http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 2. elokuuta 2018

Jyväskylän yliopiston professori lynkattiin, kun hän kommentoi olevan käynnissä kampanjan pedofilian laillistamiseksi


Jyväskylän yliopiston professori Tapio Puolimatka kommentoi muutama päivä sitten Twitterissä kuinka on käynnissä kampanja pedofilian laillistamiseksi.

Tästä kuitenkin alkoi se, että hänen työantajansa Jyväskylän yliopisto aloitti julkisen lynkkauskampanjan professori puolimatkan kommenteista, joista nyt Jyväskylän yliopisto sanoutuu irti.

Jyväskylän yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen ilmoitti mm. että Puolimakan kirjoitus oli homofoobinen.

Puolimatka oli kirjoittanut Twitterissä näin; "Kun pedofilia aletaan medioissa esittää synnynnäisenä ja muuntumattomana seksuaalisena suuntautumisena ja tähän yhdistetään aikamme seksologian käsitys lapsesta seksuaalista nautintoa etsivänä ja tarvitsevana olentona, jolla on seksuaalioikeuksia, luodaan perusta prosessille, joka voi vähitellen johtaa ensin pederastian ja sitten pedofilian hyväksymiseen ja laillistamiseen". 


Eli Jyväskylän yliopiston rehtori tarkoittaa, että Jyväskylän yliopisto kohtelee myös lapsiin sekaantuvia pedofiileja kunnioittavasti ja arvokkaasti.


 https://www.ksml.fi/kotimaa/Professori-Tapio-Puolimatka-vastaa-syytöksiin-En-ole-homofobinen-tekstini-on-ymmärretty-väärin/1235937

https://beta.oikeamedia.com/o1-75907