sitä yritetään varjella USA:n armeijan tiedustelupalvelun kaikilla korkeilla turvaluokituksilla, niin totuus on jo se, että tämä God-weapon teknologia on jo paljastumassa suuremmalle yleisölle ja jossain vaiheessa lännen valemedia joutuu puhaltamaan pelin poikki ja tästä syntyy MK ULTRA:n kaltainen julkinen skandaali, joka MK ULTRA:sta mm. syntyi 70-luvulla.

Tämä johtaa sitten siihen, että CIA:n silloiset johtajat kiistävät, etteivät he ole olleet vastuussa tämän God-weapon (Voice of God) aseteknologian aiheuttamista hirmuteoista. Vaikka CIA on ollut miltei kaikista näistä maailmalla tapahtuneista hirmuteoista ja koulusurmista vastuussa, koska surmaajat aktivoitiin tällä heidän luomallaan God-weapon teknologialla.

Tiettävästi tämän Voice of God aseteknologian on monopolisoinut maailman suurin amerikkalainen asevalmistaja Lockheed Martin.

Siinä vaiheessa kun tämä teknologia paljastuu julkisuuteen, niin samalla myös kyseenalaistetaan tämä, että olivatko nämä joukkosurmaajat sittenkään mielisairaita, jos he kuulivat ääniä jotka kehoittivat surmatekoihin, jos nämä äänet tulivatkin heidän päänsä ulkopuolelta. 

Tämähän oli samalla CIA:lle mitä nerokkain keino saada myös lukuisia toisinajattelijoita kevyempien operaatioiden kohteeksi, jossa heidänkin päähän saatettiin syöttää erilaisia viestejä ja saada heidät leimattua näin hulluiksi, kunhan vain ensin targetti (kohdehenkilö) kertoo näistä äänistä viranomaisille, jotka sitten ohjaavat targetit lähimpään psykiatriseen päivystykseen arvioitavaksi.

CIA käyttää tästä ryhmästä nimitystä Targetted Individuals ja heitä on huhujen mukaan maailmassa jo yli 30 miljoonaa kpl. 

He ovat ihmisiä, jotka ovat päätyneet amerikan tiedutelupalvelun ahdisteluoperaatioiden kohteeksi, koska tietävät liikaa, tai ovat liian älykkäitä jne. Syitä voi tuohon olla hyvin monia, mutta missään tapauksessa tämä targetted individuals kohteiden ahdistelu ja seuranta ei ole mitään mielikuvitusta. 


Lähde: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807202201087829/

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001951720.html

https://mvlehti.net/2017/04/03/koulusurmaa-valmistellut-karma-hietanen-jatettiin-tuomitsematta-maarattiin-pakkohoitoon/

http://www.orgoneblasters.com/elf-god.htm

https://fi.wikipedia.org/wiki/Projekti_MK-Ultra

https://www.theguardian.com/uk-news/2018/may/03/yorkshire-teenagers-planned-columbine-style-attack-court-told

https://www.laki24.fi/aihe/targeted-individual-electronic-harassment-mielenhallinta-termeja-monia/