http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 19. elokuuta 2018

Bill Clintonin raiskaustapausta tutkinut naistoimittaja löydettiin kuolleena hotellista


Viime maanantaina Washington DC:stä hotellihuoneestaan kuolleena löydetty tutkiva journalisti Jenny Moore oli tutkinut Washingtonissa erästä USA:n ex-presidentti Bill Clintonin vanhaa raiskaustapausta, jossa hänen epäillään raiskanneen alaikäisen pojan.

Kyseisen raiskauksen uhri on nyt 26 vuotias, jonka Moore ehti tavata kahden kesken. 

Mies kertoi Moorelle kuinka hän joutui aikanaan alaikäisenä Bill Clintonin seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi Washingtonin poliittisen eliitin yksityisissä juhlissa.



Moore otti pian yhteyttä 6-9. heinäkuuta Homeland Securityn osastoon ja kertoi FBI:lle tästä tapauksesta.

Nyt kuitenkin FBI:n viranomaiset kertovat, ettei mitään tutkimusta olla aloitettu tähän liittyen. ja yksikään Homeland Securityn työntekijä ei ollut halukas kommentoimaan siitä mitään julkisuuteen.

Eli juttu on siis jo lakaistu maton alle, kun kyseistä tapausta tutkiva toimittajakin on jo ehditty murhata tod. myrkyttämällä.

No ainakin Clintonien ruumiskasa sai taas yhden uhrin lisää ja kasa sen kuin kasvaa entisestään.



Valemedia vaikenee koko tapauksesta toistaiseksi

Valemedia vaikenee koko tapauksesta vielä toistaiseksi, tai mistä sitä tietää ettei tästä tapauksesta kuulla missään valemedian uutislähteessä, koska sehän vie jo yksinään niin lähelle Washington DC:n pedofiiliskandaalia.



USA:n demokraattisen puolueen sisällä vaikuttavan pedofiiliverkoston sisällä on kuohunut jo koko viimeisen vuoden ajan ja suurinta painetta osakseen on saanut John Podesta, jonka pedofiliatausta on tullut jo maailmalla tutuksi. 

Mutta koska Podestalla on CIA:n deplomaattinen syytesuoja, niin siksi häntä ei tahdota saada millään ilveellä USA:n oikeuden eteen syytettynä näistä lukuisista lasten raiskauksista, joihin hän on syyllistynyt ja näistä löytyy on myös todistusaineistoa.    


Lähde: https://truepundit.com/investigative-journalist-found-dead-in-d-c-hotel-room-weeks-after-reporting-bill-clinton-to-fbi-dhs-for-allegedly-raping-boy/

https://twitter.com/GeorgWebb/status/1029463489948123143

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=142934597

https://truthfeednews.com/investigative-journalist-found-dead-after-reporting-alleged-bill-clinton-rape-case-to-dhs-fbi/
html

https://threadreaderapp.com/thread/1029207790294851585.html

https://archive.org/details/WorldCorpPodesta