http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 17. elokuuta 2020

Menolento 22.8.2020 Skopjeen ‎vain €39.99 - Ministeri Timo Harakka: Lennot Turusta-Skopjeen täytyy kieltää

Ministeri Harakka: Suomi sijoittaa raidehankkeisiin 1,3 miljardia ...

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka esittää nyt, että lennot Turun ja Skopjen välillä täytyy lakkauttaa.

Lehdissä on viime päivinä uutisoitu kuinka jopa 43 matkustajaa on kantanut mukanaan positiivista korona näytettä.

Mutta kun näitä koronatestejä on jo tutkinut, niin kun ne perustuvat täysin feikkidiagnooseihin, joilla ei ole mitään tekemistä minkään viruksen leviämisen kanssa.

Katsoin nyt, että millä hinnalla sinne Skopjeen pääsee lentämään Turusta, niin kyseessä on tämä Unkarilainen halpislentoyhtiö WizzAir.

Hungary's Wizz Air adds Kazan route, expands Marosvásárhely service

Olen muutaman kerran käyttänyt kyseistä lentoyhtiötä, ja minulla ei ole siitä mitään huonoa sanottavaa. 

Että kun tätä blogiakin lukee kuukaudessa jopa ne yli 500 000 lukijaa, niin voin tässä jopa mainosta WizzAiria ihan liikenne- ja viestintäministeri Harakankin kiusaksi.

Tämä WizzAirin kilpailijoiden kateus kumpuaa vain tuosta, että nämä kalliimmat lentoyhtiöt ja niiden johto suorastaan kiroaa sitä, että miten nämä WizzAirin kaltaiset lentoyhtiöt saavat halvoilla hinnoillaan heidän koneisiinsa köyhiä ihmisiä. 

Kun taas köyhät eivät halua maksaa ylihintoja lentolipuista ja ilmankos Finnairin kaltaiset kilpailijat jäävät näiden pienituloisten matkustajien osalta täysin näppejään nuolemaan. Finnir on lisäksi viime vuosina käyttänyt yhä useammin halpatyövoimaa.


WizzAir lentoyhtiön pääjohtaja on Unkarilainen liikemies 

József Váradi

.

Mutta kun Turusta Skopjeen pääsisi ensi lauantaina vain 39,99 euroa menolento, niin nämä kilpailevat lentoyhtiöt ja heidän rikas omistajakerho tulevat kateelliseksi jo noista halpahinnoista, joten WizzAir olisi sitten saatava jotenkin pois pilaamasta näitä Suomen kalliimpia lentoliikenne markkinoita. 

Niin siksi juuri Turun ja Skopjen välisten lentojen matkustajien nenään on haluttu viime aikoina työntää sitä koronatestipuikkoa, koska WizzAir täytyisi nyt saada pois Suomen markkinoilta uhkaamasta kalliimpia lehtoyhtiötä kuten Finnairia.

Joten on aika hullua, että liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakke esittää nyt vain ja ainoastaan Helsingin ja Turun välistä Skopjen lentoliikennettä lakkautettavaksi. Mutta taas Helsinki-Skopje väliset sikahintaiset lennot saavat jatkua, koska niillä ei ilmeisesti tämä korona leviä ollenkaan.

Siellä kun jos lentäisi vaihtoehtoisesti ensi lauantaina Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta Skopjeen, niin silloin täytyisi hypätä kahteen eri koneeseen. Baltic airin ja Wizzairin koneeseen ja hintalappu olisi jo 170 euroa meno.

Shock, Grief And Opportunity: The Emotional Roller Coaster Of ...


KORONA on merkillinen virus, että se tappaa vain pienyrityksiä

Tämä koronavirus on merkillinen virus, että se näyttää tappavan vain pieniä yrityksiä sekä yrittäjiä. Mutta taas suurkorporaatioilla on sitä vastaan täysi laumasuoja.

Silti edelleen tämän koronan kuolintilastot ovat samaa luokkaa kuin tavallisen kausi-influenssan ja jos yrittäjällä on flunssa, niin jos hän on yksityisyrittäjä, niin jos on liian paha lentsu, niin silloin firma on muutaman päivän kiinni. 

Mutta nyt tämä koronavirus feikkipandemia antoikin nyt täysin tyrannisen määräyksen laittaa ensimmäisen aallon aikana lähes moni pienyritys kiinni. Eli varo korona voi tarttua... korona voi olla yksithyisyrityksen sisällä, se voi tuhota pienen lentoyhtiön, kun matkustajilla voi olla korona. Mutta korona ei taas ilmeisesti tartu Finnairin koneissa, koska siellä on korkeammat hinnat kuin kilpailijallaan WizzAirilla.

Tämä korona kun on nyt pankkiirien ja suuryhtiöiden käytössä oleva vasara, jolla he hajoittavat jokaisen uhkaajikseen katsomansa pienyitykset, koska nämä koronatestit on tähän päivään asti väärennettyjä. Kuten tämä afrikkalainen presidentti siellä näytti, että koronapositiivinen tulos tuli myös Vuohesta ja papaija hedelmästä. Joten näin ollen kun tuo testi on noin suuri vitsi, niin olisikohan jo aika palata siihen vanhaan yhteiskuntaan jo.

Nanochips and Smart Dust – Dangerous New Face of Human ...

Mutta nämä globalistit haluavatkin tarjota sen sijaan Uutta Normaalia, että ensin sinä kävisit rokottamassa itsesi ja hankkisit tällaisen Bill Gatesin tarjoaman rokotepassin ja kävisit tyrkkämässä tuon piikin itseesi useita kertoja. Näin tuo sinun RNA polymeeri ja DNA:n solukalvo saadaan hajalle, jolloin sielu yhteytesi saadaan häivytettyä pois ja kun siinä RNA-rokotteessa on myös nanokokoinen mikrosiru.

Elon Musk: important update on Brain-Computer Interface is coming soon

Mutta kun tuollaisessa nanokokoisessa mikrosirussa on vielä suora radiosignaali näihin 5G mastoihin, niin jo pienemmästäkin tieteellisestä harppauksesta kohti A.I. yhteiskuntaa teknokraatti kuin teknokraattikin kiihottuu, kuten olemme Elon Muskista jo huomanneet.

Musk kehittää jo laitetta, jolla saisi kontrolloitua ihmisiä lähettämällä impulsseja heidän aivoihin.

Hän voisi aloittaa itsestään ja laittaa sen aivoimplantin ensin itseensä. Mutta toisaalta Musk on jo nyt osoittanut julkisuudessa sellaista käytöstä, että eiköhän se DARPA ja NSA ole sen miehen käynyt jo ajat sitten siruttamassa. Kenties hän päätyi näiden virastojen koekaniiniksi jo ollessaan lapsi, koska lapsethan noihin salaisiin sirutuskokeisiin nimenomaan valitaan, jos kyse on vaikka näistä CIA:n salaisista hankkeista kuten PROJECT STARGATE (https://www.cia.gov/library/readingroom/collection/stargate).