http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 4. elokuuta 2020

Jenkkien armeijassa luennoidaan humanoideista

The case of Alien abduction of an American soldier who witnessed ...

Youtubesta löytyy video, jossa USA:n armeijan upseeri luennoi sotilaille humanoideista, joiden kanssa oli ollut tekemisissä.



Tämä Youtube videolla näkyvä ja esiintyvä upseeri väittää joutuneensa todistamaan kolmen eri humanoidirodun tekemää sieppausta. Hän vielä väittää joutuneensa heidän sieppauksen kohteeksi.

Yksi rotu oli tällainen tyypillinen harmaa. Toinen taas pitkä ja valkoinen ja kolmas taas reptiloidi (liskoa muistuttava rotu).

Tämä upseeri vielä jatkaa ja kertoo kuinka näiden eräiden olentojen planeetta on tupla tähtisysteemi (double star system) ja kuinka siellä on kaksi eri aurinkoa.

USA:n armeijassa näitä juttuja on jo 40-luvulta lähtien tutkittu ja niiden puolella on aivan oma koulutuksensa, mutta tuo Roswellin ufo-onnettomuus vuonna 1947 sai aikaan USA:n armeijan ja hallinnon sisällä niin suuren paniikin, että sen seurauksena USA:n hallinnossa piti perustaa ufo-salaisuun keskittynyt yläjaosto, joka sai nimen 

UFO Accounts Are Cohesive With the MJ-12 Documents | by The Last ...

Mutta edelleen valemediassa ufoista puhuminen täytyy edelleen esittää samassa narratiivissa, että niihin uskovia saa edelleen avoimesti pilkata.

Kuten allekirjoittanutkin sai kastenimen ufo-aktivisti Seura-lehdessä viime vuoden vaihteessa.

Kosmiset Parapäivät 2013 - Salaisuudet Avautuvat @ Pohjankartanon ...

Aikaisempina vuosina ufoista luennoinutta lääkäri ja kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kildeä mollattiin vuodesta toiseen Suomen lehdistössä ja ohjaaja Juhan af Grann sai myös olla koko kansan kusitolppa, kuten hän itse asian kuvaili.

Ja kaikki tämä kohtelu vain siksi, koska hän teki dokumenttielokuvia ufoista ja uskalsi puhua niistä omalla nimellään.

Ufoihin tai humanoideihin uskominen on silti edelleen sallittua, koska jo YK:n yleismaailmallinen julistus sallii sinulle uskonvapauden sekä sananvapauden.

Mutta mistä sitten tämä USA:n armeijan ja hallinnon kiivas ufo-salailu johtuu ? 

No se johtuu siitä, että koska tuolla jossain on niin monta humanoidirotua olemassa, että osa niistä on hyviä ja osa pahoja. Nämä ns. pahat rodut ovat mm. harmaisiin kuuluvia humanoidirotuja, jotka eivät ole vieläkään siirtyneet valon puolelle, koska valon puolen olennot kuuluvat jo Valon Gaktiseen Liittoon.

Valon Galaktinen Liitto on siis näiden olentojen muodostama yhteinen union, jossa jokainen olento on jo tehnyt sopimuksen valon joukkojen kanssa ja muodostavat tämän valon galaktisen liiton. Siellä ei siis enää ole joukossa yhtään sarvipäälle kumartajaa, eli satanistia.

Mutta taas nämä harmaisiin kuuluvat rodut, niin niitä on jo pelkästään täällä maan sisällä yli 147 eri rotua.

Kun tämä koko planeettamme on nyt laitettu jo ajat sitten karanteeniin siltä osin, ettei näitä negatiivisia rotuja pääse enää tunkeutumaan tänne Tellukselle ilman lupia. Joten se, että heitä on täällä jo niin paljon jumissa asettaa tälle hommalle suuren haasteen.

USA:n hallinto ja armeija on tehnyt salaista ufo-tutkimusta jo 40-luvulta saakka ja ufoihin liittyvät asiakirjat ovat usein tuon salaisen MJ-12 asiakirjoja, koska ne halutaan eräistä syistä salata.

Sillä koska nämä maailman vallassa roikkujat eivät halua, että totuus tulisi julki näistä ulkopaikkakuntalaisista olennoista, koska muuten taas nämä uskontojen dogmit alkaisivat murtumaan ja nämä uskonnoilla aivopestyt ihmiset heräisivät tästä vuosituhansia kestäneestä unesta ja alkaisivat helposti palvomaan näitä ulkopaikkakuntalaisia olentoja, jotka silloin tällöin lentelevät täällä aluksineen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QvsMmDphWk8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Phil Schneider oli entinen USA:n armeijan salaiselle osastolle työskennellyt insinööri, joka lähti lopulta noista hommista ja alkoi pitämään julkisia luentoja noista kokemuksistaan.

Hän väitti joutuneensa mm. aikanaan vuonna 1979 Dulcen tukikohdassa New Meksikossa maanalaisten humanoidien hyökkäyksen kohteeksi ja Schneider oli yksi noista muutamista hallituksen sotilaista, jotka selvisivät tuosta rytäkästä hengissä.

Mutta lopulta Phil Schneider joutui maksamaan noista ufo-paljastuksista omalla hengellään, kun hän löytyi vuonna 1996 kuristettuna imurin letkuun. Kun tiettävästi CIA tuli ja hiljensi miehen lopullisesti.


Mitä USA:n hallinto ja varjohallitus oikein pelkää näissä ufo-paljastuksissa

Lähes suurin asia jota USA:n korruptoitunut hallinto sekä tämä varjohallitus pelkää näissä ufo-paljastuksissa on se, että jos totuus näistä mm. Valon Galaktisesta Liitosta tulisi julki, niin silloin varsinkin nämä varjohallinnon pahoista aikeista tietävät ihmiset tietäisivät sen, että Galaktinen Liitto työskentelee tämän planeetan suojelijoina ja haluaisi myös lopettaa tämän jo vuosituhansia kestäneen ihmisten orjuuttamisen ja alistamisen.

Mutta eivät he voi tähän planeetan ihmisten orjuuttamiseen sekä riistämiseen puuttua kuin vain omalla tavallaan, koska tämä on edelleen vapaan tahdon planeetta ja tätä universaalia lakia myös Valon Galaktisen Liiton on noudatettava.

Mutta sen sijaan nämä harmaat negatiiviset rodut eivät vähät välitä edelleenkään mistään vapaasta tahdosta, koska he tykkäävät edelleen siepata ja kiduttaa öisin lukuisia ihmisiä sekä lapsia, joita mm. sieppaavat omiin tarpeisiinsa. 

Alien autopsy exhibit at UFO museum, Roswell - Stock Image - S920 ...

Archon (kuvassa) on yksi näitä negatiivisia rotuja, jotka ovat näitä kloonattuja rotuja, joista tod. tuo USA:n armeijan sotilaskin tuolla videolla puhuu, kun hän sanoo että he ovat kloonattuja.

Roswell expert claims to have found evidence of aliens | Daily Mercury

Monet Roswellin ufo-onnettomuuteen perehtyneet tutkijat epäilevät, että nämä harmaisiin kuuluneet olennot, joiden alus rysähti silloin 1947 sinne New Meksikoon tulivat tänne tulevaisuuden rinnakkaisesta aikaulottuvuudesta ja olisivat sitä tulevaisuuden tämän pallon asukkaita.

Kyllähän nuo melkoisen pelottavannäköisiä tuttavuuksia olisi, jos tulisi omalla kylällä vastaan.

Roswell UFO crash: what really happened 67 years ago? | News | The ...

Tästä Roswell ufo-onnettomuudesta kirjoitettiin sitten se yksi lehtiartikkeli, jossa tuo lentävä lautanen mainittiin, joka iskeytyi siellä New Meksikossa maahan.

What Really Happened at Roswell? - HISTORY

Sitten paikalle tuli USA:n armeija, joka aloitti massiivisen propaganda tiedote operaation, jossa tämä havainto vaihdettiinkin säähavaintopalloksi, joka oikein kannettiin tarkoituksella jonnekin huoneeseen, jonka kappaleita joku majuri Jesse A. Marcel tuossa kuvassa pitelee.

Former Air Force officer says more than one UFO crashed at Roswell

CIA agent says Roswell UFO evidence proves: ''It really happened!"

Vaikka se Roswelliin pudonnut lentävä lautanenkin saatiin valokuvattua.

Area 51: First UFO controversy in US was a secret military project ...

Kun jos nyt käytämme sitä kuuluisaa järkeä, niin ei tuollaista lentävää lautasta rakenneta mistään K-kauppojen PIRKKA foliosta.

Ketkä istuvat ufo-salailun kirstun päällä ? 

Vaikka tuo MJ-12 onkin USA:ssa se lähes ylin organisaatio, joka on keskittynyt yksinomaan ufo-salailuun, niin kuitenkin näitä organisaatioita johtaa pääosin jesuiitta lähtöiset tahot, jotka ovat suoraan Vatikaanin alaisia instansseja.

En nyt kuitenkaan usko, että mitkään humanoidirodut käyvät suutelemassa Paavin jalkoja, tai kumarra Paaville ylipäänsä. Mutta luonnollisesti nämä elitistit ovat kyllä varmasti yhteydessä joidenkin humanoidirotujen kanssa, mutta epäilisin kyllä että nämä psykopaatit eivät varmasti tykkää olla tekemisissä tämän Valon Galaktisen Liiton kanssa, koska DEEP STATE:n klaani pitää GL organisaatiota kuin suoraan kosmisen tason terroristeina, koska he myös uhkaavat tätä varjohallituksen ajamaa Uutta maailmanjärjestystä.

2 aliens and us army - Alien News

Joten silloin nämä elitistit ovat varmasti mielummin tekemisissä näiden negatiivisten rotujen kanssa, joilta myös mm. tämä nanoteknologia on saatu USA:n armeijankin sekä tiedustelupalvelun haltuun. Kun huhuthan kertovat, että sieltä Roswelliin pudonneen aluksen sisältä olisi löytynyt mm. kevlar kuidut, josta kehittyivät sitten myöhemmin nämä ns. luodinkestävät liivit.