http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 20. elokuuta 2020

Ketkä myrkyttivät Venäjän oppositiojohtaja Navalnyin vielä Troskin kuolinpäivänä ?

Alexei Navalny: German group sends plane for Putin critic fighting ...

Venäjän oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi myrkytettiin kesken lentomatkan.

Salamurhat ovat aina kuuluneet Venäjän keinovalikoimaan – Stalinin ...

Hyvin mielenkiintoisen tapauksesta tekee se, että Navalnyi vaipui koomaan samana päivänä, jolloin Lev Troski murhattiin, eli 21. elokuuta.

Tämä oli Navalnyin myrkyttäjien mustaa huumoria.

Troskyhan kuulemma murhattiin aikanaan silloin 21. elokuuta 1940, koska hän uhkasi Stalinin valtakautta ja Stalin kuulemma tapatti Troskin.

Troski joutui tuolloin lähtemään aina lopulta maanpakoon ja häntä vastaan tehtiin Meksikossa lukuisia murhayrityksiä.


Navalnyin myrkytysoperaatio

Aleksei Navalnyin myrkytysoperaatio toteutettiin Tomskin ja Moskvan välisellä lennolla, jossa ilmeisesti myrkky (tod. polonium) oli laitettu teen sekaan. Eli silloin tod. lentokoneen henkilökunnassa tai viimeistään lentoasemalla catering puolella oli jo tämä agentti, joka antoi Navalnyille tämän kyseisen sapuskan.

Lentokone joutui tekemään laskun Omskiin, josta vaikeroiva ja lopulta tiedottoman oloinen Navalnyi siirrettiin ambulanssiin.

Nyt Navalnyin väitetään olevan hengityskoneessa ja keinotekoisessa koomassa.

Navalnyin epäiltiin jo vuosi sitten joutuneen myrkytysyrityksen kohteeksi, kun hän oli vangittuna.

Follow the money (seuraa rahaa)

Nämä asiat mistä Venäjän oppositiojohtaja Navalnyi on saanut rahoituksensa ovat länsimaiden lehdistössä kiellettyjä puheenaiheita. Sillä CIA:sta on vuosikaudet lapattu rahaa Venäjän oppositiolle ja aina sitä kautta Aleksei Navalnyille. Että mitä hän sitten oikein mahtoi tehdä väärin, että hänelle täytyi alkaa tarjoamaan vähän hapokkaampia ja terveydelle vaarallisempia juomia ? 


Brazil — Swiss Leaks

Wall Streetin pankkiirit järjestivät jo silloin vuonna 1999 valankaappausyrityksen pankkiiri Edmond J. Safran johdolla. Heillä oli nukkepresidenttiehdokas jo valmiina ja hän oli oliogarkki Boris Berezovski. Kasaarijuutalainen liikemies.

He saiva tuolloin vuonna 1999 juoniteltua Safran ja muiden pankkiirien kanssa, että Boris Jeltsin täytyisi juonitella hakemaan lainaa Duuman remonttiin ja sellaisen 7 miljardia ruplaa sieltä he saivat Jeltsinin ottamaan lainaa. 

Sitten Safran kätyrit soittivat Jeltsinille, että "se on nyt sillä tavalla, etä sinua voidaan kohta syyttää rahanpesusta, mutta jos eroat vallasta vuoden lopussa, niin me kyllä suojelemme sinua".

No mitäs Boris setä teki, hän ilmoitti erostaan 31. joulukuuta 1999

Emond J. Safra joutui pakenemaan Monacoon, jossa hän kuoli mystisessä tulipalossa, kun hänen huvilansa paloi, eikä edes USA:n erikoisjoukkojen ex veteraanina toiminut henkivartija voinut häntä pelastaa.

No sitten tämä Venäjän vallankaappaussuunitelma meni kuitenkin karille, koska Berezovskia ei saatu sinne pressaksi, vaan sinne tuli muuan Putin pilaamaan näiden kasaarimafian juonet.

Litvinenkon murhan oudot käänteet: miten murhaajat toheloivat ...

Berezovski pakeni Lontooseen ja sai FSB:n agentit myöhemmin peräänsä, joista lahjoi taas tämän Aleksander Litvinenkon, joka oli lähetetty hänen peräänsä.

Sitten Litvinenko myrkytettiin hengiltä poloniumilla 2006 Lontoossa.

Että kun näitä asioita katsoo sivusta ja tutkii, niin ei tuo salaisten agenttien maailma paljoa Hollywood elokuvista paljon eroa. Mutta tämä jota lehdistö salaa on se, että kaikki nämä tiedustelupalvelut MI5, Mi6, CIA, Mossad ja FSB (ent. KGB). 

He vaihtavat keskenään tietoja jatkuvasti ja varsinkin nämä amerikkalaiset agentit ja virkamiehet nuoleskelevat ja kumartavat Venäläisille salamurhaajille.

Covert Ops: The CIA's Secret War In Laos: James E. Parker Jr ...

Tiedustelupalvelujen toteuttama myrkytysoperaatiokin on esim. CIA:lla aina peiteoperaatio, eli COVERT OPS.

Jos joku henkilö täytyy vaikka lentokoneessa myrkyttää kuten Navalnyi tuolla Venäjällä, niin tuollaiseen operaatioon tiedustelupalvelu tarvitsee ensin tuon tiimin, joka hoitaa keikan.

Eli lentostuertti tai joku lentoemäntä työskenteli tuolla lennolla todellisuudessa tälle tiedustelupalvelulle, josta tuo covert operaatio suoritettiin.

About Hammarskjöld - Dag Hammarskjöld Foundation

CIA tilaa näitä operaatioita usein alihankkijoilta, jotka ovat eräänlaisia peiteyrityksiä ja Etelä-Amerikassakin tällainen firma oli 1962 eräs laivastoon liittynyt yritys, joka hoiti tuolloin vuonna 1962 sen silloisen YK:n pääjohtaja Dag Hammarskjöldin salamurhan, kun belgialainen pilotti ampui hänen lentokoneen alas Rhodesiassa. Lentokone oli matkalla Kongoon, jonne Hammarskjöld oli matkalla selvittämään Moise Tsomben ja YK:n joukkojen välisiä taisteluita.

Tästä Hammarskjöldin poliittisesta salamurhasta valmistui muutama vuosi sitten loistava dokumenttielokuva Cold Case Hammarskjöld.

Rikas, liberaali, juutalainen: George Soros on kansallismielisen ...

Mutta jos nyt vielä palaamme tähän pääaiheeseen, eli oppositioon, niin ei siellä Venäjällä mitään aitoa oppositiota ole ollut. Se on sama homma, että sen maan oppositio on kaapattu ja kontrolloitu CIA rahalla korruptoitu oppositio, kuten myös Suomessakin.

Mutta se todellinen kansanoppositio... Sehän tukahdutetaan ihan Venäjälläkin sillä kyynelkaasulla ja poliisiväkivallalla. Aivan samoilla keinoilla kuin täällä länsimaissa.

Ja suursijoittaja Soros syytää myös näille kansanoppositiossa toimiville vihervassareille rahaa enemmän kuin koskaan, koska Soros tietää, että tämän nykyisen vihervasemmistolaisen sukupolven aivopesuun on kulunut tuo normi 15-20 vuotta, jolloin heidät saatiin aivopestyä niin tyhmiksi, että he todellakin luulevat, että hiilidioksiidi, joka on ihmisen hengitykselle elintärkeää onkin haitallista ihmiselle ja siitä tulee päästä eroon.

Joten Soroshan kuolee naurusta matkalla pankkiin, kun hän tietää rahoillaan olevan tuollainen vaikutus näiden tulevien sukupolvien aivopesuun ja idiotisoimiseen.

Kyllä Soros tietää miten kansoja tyhmennetään, kun hän pumppaa hedgerahastoiltaan rahaa näille yliopistojen tyhjäpäille ja muille viherkommareille.

Sillä koko tämä heidän salainen Uusi Maailmanjärjestys ja kulttuurimaxistinen ideologia on juuri huijata nämä ilmastonmuutos dystopialla pelotellut nuoret uskomaan, että he ajaisivat hyvää asiaa, kun heidät on laitettu jeesustelemaan ilmastosta. 

Kun sitten lopulta kun tämä eliitti vetää  sen lopullisen naamarinsa ja niitä ihmisiä aletaan vangitsemaan niille EU:n Saksan liittovaltion keskitysleireille... Ei siinä vaiheessa enää näiltä vihervassareilta kysytä, että haluatteko luopua kaikista ihmisoikeuksista. 

Siinä vaiheessa peli on ohi ja viimein tämä kansallinen huijaus paljastuu näillekin ilmastohipeille.

Mutta nämä pankkiirit ovat todella ovelia, koska heillä on käytössään lähes kaikki eliitin salaiset ajatushautomot ja tiedustelupalveluiden resursseista aina FSB:tä myöten ja CIA:lla käytetään nimenomaan yhteiskuntien tuhoamiseen.

Neo-Nazism in Law: Ukraine has not learned a history lesson | Le ...

Patriotismi on vain yksi osa tuota aivopesua, koska nämä mastermindit tietävät, että sitten kun se yhteiskunnan hajoittaminen alkaa, niin silloin he saavat nämä väestöluokat sotimaan keskenään, kuten siellä Ukrainassa silloin 2014 vuonna nähtiin, kun niille sen maan nationalisteille annettiin Wall Streetiltä hieman rahaa siviilien tappamiseen ja pääsivät muutaman kerran ajamaan panssarivaunuilla Kiovan kaduilla ja tekemään natsitervehdyksiään.

Kiev deploys Neo-Nazi Paramilitary against Political Opponents in ...

Mutta niin nämä Ukrainankin uusnatsit kuten myös ne Valko-Venäjän vastaavat nationalistit ovat aivan yhtä samanlaisessa asemassa, etteivät he valtaosin tiedä edelleenkään, että mistä päin sitä rahaa sinne heidän maihinsa lapataan.

Valko-Venäjää halutaan nyt siirtää kohti Euroopan unionia, jolloin siitä maasta pääsisi jo kätevästi hyökkäämään Saksan EU-armeijalla sinne Venäjälle.

Joten tämän vuoksi Valko-Venäjällä on nyt suuri sisällissodan uhka jo päällä. Sillä nämä Wall Streetin ja Lontoon pörssin kasaaripankkiirit himoitsevat jo Valko-Venäjää itselleen. He näkevät kyseisen maan veronmaksajat puhtaina lypsylehminä, joita voitaisiin käyttää EU-maana samalla tavalla hyödyksi, jotta tämä kasaarien pankkimafia saisi lypsettyä lisää rahaa heidän pohjattomaan pottiinsa.

Ukrainakin on samanlainen projekti heille, koska nämä kasaarit haluaisivat sen maan takaisin itselleen, jota he silloin useita satoja vuosia sitten vielä hallitsivat. Mutteivat hallitse enää kuin vain paperilla.

Joten kuten huomaatte, niin tämä maiden valtaus väkivaltaisilla kansannousuilla ja sisällissodilla on vain finanssipolitiikkaa, jota nämä saatanaa palvovat pankkiirit harrastavat. 

He pelaavat valtioilla ja niiden veronmaksajilla kuin shakkia ja pelin nimi on UUSI MAAILMANJÄRJESTYS.

Mutta jos kerron tämän nyt tässä, niin sinä voit vaikuttaa tuon pelin kulkuun monella eri tavalla.

Joten lakkaa olemasta enää tuo lammas, joksi nämä kasaariheimoihin kuuluvat pankkiirit teitä kutsuvat.

Sillä he pitävät länsimaalaisia ihmisiä alempiarvoisina, koska he edustavat väärää uskontoa. Siksi kasaarijuutalainen pankkiiri halveksuu valkoista väestöä, koska se asennoituu siihen kasaareille ominaisen rasistisesti.

Muta jos taas arvostelet kasaareita, niin silloin he taas heittävät antisemitisti kortin peliin ja syyttävät teitä taas helposti juutalaisuudenvastaisuudsta. Mutta katsoppas... Kasaarit ovat käännynnäisiä.

He ovat näitä Turkista tulevia puolipaimentolaisia heimoja, jotka kääntyivät vasta n. 800-luvulla juutalaisiksi. 

He ovat se porukka, josta Jeesus Kristus puhui silloin aikanaan Saatanan synagoogaksi. Eli olivat näitä, jotka väittivät olevansa juutalaisia, mutteivat ole.

He ovat se heimo, jotka ovat pilanneet muiden juutalaisten maineen.

Aivan samalla tavalla kuinka tämän planeettamme maineen ovat pilanneet nämä Illuminaatit, koska he ovat niin suunnattoman ahnetta porukkaa, että heidän piti jo ryöstää yli 95 prosenttia koko maailman varallisuudesta tälle pienelle porukalle. Kasaaripankkiirit ovat vain pieni osa tuota rikollisseuraa. Mutta heillä on omat sukuverilinjat, joista kaikki tiet vievät lopulta sinne Roomaan ja Italiaan, koska sieltä se Vatikaani myös sai alkunsa.

He luulevat omistavansa edellen jokaisen maailman ihmisen ja pitävät heitä orjina.

Mutta me emme ole tehneet näiden ihmiskauppiaiden kanssa missään vaiheessa työsopimusta.  Mutta asiassa on sellainen ongelma, kun tämä valtiomme on jo 90-luvulla luovuttanut Sveitsiläisen BIS-pankin lahjontaa vastaan koko Suomen pankkitoiminnan rahanpainamisen oikeuden Euroopan keskuspankille.

Näin sitten syntyi se velkaan sidottu valuutta euro, josta lähtien Suomi velkaantui. Mutta rahat matkasivat ja matkaavat edelleen näiden samojen Wall Streetille ja Lontoon pörssikeskukseen pesiytyvien huijarien veroparatiisitileille sekä heidän yksityisille Sveitsin tileille.

Että jos tällainen peli on käynnissä, niin siihen tarvittaisiin vain riittävä määrä joukkovoimaa kaatamaan näiden pankkiirien pelilauta. Joten kuinkas moni on mukana ? Sillä ei ne saatananpalvoja pankkiirit mitään jumalia ole. 

Vaan ne ovat vain sielunsa paholaiselle myyneitä luusereita jokainen ja kyllä he sisimmässään sen itsekin tietävät, ettei heillä ole lahjakkuutta kuin vain rahan kusettamiselle. Sen nämä kasaarit osaavat maailman parhaiten. Mutta eivät he mitään mitalia siitä ansaitse tai patsasta.

Lähde: IS (ulkomaat)