http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 8. elokuuta 2020

Montako vuotta on matkaa Burkaan ?

Kuvan mahdollinen sisältö: 3 henkilöä, tekstissä sanotaan ...... 2020 2021 2022 2023 Like Comment Share 32

Tämä koronavirus feikkipandemia on saanut netissä jo paljon spekulaatiota siitä, että muutaman vuoden sisällä voisi eliitti ilmoittaa, että nyt siirrymmekin näistä maskeista Burkaan ja naisille tämä islamin mukainen päähine päähän.

He voisivat yrittää siinä vaikka sellaista jekkua, että "Burka suojaa koronalta". Kun tässähän liikkui jo sellaisia huhuja, että tätä koronavirus teatteria jatketaan jopa seuraavat 5 vuotta.

Euroopan ja EU:n islamisointi on yksi operaatio, joka on ollut viime vuodet käynnissä.

Kuulin tuossa viikkoja sitten, kuinka jossain Helsingin yliopistolla oppiaineistoksi jaettavassa feministiä käsittelevässä oppiaineistossa mainittiin, kuinka arabit ja islamilaiset ovat feministejä, vaikka jokainen joka järkeä käyttää tietää kyllä sen miten halpamaisesti noissa maissa naisia kohdellaan. 

Kun pelkästään Turkissa kuolee useita satoja naisia pelkästään miesten väkivallan uhrina vuosittain, joka on suora seuraus tuosta islamilaisesta väkivaltakulttuurista, jota saa näissä maissa harjoittaa miehet naisiaan kohtaan.

Islam on tämä jesuiittojen keino saada yrittää tuhota koko Eurooppa seuraavien vuosikymmenten aikana ja Vatikaani tätä operaatiota yhtenä tahona johtaa.

Vatikaani on ollut myös juonimassa näitä EU-maissa nähtyjä terrori-iskuja. Espanjasta maanpakoon lähtenyt ent. kuningas Juan Carlos sai sieltä Saudeilta sen rapiat 90 miljoonaa euroa rahaa. 

Että mistäköhän hyvästä ? Ettei vaan se ollut pieni veriraha siitä, kun nämä ISIS terroristit kävivät yliajamassa ihmisiä siellä Barcelonan kävelykadulla muutama vuosi sitten.


Is ISIS (ISIL) a CIA-Mossad Creation? Yes!

Nuokin terroristisolut toimivat Mossadin alaisuudessa.