http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 13. elokuuta 2018

Kim Dotcom: Dumpatkaa arvottomat dollarit ajoissa







It-miljonääri Kim Dotcom varoittaa nyt ihmisiä Twitterissä aivan oven takana olevasta amerikandollarin romahduksesta ja kehoittaa ihmisiä vaihtamaan kohta arvottomat dollarinsa mm. kultaan sekä kryprovaluuttoihin, koska vanhat rahajärjestelmät romahtavat ennen pitkää.

Twitter päivityksensä hän päättää vielä sanoihin "Suuri romahdus on tulossa 100 prosenttisesti".

Olisi kyllä hyvin mielenkiintoista tietää, että onko Dotcomilla mitään finanssialan sisäpiiritietoja hallussaan. Koska eivät kaikki finanssialalla vaikuttavat tyypit ole näitä Illuminatin megaeliitin rikollisia.



Kun siinä missä nämä Illuminatin pankkiirit ovat niitä itsekkäitä roistoja joita ei kiinnosta kuin vain oma etu. Niin taas tämä Dotcom on siinä erikoinen miljonääri, että hän haluaa luoda hyvää mm. asiakkailleen ja tarjota näitä it-palveluita myös ilmaiseksi, jollainen käytäntö ei tulisi kuuloonkaan millään Illuminaatien bisneslogiikalla.

Dotcom kertoi nyt kuinka USA:n talousluvut vetelevät kuin viimeisessä löysässä hirressä kun jokaisella veronmaksajalla siellä on n. 938 000 dollarin laskut per veronmaksaja yli kasvaneesta valtionvelasta. Joten "jokainen joka ajattelee, että tämä olisi paikattavissa talouskasvulla ja uusien rahojen printtaamisella on idiootti" totesi Dotcom ja siinä hän on aivan oikeassa.

USA:n hallinto kun on koko tämän ajan toiminut pelkästään tämän rikollisen Deep State hallinnon käsikassarana, jolle USA:n veronmaksajat todellisuudessa toimivat teollisina orjina luoden voittoa mm. huumausainemarkkinoiden, aseviennin sekä muun rikollisen eliitin bisneksiä tukemalla.   

Suomessa verokertymä kasvoi viime vuonna 3,2 prosenttia 94,9 miljardiin euroon ja kas kummaa kansa köyhtyy ja eliitti rikastuu entisestään, koska nämä kansainvälisen talousrikollisen pankkirikollishaaran rikolliset ryöstävät miljardeja Suomesta vuosittain pois pääomaa. 

Mutta teeppä vaikka huviksesi rikosilmoitus KRP:lle, jossa pyydät heitä tutkimaan Euroopan Keskuspankin useiden miljardien eurojen vuosittaisia rikoshyötyjä Suomesta pumpattujen rahavirtojen osalta, niin KRP ei voi niitä edes tutkia.

Euro ja dollari on todellisuudessa pelkkää paskapaperia, jonka nimellisarvo lyödään pörssitauluille päivittäin vain tämän orjatyöväestön silloisen määrän kustannuksella. Sillä tämä järjestelmä kuitenkin tarvitsee näitä työn orjia, jotka mahdollistavat tämän mädäntyneen järjestelmän pysyvän kasassa.

Mutta USA:n valtionhallinnon talous roikkuu tällä hetkellä erittäin ohuilla lankuilla ja puhtaasti löysässä hirressä jo, joka tarkoittaa sitä että totaalinen dollarin maailmanlaajuinen talousromahdus voi hyvinkin olla aivan ovella josta Dotcom äsken Twitter-seinällään ihmisiä varoitti.

Tämä tilanne on sen perusteella vakava, että jos se vakavempi maailmanlaajuinen talousromahdus tulee niin lopulta sitä rahaa ei voi syödä nälkäänsä. Paperisetelit muutenkin aiheuttaisivat suuremmin ahmittuna mm. suolitukoksen.

Mutta näillä Illuminatin pankkirikollisilla on taas tuota kultaa jo hallussaan sellainen määrä, että pelkästään Rothschild suvun kultaomistukset ovat huhujen mukaan yli 500 000 kuutiometriä, jota on kanssa piilotettu ympäri maailman, jotta tämä sama rikollisperhe voisi manipuloida sillä maailman kultamarkkinoiden hintoja.



Rothschild suvun on huhuttu viime vuosina myös hankkineen Bitcoineja, jotta he pystyisivät pitämään sen arvon sen verta suurena, ettei enää köyhät piensijoittajat motivoituisi siitä. Ilmankos kyyti on ollut kovaa Bitcoin kursseissa viimeisen vuoden aikana, joka nousi vuosi sitten joulukuussa aina n. 15 000 euroon asti laskien lopulta n. 5000-6000 euroon.


Lähteet: https://www.cryptoglobe.com/latest/2018/08/veteran-entrepreneur-kim-dotcom-buy-crypto-and-gold-your-usd-will-become-worthless/

 https://www.kauppalehti.fi/uutiset/valtion-verokertyma-kasvoi-viime-vuonna-3-2-prosenttia-94-9-miljardiin-euroon/Mfa5Jn7Y?ref=facebook:54b3