http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 5. elokuuta 2018

Monsanton roundup myrkky tekee pahaa jälkeä suolistoon


Tässä on kuva siitä minkälaista jälkeä maailman suurin kemikaalijätti Monsanton Roundup tuholaisentorjunta-aine tekee ulkoisesti.

Kun tätä myrkkyä ruiskutetaan myös moniin vihanneksiin ja myöhemmin kun myös geenimanipuloidun viljan seassa ihmiset syövät tätä samaa myrkkyä, niin lopulta heidän suolistonsa alkaa näyttämään samalta kuin tuo ylläoleva kuva ja tämän Monsanto yrittää salata viimeiseen asti.

Jo vuosi sitten oikeudenkäyntiasiakirjat paljastivat, että kuinka Monsanto yritti epätoivoisesti saamaan pois tutkimuksen, joka osoitti että tämä kyseinen Roundup torjunta-aine aiheuttaa mm. syöpää.

Kyseinen professori G.E. Séralinin johtama tutkijaryhmä sai selville, että kuinka Roundup-pitoisuudet heikentävät rottien terveyttä pitkällä aikavälillä aiheuttaen mm. vakavia maksa- ja munuasvaurioita.


Lääkeyhtiö Bayer ostaa Monsanton

Viimeisen vuoden aikana Saksalainen lääkeyhtiö Bayer laittoi EU:n kilpailuviranomaiselle hakemuksen, jolla se haki lupaa ostaa yli 50 miljardin euron kaupalla Monsanton.

Tämähän olisi Bayerille varsinainen siunaus, kun se voisi sen jälkeen sairastuttaa koko maailman väestöä myrkyttämällä heidän terveytensä ensin geenimanipuloidulla ruoalla ja tämän jälkeen laskuttaa heidän lukuisista lääkkeistään (mm. suolistosairauslääkkeet, joita GMO-viljat mm. aiheuttavat pitkällä aikavälillä).Monsanto on ollut kaiken ajan todellisuudessa pelkkä maailman ruokateollisuuteen keskittynyt biologisten aseiden tuottaja. Joten ilmankos kyseessä onkin maailman suurin siementen tuottaja.

Vain idiootit luulevat, että tämä maailman suurin kemikaalituottaja olisi humaanitaarisella asialla ja saada mm. GMO-teknologialla pelastettua maailma nälänhädältä. Sillä vain tiedeuskovainen hölmö uskoo tällaisiin satuihin.

Lähteet: http://www.magneettimedia.com/monsanto-yrittaa-vaientaa-seralinin-tutkimuksen/

https://www.magneettimedia.com/monsanton-gm-maissi-ja-lannoite-aiheuttavat-kasvaimia-sisaelinten-vaurioita-ja-ennenaikaisia-kuolemia/

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.226276