http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 12. elokuuta 2020

Joko vielä tajusit, että turvavälit on määrä jättää pysyvästi voimaan tämän kuvitteellisen viruksen jälkeen

Teksti: Teemu Vehkala 

Et tainnut vielä tajuta, että nämä turvavälit on määrä jättää pysyvästi voimaan tämän kuvitteellisen placebo viruksen jälkeen.

Nämä kuvat ovat Thaimaasta, jossa lapsia ollaan alettu kouluttamaan kohti tuota UUTTA NORMAALIA, jossa ei enää saa olla sosiaalinen ja kaikki lähikontaktit kielletään osana UUTENA NORMAALINA.

Luokkahuoneet alkaa kohta täällä länsimaissakin muistuttaa siltä, että siellä olisi laitettu turkistarhapöllöjä omiin häkkeihin. Mutta tälläkään ei ole mitään tekemistä miltään virukselta suojautumiseen, vaan tämä on täysin Uuden Maailmanjärjestyksen UUSI NORMAALI.

Eliitti aikoo nyt tehdä tästä sen UUDEN NORMAALIN ja jättää turvavälisäännöt pysyvästi voimaan ja sitten ihmiset tajuavat, että heitä vedettiinkin nenästä kaikki nämä vuodet, kun he luulivat suojautuvansa jotain koronavirusta vastaan.

Aivan kuten myös nämä vihervassarit alkavat kymmenien vuosien päästä tajuamaan, että se ILMASTONMUUTOS huttu, josta he jeesustelivat vuosikymmeniä olikin pelkkä huijaus ja tämä HIILIDIOKSIIDISTA jeesustelu, silläkin heitä huijattiin hyväksymään tämä 7,1 miljardin ihmisen harvennus ja luulemaan, että se oli osa tätä Uuden Maailmanjärjestyksen tarkoitusta.

A Star Is Born (2018) what are you doing in the tub - YouTubeMadonna calls coronavirus is 'the great equalizer,' in bathtub ...

Mutta lähivuosina vieläkin julmempi puoli koittaa populaarimusiikki kulttuurille, koska nämä kaikki ulkoilmakonsertit tullaan kieltämään osana UUTTTA NORMAALIA. Joten sitten jäävät Lady Gagat ja Madonnat laulamaan omaan kylpyhuoneeisiinsa.

Bathroom Concert Series with Madonna! - YouTube

Vielähän se näitä viihdemaailman ikoneita niin naurattaa, mutta sitten kun se totuus tulee heidän silmilleen, että SHOW IS OVER ja lipunmaksajia ei ole, koska konserttien järjestäminen kiellettiin osana UUTTA NORMAALIA.

Top 10 Celebrities That are Supposedly in the Illuminati - YouTube

Elitistien oopperat kyllä tulevat pyörimään entiseen malliin... Ei koske tuota elitistien harrastusta. Mutta populaarimusiikkikulttuuri on jo nyt päätetty tuhota kaikilla keinoilla ja näille Illuminatin popikoneille koittaa kova pudotus takaisin maan pinnalle.

Oikeistolaisten fasistinen sanomalehti Helsingin-Sanomat julisti jo viime vuonna sivuillaan, kuinka "vapaata tahtoa ei ole". Vaikka tämä on täysi emävale.

Sinulla on vapaa tahto, jos kuuntelet sitä, niin silloin myös pystyt käyttämään sitä.

Mutta tämä mitä nämä elitistit eivät uskalla kertoa meille on se, että tämä kansallinen tulevaisuus on täällä Suomessakin kiinni meidän jokaisen yksilön vastuusta ja vapaudesta.

Me kun emme salli näiden sadististen psykopaattien tarjoamaa UUTTA NORMAALIA. Suomalaia ei aleta komentamaan mistään Vatikaanista, että nyt kaikki yksilönvapaudet pois ja maski päähän sekä turpa kiinni ja noudata turvavälejä. 

Heillä kun on vielä paljon hirveämpiä suunnitelmia mm. ydinperheiden tuhoamiseksi, koska lähivuosina he alkavat YK:n puolelta läpitunkemaan mitä hulluimpia asioita, kuten että miehen ja naisen täytyisi jo nyt alkaa pitämään maskia, jos he harrastavat sukupuoliyhteyttä. Tästä ei ole enää pitkä matka siihen, että sitten se koronavirus leviääkin jos mies ja nainen seurustelee, joten josko se mies nyt sitten lopettaisi kaiken yhteydenpidon naisiin ja naiset miehiin.

Sitten lapsen teko tehdään laittomaksi ja väestö saadaan myös tällä langattomalla teknologialla steriiliksi, joten lasten teko on tulevaisuudessa laitonta ja osa UUTTA NORMAALIA.

Myös kaikki läheisyys tultaisiin estämään osana UUTTA NORMAALIA ja vielä tällä hetkellä tätä huijausta viedään eteenpäin tällä KORONA psyop operaatiolla.

Joten kuvitteleppas, että minkälaisia kylmiä sadisteja näiden säädösten takana on... Heidän vanhemmat eivät ole ottaneet lapsiaan edes syliin, kun eihän psykopaatti sellaiseen kykene. Näiden DEEP STATE elitistien isät ja äidit ovat aina olleet jäämiehiä ja jääkuningattaria. Mutta tässä on se vaarallisin puoli, että nyt nämä sadistit aikovat YK:n kautta pakottaa koko maailman hyväksymään tämä psykopaattinen kiintymysmalli osana uutta normaalia, ettei lapset saa enää edes tarhassa tai koulussa osoittaa tuota läheisyyttä, koska muuten voi KORONA tarttua.

Mutta olisi jo ehkä aika nyt tajuta, että mikään KORONA ei ole tämän homman ja tyranniasekoilun ja joukkohysterian tarkoitus, vaan sen tarkoitus on saada aikaiseksi UUSI NORMAALI, joka on jo tie kohti UUTTA faististia ja tyranniaan sekä totalitarismiin tähtäävää UUTTA MAAILMANJÄRJESTYSTÄ. 

Tämä on se Vatikaanin ja Jesuiittojen sekä Euroopassa monissa pankkimaailman keskuksissa vaikuttavan Rothschild pankkirien yhteinen ja salainen hanke kaiken itsemääräämisoikeuden lakkauttamisesta ja poistamisesta. Sitten nämä sadistiset psykopaatit tarttuisivat tuon maailmanjärjestyksen liittovaltion puikkoihin, kun se ollaan lopulta saatu perustettua sinne Israeliin.

Tiedän mistä puhun, koska olen tutkinut näitä asioita jo yli 25 vuotta jo.