http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 14. elokuuta 2018

Deep State painoi jo internetin paniikkinappulaa


Teksti: Teemu Vehkala

Jos ette vielä ole tienneet sitä, että kuka oli tämän Alex Jones Shown totaalitaarisen internet-sensuurin takana, niin kyseessä on ollut CIA:n salainen operaatio kaikkien maailman suosituimpien salaliittoaiheisten internet-sivustojen totaalisesta sensuurista Googlessa, Youtubessa, Facebookissa sekä Applen ja Spotifyn podcast-palveluissa. 

Alex Jones kohdistui ensimmäiseen aaltoon, koska hänen kohderyhmänsä on maailman suurin. Hänen jo poistetulla Youtube-kanavallaan oli yli miljoona tilaajaa.

Nyt sillä aikaa kun nämä Alex Jonesin haukkujat sekä dissaajat riemuitsevat jopa siitä kun tämä heidän vuosikausien ykkös inhokkinsa on sensuroitu internetistä, niin seuraavaksi tulee tämän salaisen CIA-operaation toinen aalto ja seuraavat saitit jotka tullaan sensuroimaan Googlesta ovat tod. Rense.com jne.

Mutta CIA ei suinkaan aja näitä sensuurioperaatioita itsenäisesti, vaan heille on tehty niistä salainen toimeksianto ja Facebook ei ole tämän toimeksiannon takana, vaan Facebookille tehtiin myös salainen toimeksianto Alex Jonesin kaikkien ryhmien sekä kanavien poistamisesta.



Jotain kuitenkin tapahtui viimeisten viikkojen aikana, joka sai Deep Staten konnat paniikkiin ja painamaan totaalisen Kiinan kaltaisen internet-sensuurin ensimmäistä aaltoa, jonka ensimmäiseksi kohteeksi valikoitui Alex Jones Show.

Normaali ihminen joka on näistä asioista pihalla ei voi kuvitellakaan, että CIA:lla toimisi jokin salainen yksikkö, joka monitoroisi maailmanlaajuista populistista heräämistä, mutta sellainen on toiminut jo vuosia salassa. Aivan kuten myös NSA:lla tietyt salaiset osastot keräävät internetin käyttäjistä dataa ympäri maailman. 

Tästä kyseisestä salaisesta internet käyttäjien monitoroinnista tehtiin joitain kuukausia sitten analyysi, jonka tulokseksi nämä rikolliset tahot katsoivat nyt enää viimeiseksi keinokseen ajaa läpi tämä Eurooppalaisen internet-sensuurin ensimmäinen aalto.

Ei ollut lainkaan sattumaa, että samalla vielä CIA julkaisi Fritz Springmeierin Bloodlines of the Illuminati teoksen internet-sivuillaan.

Mutta Illuminaatit eivät edelleenkään uskalla tulla julkisuuteen ja kertoa, että he ovat tämän kaiken massiivisen salaliittosivustoihin kohdistuvan verkkosensuurin takana, koska pelkäävät ihmismassojen joukkoheräämistä, joka nyt tapahtui jo.

Joten tämä heidän paniikkinappulan painaminen oli heiltä enää viimeinen epätoivoinen yritys yrittää tukahduttaa tietoisuuden evoluution kulku ja totuus internetistä. Mutta tällä google-sensuurilla he vain saavat vaikeutettua näiden uusien ihmisten heräämistä, jotka eivät ole vielä näistä asioista tietoisia ja etsivät tuloksia mm. hakukone Googlella.

Illuminatin eliitin viimeinen tavoite tässä koko pitkässä internet-sensuurissahan on niinkin julma, että lopulta useiden vuosikymmenien päästä kaikki tieto olisi enää kuin armeijan turvaluokitusten takana ja kielletty kaikilta tavallisilta kansalaisilta. Mutta tällaisen lopullisen NEW WORLD ORDER-hallinnon sensuurin toteutuminen olisi kuitenkin heiltä hyvin vaikea operaatio toteutettavaksi, koska sitä ennen heidän pitäisi pystyä tuhoamaan koko länsimaalainen sivistys. Mutta hyvät keinot heillä siihen jo on, kun tämä lähi-idästä ja Libyan salmen kautta Eurooppaan ajettu muslimien ja arabien invaasio ja Eurooppalaisen väestönvaihto-operaatio etenee kohti sen lopullista agendaa.

Mutta kaikki ne jotka uskaltavat kyseenalaistaa tämän muslimisaation monokulttuurisen kehityksen, on heitä varten keksitty rasisti pilkkasana, jota myös vihervasemmistot eteenkin käyttvät tuomitessaan näitä asioita paljastavia sekä kyseenalaistavia henkilöitä. 

Kun tällainen vihervasemmistolainen kulttuurimaxisti ei voisi minään päivänä mainita jonkun raiskaajan kansallisuutta, koska se jo olisi rasismia sanoa että hän oli vaikka Pakistanista tai Irakista. Joten tässä näette suoraan sen, että miten vaarallinen ja fasistinen aivopesu liittyy koko viherajatteluun.