http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 8. elokuuta 2020

Helsingin yliopiston tutkijatohtori: "lokakuussa et saa mennä enää ulos kodistasi"

Kerrostalon kaikki 700 asukasta koronatestiin, poliisi valvoo ...

Iltalehti teki tänään nettisivuilleen jutun, jossa se haastatteli Helsingin yliopiston ekologian ja evoluutiobiologian tutkijatohtori Tuomas Aiveloa.


Itse lehtijuttu oli otsikoitu isolla 

Toisen aallon pelossa ihmisten oma käytös korostuu: Tutkija neuvoo arjen riskit – ”Lokakuussa tulee se vaikea vaihe”


Itsehän olen tiennyt jo ensimmäisen aallonkin kohdalla, että tämä homma on ennalta suunniteltu.

Aivelo kuitenkin teki tuossa lehtihaastattelussa virheen, kun hän kertoi siinä jo rivien välistä tämän, mitä on suunniteltu, kun hän sanoi näin:

Kun lokakuussa ei voi olla enää ulkona, siitä tulee se vaikea vaihe. Jos siinä vaiheessa tartuntoja olisi vähemmän, helpompaa sitä olisi hallita. On hyvä kysymys kuinka järkevästi ihmiset osaavat toimia.

Mistä hän sen voi jo nyt tietää, että lokakuussa ei voi olla enää ulkona ? 

Ei hän kuitenkaan mikään ennustaja ole.

Mutta koska hän on tutkijana tiettävästi nähnyt jo tämän korona shown toisen näytöksen sisällön, josta pidetään vasta New Yorkissa kakkosaallon harjoitus nyt syyskuussa.

Australian, Melbournessa ja Victoriassahan tämä kakkosaallon fasistinen ja tyrannian operaatiot alkoivat jo.

Eli nyt siis vielä ehdit varautua siihen, että Suomen armeija ja poliisi saattaa teljetä rappuja umpeen ja kieltää sinua liikkumasta enää ulkona lokakuussa. 

Joten varaa jo riittävän ajoissa sinne edes kuukaudeksi ruokaa ja juomaa, ettei tarvitse alkaa kiduttamaan itseään vielä enemmän, vaikka tämä koko operaatio menee jo puhtaasti kiduttamisen puolelle, josta nämä korona operaatiota johtavat sadistiset paskiaiset ovat todellisuudessa vastuussa. 

Mutta mikä parasta, niin karma kostaa näille sadisteille aivan sillä mitalla, kuinka paljon he onnistuvat tällä psykologisella terrorilla vahingoittamaan yhteiskuntaa.

He käyvät jo omaa loppuotteluaan, koska nämä eliitin Satanistit ovat hävinneet jo tämän pelin tuosta fasistisesta, totalitaristisesta sekä totaalitaarisesta Uudesta Maailmanjärjestyksestään.

Did President Trump Say Pedophiles Will Get the Death Penalty?


Kuten USA:n Presidentti Donald Trump on todennut näistä lasten kidnappaajista ja pedofiileistä, että heitä on jo liikaa ja heille täytyisi saada pikaiset oikeudenkäynnit ja kuolemantuomiot.


Käynnissä on ihmiskoe

Mutta on silti syytä muistaa, että käynnissä on ihmiskoe, jossa nyt katsotaan että kuinka lammas sinä olet.

Kuinka valmis olet luovuttamaan sinulle kuuluvat ihmisoikeutesi ja mitä enemmän uskot, että tässä on joku vaarallinen virus, jolta täytyy suojautua. 

Niin silloin jos alistut ja pelkäät näitä uutisia koronasta ja alat suojautumaan maskeilla sekä linnoittaudut kotiisi, niin silloin käytännössä olet yksi näistä pelkureista, jotka mahdollistavat näiden DEEP STATE elitistien voiton ja altistat maailmamme näiden satanistien psykopaattisiin käsiin.

Mutta jos tajuat, että tämä on vain pelkkä ihmiskoe, jossa meidän käyttäytymistämme mitataan, koska tämän koronaeristystalkoiden taustalla vaikuttaa monen maan sotilastiedustelupalvelut. Britanniassa sitä tekee MI5 ja MI6.

Israelissa Mossad.

Yhdysvalloissa CIA jne.

Korona kun on psykologisen sodankäynnin psyop, eli psykologisen terrorin operaatio, jonka poliittinen motiivi on saada vietyä seuraavaan vaiheensa tämä Illuminaatien ajama UUSI MAAILMANJÄRJESTYS.

Bill Gates steps down from Microsoft board to focus on ...

Sitä ennen nämä elitistit haluavat toteuttaa UUDEN NORMAALIN, joka toteutuisi vasta siinä vaiheessa, kun jokainen olisi suostunut ottamaan tuon RNA-rokotteen, jolla saataisiin sitten katkottua sielu yhteys ihmisestä, jolloin henkinen kehitys ei olisi enää mahdollista.

Tämän vuoksi Bill Gatesillakin on niin suuri pakkomielle saada jokainen ihminen tältä planeetalta rokotettua noilla RNA-rokotteilla.


Mitähän YK:N kidutuksen vastainen komitea sanoisi tähän koronavirus karanteeni kidutusoperaatioihin ? 

Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla, että mitähän tämä YK:ssa toimiva Kidutuksen vastainen komitea olisi mieltä näistä koronakaranteeni kidutusoperaatioista ? 

Sehän on melkein kuin uhri kysyisi pahoinpitelijältä, että mitä ihmisoikeusrikkomuksia hän on tehnyt. Kun YK on tässä korona showssa mukana Maailman terveysjärjestö WHO:n kanssa. 

WHO:sta ne nuotit jaetaan THL:lle ja luultavasti tämä Helsingin yliopiston tutkijatohtori Tuomas Aiveloa oli jo nähnyt tämän kakkosaallon kässärin ennalta. Sillä mitään virusaaltoa ei voi tuolla lailla ennustaa ennalta, tai no minä voin, koska minä olen selvännäkijä ja tarkkuus selvännäölle vaihtelee, mutta hyvin usein se on ollut aina oikeassa.

Tai voin minä nyt tässä tämän kertoa mitä näen...

Eli näen, että syyskuussa siinä toiseksi viimeisellä viikolla Suomen hallitus ilmoittaa, että "korona tartuntoja on nyt ollut niin paljon lisää, että joudumme taas määräämään ihmiset karanteeneihin. 

Eli koululaiset komennetaan takaisin etäopetukseen ja työpaikat sulkeutuvat. 

Sitten tulee taas valmiuslaki voimaan, jossa nuo ulkonaliikkumiskiellot ja sen pompottelu alkaa salaisesti ennaltasovitusti 1. lokakuuta 2020 ja hallitus uhkaa jollain useiden satojen eurojen sakolla, jos jäät kiinni luvattomasta ulkonaliikkumisesta.

Suomen armeijaa he sitten aikovat tiettävästi lokakuussa käyttää monien erityisesti kerrostalojen alueiden karanteenien valvonnassa. Eli armeija ja poliisit kiusaavat niiden asukkaita ja estävät ihmisiä poistumasta ulos edes pienimmallekin happihypylle. 

Poliisit valvovat eristettyä kerrostaloa Melborunessa

Siellä oli jo heinäkuun alussa Australian, Melbournessa poliisi käskyttänyt, että ihmiset eivät saa poistua kodeistaan ulos.

Olisi nyt vaan melkoinen uroteko, jos yksikään tohtori tai proffa uskaltaisi puhaltaa jo tämän pelleilyn julki, että kyseessä on täysin ihmisoikeuksien vastainen ihmiskoe, joka täyttää jo kaikki kansainvälisen kidutuksen tunnusmerkit.

Corona tarkoittaa kruunua Espanjan kielellä.

Se kertoo jo suoraan tämän, että kyseessä on psykologinen terrorioperaatio, jonka kohteena olet sinä ja oman itsesi kruunu, eli oman korkeimman itsesi kruunu.

Ihmisen päälaella sijaisee myös kruunuchakra, joka on portti kosmiseen energiaan.