http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 26. elokuuta 2020

Mikroaalto aseiden vaikutukset ihmisten tajuntaan



Tässä videolla heti alussa ent. MI5:lle työskennellyt mikroaaltoaseiden tutkija Barry Trower puhuu siitä, kuinka tuolla mikroaaltoaseiden teknologialla voidaan niiden kohteeksi ottaa vaikka joku aktivisti, joka osoittaa mieltä.

Mutta sitten kun sitä vähän aikaa aletaan häiritsemään näillä tietyn pituisilla mikroaalloilla, niin tämä teknologia saa lukuisista ihmisistä passiivisen ja jopa itsetuhoisen, jonka jälkeen heidän ei enää tee mieli osoittaa mieltä.

Lisäksi Trower puhuu siitä, kuinka noilla laitteilla voidaan myös lähettää ääniä kohdistetusti vain näiden tiettyjen henkilöiden päähän. Tämähän on juuri se laite, jolla voidaan imitoida skitsoaffektiivisia oireita, jos potilas kuulee ääniä, muttei välttämättä tiedä, että kyseessä on silloin mahdollisesti CIA:n alullepanema VK2 (Voice to God weapon) ase.

Mutta edelleen CIA, Mossad, Mi5, Mi6 pesee kaikki kätensä näistä laitteista, koska vieläkään edes ex CIA:n johtaja John Brennan ei ole joutunut USA:n kongressin kuulemiseen, jossa häneltä kysytään näistä salatuista maailmanlaajuisista Gang Stalking covert operaatioista.

Lain mukaan Brennan on vastuussa näiden miljoonien ihmisten salaisesta kidutusohjelmasta siltä ajalta, kun hän toimi CIA:n johtajana jne. 

Mutta näiden asioiden ongelma on juuri siinä, että siinä vaiheessa kun nämä ohjelmat paljastuvat, niin nämä tiedustelupalveluiden entiset ja nykyiset johtajat astelevat oikeuden kuulemiseen ja kilpailevat keskenään melkein siitä, että kuka on suurin valepukki.