http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 10. elokuuta 2018

Youtube, Facebook, Apple ja Spotify sensuroivat Alex Jonesin sivuiltaanYoutube poisti Alex Jonesin virallisen Youtube-kanavan 6.8.2018. 

Kanavalla oli tuolloin kertynyt jo 2,4 miljoonaa tilaajaa ja sen videoita oli katsottu jo yli 1,5 miljardia kertaa.

Youtube perusteli sensuurin vetoamalla mm. vihapuheeseen. 

Tästä myös seurasi jatkoa, että Facebook poisti samana päivänä neljä Jonesin ohjelmien kanavaa sekä myös Apple ja Spotify poistivat Alex Jonesin podcastit sivuiltaan.

Mutta taas Facebook vetosi sensuurin syyksi Infowars-sivuston epämieluisan kielenkäytön muslimeja tai transihmisiä kohtaan. 
Alex Jones Shown sensuuri on massasensuurin vaihe numero 1

Tässä kun edelleen Alex Jonesilla on lukuisa määrä kannattajia, niin löytyy myös hänen vastustajiaan joihin on tehonnut CIA:n disinformaatiopropaganda siitä, että Jones olisi ollut kaiken tämän ajan CIA:lle työskennellyt agentti.Niitä jotka eivät näe nyt tätä digitaalisten kirjarovioiden uutta aaltoliikettä ovat sokeita, sillä lisää on vielä luvassa, koska tämä oli vasta alkua siihen mihin nämä valtaeliitin rikolliset aikovat päästä. 

Sillä he aikovat päästä totaaliseen sensuuriin internetissä ja estää keinolla millä hyvänsä kaikki salaliittoaiheiset kanavat sekä ohjelmat Youtubessa, Facebookissa, Spotifyssa, Applen palveluissa.

Tämä mielipuolinen massasensuuri on vain seurausta siitä miten suuressa paniikissa tämä pieni eliitti poiskuroi. 

He todellakin pelkäävät näitä Alex Jonesin kaltaisia informaatiosodankäynnin etulinjassa olevia julkisuudenhenkilöitä, joilla on niinkin suuri poliittisen vaikuttamisen verkosto, että heidän viestinsä menee aina eteenpäin yli kymmenille miljoonille ihmisille ympäri maailman. Tämä Eurooppalaisen populismin uusi nousu on saanut eliitin paniikkiin ja massasensuuri-kortti kertoo heidän hädästään.

Alex Jones ei tule kuitenkaan hyväksymään tätä Youtuben, Facebookin, Applen sekä Spotifyn massasensuuritempausta.

Kun tässä Alex Jones Shown hiljennysoperaatiossa CIA käytti hyväkseen myös käynnissä olevaa oikeudenkäyntiprosessia, jossa osat Sandy Hook kouluammuskelun omaiset haastoivat Jonesin oikeuteen siitä, että Alex Jones olisi halventanut heidän lastensa muistoa vetoamalla siihen, ettei Sandy Hookin kouluammuskelua tapahtunutkaan ja se olisi ollut lavastettu.

Tämä on juuri sitä Illuminaatin eliitin usein käyttämää 1.) Luodaan ongelma 2.) Synnytetään reaktio 3.) Luodaan ratkaisu tekniikkaa, jolla harhautetaan valtaväestöä hyväksymään nyt tämä brutaali totuuden vastainen internet sensuuri.

Samalla kun nyt Alex Jones bannattiin ja häneen kohdistetuista massasensuuri toimenpiteistä tiedotettiin maailmalla, niin se toimi jo samalla Jonesille ilmaisena useiden miljoonien dollarien arvoisena mainoskampanjana, jonka valemedia antoi hänelle ilmaiseksi koska nämä kyseiset totuuden vihaajat ovat niin typeriä, että vihapuhekampanja kiihkoissaan hyökkäävät poliittisten vihollistensa päälle niin julkisella voimalla ja vimmalla, että he saavat jo siinä takkiinsa kunnolla.

Lähitulevaisuudessa tullaan näkemään todella likainen ja julma taistelu vapaan internetin tulevaisuudesta, jossa nämä totaalista internet sensuuriaan ajavat limanuljaskat eivät suostu antamaan tuumaakaan periksi. Mutta mitä enemmän tähän taisteluun uskaltaa lähteä meitä yksittäisiä kansalaisia mukaan, niin jos vain syntyy riittävän suuri vastavoima, niin lopulta nämä CNN-sensorit saavat maistaa lopulta omaa lääkettään.

Lähteet: https://www.hs.fi/talous/art-2000005782114.html

 http://oikeamedia.com/o1-78014

https://www.breitbart.com/tech/2018/08/06/facebook-apple-purge-infowars-for-%20hate-speech/

https://www.breitbart.com/tech/2018/08/06/youtube-deletes-infowars-alex-jones-channel

https://fi.wikipedia.org/wiki/Alex_Jones

https://edition.cnn.com/2018/05/23/us/alex-jones-sandy-hook-suit/index.html