http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 4. elokuuta 2020

Mossad ei saanut ydinsotaa käyntiin Beirutissa



Israelin tiedustelupalvelu MOSSAD pudotti eilen illalla Suomen aikaa Libanonin pääkaupunkiin Beiruttiin ydinpommin, joka tosin onnistuttiin siivoamaan toispaikkakuntalaisten toimesta niin puhtoisesti, ettei ihmisuhreja tullut lähellekään tuo yli 260 000 kpl, jonka taas normaali ydinpommi saa suoraan aikaan.



Joten Mossadille ja näille DEEP STATE:n roistoille jäi nyt kusi sukkaan, että mitä he keksivät selitykseksi, kun tuo sienipilvi kuitenkin näkyi useilla videoilla. Mutta niistä videoista näkyy myös se, kuinka tuon ydinpommin tuhovoima imetään pois  imurimaisesti.

Kun siihen tuli tämä planeettaamme suurtuholta vartijoivat "Valon Galaktisen Liiton" osasto sen neutralisoimaan. 

Nyt aivan varmasti muutamat Israelilaiset kenraalit raivoavat silmittömästi, ettei tätä III-maailmansodan lähtölaukausta saatu käyntiin ydinsotana, joten senpä vuoksi nämä elitistit joutuvat nyt jossain bunkkerissaan seuraavan 24 tunnin aikana miettimään Pentagonin ja CIA:n kanssa, että minkälainen sepitystarina tästä kerrotaan julkisuuteen.

Ilmeisesti tämän epäonnistuneen ja suutariksi jääneen ydinaseiskun oli tarkoitus olla alustavasti lahja Israelin ilmavoimilta Libanonille, jolla oltaisiin saatu tuon ydinpommin räjähtäessä yli 260 000 Libanonilaisen kuolema, jolla Israel halusi ärsyttää ympärysvaltionsa tiettävästi hyökkäämään Israeliin biologisin asein.

Tästähän ei ole kuin muutama päivä, jolloin Israel väitti Libanonin pääkaupungissa Beirutissa olevan Hizbollahin tukikohtia.

Tästä iskusta oli tiettävästi tarkoitus syyttää Israelia, joka nyt sitten olisi väittänyt iskeneensä Hizbollah sisseille kuuluvaan asetehtaaseen, jossa sitten oli myös ydinpommi sisällä, koska siitä tämä sienipilvi tuli.

Tämän iskun salainen toimeksianto tuli sieltä, josta tätä Illuminatia ollaan myös kaikki nämä vuodet johdettu ja ylimmät tahot tässä klaanissa ovat kuitenkin aina olleet Roomassa ja ne ovat näitä Roomalaisia Illuminati-verisukulinjoja edustavia eliittisukuja, joiden vaikutusvalta on suurempi kuin mitä edes Rothschildien suvulla. 

Avan kuten myös Italiassa Vatikaanissa on myös Musta Paavi. Niin tätä maailmanjärjestystä johdetaan Roomasta käsin jesuiittojen kautta. Mutta tässä salajuonessa on mukana koko ajan myös Vapaamuurarit, Vatikaani, Italian P2-loosi, Rooman Klubi, Trilateraalinen Komissio, Bohemian Grove, Bilderberg-kerho, Council on Foreign Relations (CFR), Pyöreä Pöytä jne. 

Lähteet: Iltalehti